- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black$taR
tag
válasz
bastya2100 #22066 üzenetére
640 LTE 14393.953-as rp builddal gond nélkül átállt.
640 LTE rs2-vel szintén. -
amargo
addikt
válasz
bastya2100 #22064 üzenetére
Nálunk gond nélkül átállt az összes telefon, pedig kettőn W10 van. Ettől még szerintem is egy süllyedő hajó ez az irány. Csak gondoltam megírom.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
bastya2100 #16507 üzenetére
Na, ezzel az észrevételeddel viszont teljesen egyetértek.
-
Ryoo
senior tag
válasz
bastya2100 #16493 üzenetére
Szia!
Vannak gondok a telefonnal, de a leírt problémákra 1-2 kivétellel van megoldás.
- GPS ott a Térképek és ott a Sygic is, mind2 teljesen jól használható és teszi a dolgát
- Pokerstarsról fogalmam nincs, nem játszom ilyesmit
- M4-nek van saját appja, amivel tökéletesen nézhető az M4, a MindigTV appal pedig több minden is
- Youtuberól többször el lett mondva, hogy a Google betart az MS-nek és amiatt nincs "normális" app, de a metrotube és mytube is tökéletesen használható, mytube-bal pl lehet castolni ingyen is, az én tv-met mondjuk nem ismeri fel
- Messenger és Facebook most már nagyon jól használható, sokkal jobb, mint ami régebben volt (Androidos messenger pl az utolsó frissítés óta hányadék)Az MS nem szarik rá, mivel havonta jönnek az OS frissítések és egyre jobb lesz, tehát ez az állítás sem igaz. Az hogy az appok száma, elterjedése nem megfelelő neked, azt elhiszem, nekem is vannak hiányosságok, de nem hisztizek miatta, majd szép veszek egy olyan telefont, amire elérhető több minden.
Aki ilyen rendszerű telefont akar venni, annak egyszerű a képlet, ha megvan minden app, amit rendszeresen használ, akkor nyugodtan megveheti, mert a rendszer jó és stabil, akinek valami hiányzik és nem tud meglenni nélküle, az ne vegye meg, mert várni nem érdemes. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bastya2100 #13512 üzenetére
Pont ezt írtam, hacsak simán ráfrissítettél, akkor ne is csodálkozz ezen. A Ms egy nagy balf.sz, hogy 2016-ban nem tud megoldani egy update-et a totális gyalu nélkül.
-
szucstom
őstag
válasz
bastya2100 #12261 üzenetére
Az update advisor. Fentebb találsz egy linket ami qr kódra mutat, azt beolvasod és egyből elvezet a megfelelő apphoz.
-
szucstom
őstag
válasz
bastya2100 #12255 üzenetére
Ha nincs elég hely a telepítőnek, úgyis szól. Sejtésem szerint saccperkábé 3 giga körül van a telepítő mérete.
Nekem insider alatt kibírt 2 napot, ha nem baszogattam folyton. Szóval itt sem lesz másképp szerintem. -
törölt tag
válasz
bastya2100 #12251 üzenetére
Töltsd le ezt: [link], és kövesd az instrukciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest