- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
Maximum1 #169 üzenetére
Mert egy agyonreklámozott weboldal nem eszi a memóriát, attól, hogy a Facebook app minden platformon szarul van megírva, attól még nem jelenti azt, hogy mások nem tudnak jó appot írni. Az bezárogatás akkor van, ha túl sok van megnyitva, azt hiszem az 1 gigás telóknál 8 futhat egyszerre, és persze ez is függ attól, hogy van megírva...ez olyan, mint mikor az emberek böngészőjében 25 fülnek kell egyszerre futni, mert anélkül nem tud élni.
#173: Érdekes módon a cikkíró azt írta, hogy a játék is akadozik rajta, a videoban viszont az asphalt 8-at én nem láttam megdöccenni...
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Maximum1 #121 üzenetére
Nekem pont ma délután jött meg a 650-es piroséktól.Ahogy délelőtt olvastam a tesztet,kicsit bepánikoltam.De nincs itt semmi probléma amire kell (nekem)arra bőven elég.Egy 625-öst váltott ami 2 évig gond nélkül ment.Persze biztosan van jobb telefon nála de egy átlag felhasználónak elég.Amúgy meg piroséknál nem nagy választék van, egy Samu vagy Lg se lett volna olcsóbb előfizu hosszabbítással.Így legalább nem egy összegben kell fizetni.
A 625-ön a tippmixpro simán futott az eredmények.com pedig még a droidot is meghülyíti.Pedig arra még külön alkalmazás is van.Amúgy az eredményeknek van egy mobilra készitett változata ami simán fut a wp-n is. -
razzorr
őstag
válasz
Maximum1 #121 üzenetére
Ne haragudj meg, de a tippmix meg az eredmenyek.com nem tartozik az átlag dolgozó ember napi rutinjába, max ha az ember bukméker.
Email,telefonálás,normál böngészés, egy kis chat azokkal akik ahhoz vannak kötve,pár fotó, én ezekre használom, ezekre szerintem elég. Akinek meg speciális igényei vannak,ez nem az ő rendszere. El kell fogadni, nem minden való mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest