-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ezektől semmit nem vennék. Nem tudni, honnan szerzik be, aztán ha vmi van, megnézheted magad. Az egyik kedvenc mondatom ezektől a szarka bandáktól:
"FELHÍVJUK VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT, HOGY NE FRISSÍTSÉK A KÉSZÜLÉKÜKÖN A SZOFTVERT, MERT MEGHÍBÁSODÁSOKKAL JÁRHAT, AMINEK A JAVÍTÁSI KÖLTSÉGÉT CÉGÜNK NEM VÁLLALJA!
Ilyen hiba például, hogy megáll a telefon szoftverezés közben, majd pedig nem kapcsol be, de tipikus probléma a helytelen nyelvi telepítés is. Ha szoftvert szeretne frissíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a szervizünkkel.
Vannak modellek amelyek automatikusan felkínálják ezt a lehetőséget, az Ön érdekében kérjük, ha nincs rá szüksége, akkor kapcsolja ki ezt a funkciót"
Milyen bolt az, ahol csak bolti gari van, és a gyártóhoz nem viheted a terméket? Biztos biztos a forrás
-
törölt tag
Szia!
Droidról váltottam. Szerintem nagyon egyszerű a kezelés, csak kicsit más.
ITT gyakorolhatod a működést
Face: én sosem szerettem ezeket a gyárikat, jobban szeretem böngészőből használni, de van, működik
Viber: pont mint droidon, van hogy jó, van hogy nem.Igo-t nem használtam, de sokan a waze-t istenítik, ahogy olvasgattam. Itt is tudsz véleményeket nézni az apponál a store-ban, ahogy a playen is, javaslom, szemezgess vele
Youtube-ot többen szídják, és a tube castot ajánlják helyette.
Csempe, megszokás kérdése, btw, ezen a kérdésen én is gondolkoztam, de tök mindegy, mert úgysem bambulod a kijelzőt egész nap, használatban meg nem fogod látni a háttered
Egyébként van gyorsnézet képernyő is, ahova berakhatsz képet, időjárást, vagy akár appal több kép is váltogathat, ha akarod, és azon nincs csempe. KB így néz ki.Azért arra figyelj, hogy a Dual Simes nem 4G-s, LTE-s változatot még csak 1 sim kártyás változatban kapni, persze zug gsm-be láttam már 4G dualosat.
Nekem sima DS van, beállíthatod, hogy melyik kártya legyen adat, melyik nem, nem kell cserélkedned.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Nem látja az 5 GHz-es tartományt. (Erre a 620, 925 képes pl.)
Más: normális, bolti (de nem dzsunka webáruházi), azaz eredeti microSD-t vegyetek, ne ilyen szar Toshibákat (abból nincs is eredeti, csak bóvli). Ha olcsó egy microSD, akkor az szar. Nekem ez a tapasztalatom. Emagról sem vennék. Csak edigi, MM, tesco.
-
CyberPunk666
senior tag
Nem írtam ilyet, hogy húzz el valahova.
Azt írtam, hogy nem való neked a rendszer, ha azzal kezdesz, hogy meg akarsz szabadulni a csempéktől.
A csempére épül a koncepciója a rendszernek, ez nem android. Ha droidot akarsz belőle csinálni, akkor csalódni fogsz, én csak tanácsot adtam. Ez szerintem nem a te rendszered, ahhoz nyitottság kell, ég hajlandóság, hogy megtanult az újat.Egyébként az aksi használattól függően 2-3 napot kibír. Én kétnaponta töltöm netezéssel és zenehallgatással. Mondjuk nekem LTE van, nem DS, lehet az nem bírja ennyit.
Ha nullára meríteném, és nem nyúzom sokat, akkor talán 4 napot is kibírna.
(nekem helymeghatározás, wifi, mobilnet, messenger mindig be van kapcsolva) -
ToniSoprano
addikt
Kb így lehet ha a csempéknek tetszőleges hátteret kitenni:
[link]
Facebook messenger része nem valami jó, ezért én böngészőből használom azt, de az oldal kitehető egyből csempébe. Igo nem tudom van-e, szerintem nincs, helyette van ingyenes offline Nokia alapú térkép, ami automatikusan frissül wifin, ami a nagyobb térképgyártók egyikét használja asszem Navteq. Van egész világra ingyenes offline hangos, navigáció is, de mivel a Waze is a Nokia alapú offline térképeket használja, így szinte alig generál adatforgalmat én a Wazze-t használom.Én a Viber helyett Skypot használom videóval az megy tökéletesen 3G-n világ végén is, Whatsapp is tökéletes.
Tubemate is jól megy, spotifí, email szinkronizációs is jó. A kért kártyát jól, egyszerűen kezeli, annak az ikont teszed ki csempébe pl. 1. sim, amelyiket aktívan használod, a másikat el is tűntetheted. De hívásnál tudsz váltani egy kapcsolóval az 1-2. kártyáról akarsz-e hívni, üzenetet küldeni. Egyszerre egy mobilnetet hassznál, meg tudod adni kb. 2-3 gombnyomással, melyiket kártyát használja netre.
Prodcastok is jól mennek, két kiforrottabb stabil böngésző van rá az Explorer és az UC browser, én az utóbbit használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged