- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
Gigi01 #22481 üzenetére
Nekem a 640 DS 15ért ment el ma, üvegfóliás, szilikon tokban tartott, új állapotú, még pár hónap gyári garival. meghirdettem este, már le is csaptak rá, reggel el is vitték, más is állt sorban érte. Kitehettem volna 20-ért is, de akkor várhattam volna a vevőre többet. 15-ért alkalmi vétel volt a vevőnek.
-
Z()L3
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ti milyen fülhallgatóval használjátok?
10 ezernél drágábbat venni hozzá teljesen felesleges, nem fog jobban szólni, sajnos a készülék egyik leggagyibb pontja, hogy a (mobil)minőségi hang kicseszett távol áll tőle. (note 5, c5 utlra, vagy iphone 6) még csak a közelébe sem léphet. A minőségi hifi hangzástól meg mindegyik mobil messze van (még). Mindegyikhez a shure se535-ös fülest használom, ami több, mint két éve van meg és nem éppen az átlag kategóriás fülesek közé tartozik, de sajnos még ez sem tud javítani rajta.
-
Nooeca
senior tag
MM-ben van tok is meg hozzá való Nokiás fülhallgató. 2000 mindkettő.
A tok ilyesmi, szilikonba helyezed aztán olyan mintha nem is lenne.
Fóliát viszont ne onnan vedd, legalábbis az 1000 forintost semmiképp! Én itt vettem
-
Nooeca
senior tag
szilikon tok nem árt, meg legalább egy fólia...
De egyébként egy stabil darab telefon ez a 640, fentebbi videóban a kijelzőjét kalapácsként használták, szóval attól sem kell félned ha véletlen "normális körülmények között" leejted.
Itt a távra gondolok elsősorban, nem mindegy hogy 1-2 méter az a táv (kezedből esik le a szobában), vagy leejted az ablakból... lépcsőn menet kiesik a zsebedből és legurul, mert utóbbinál természetes hogy törni fog
Ha mindenképp szeretnéd jobban védeni, tegyél rá üveget. Az mondjuk rögtön eltörik ha baj van, közel sem olyan strapa mint a készülék kijelzője - nem csoda, hisz 3000~+/- forint
De megvédi a kijelzőt és ahelyett hogy a kijelző törne el az üveg fog.
@Toma: Ez a post neked is szólhat, stabil ez a készülék, ha emberiesen használod
Csak szobában ejtsd le
Akkor meg jó a fólia.
-
-
gemini
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged