- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
válasz
inspiroyhome #2624 üzenetére
Kicsit én is így érzem már magam. Kap még egy esélyt az android most, de ha ez sem vállik be akkor.... nemtudom mit csinálok
-
papesz5
tag
válasz
inspiroyhome #2626 üzenetére
Ha hagyná visszaállítani.De nem tudom
-
papesz5
tag
válasz
inspiroyhome #2624 üzenetére
Olvastam,de ilyen elemi dolog sem jó?
-
DaWe94
senior tag
válasz
inspiroyhome #2621 üzenetére
bármennyire szerettem, én is kezdek elpártolni a wp-től... nem rossz ez, nem rossz de még nem kiforrott...vagy hogy is mondjam..egy darabig még tűri az ember, hogy nincs ez-az, de bármennyire próbáltam bemagyarázni magamnak h elég nekem a wp és az alkalmazástára, rá kellett jönnöm hogy ez nem így van... a MS is szrik bele még mindig a win10m-be ahogy látom, hát nemtudom mennyire lesz ez sikeres a jövőben.. na mindegy..
érik már nagyon a váltás egy Xiaomi modellre... aztán ha változnak a dolgok még lehet visszatérek egyszer..
ennek ellenére csak ajánlani tudom a WP-t, annak akinek tetszik, és nem használ rettenet sok alkamazást és nem játszik
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
inspiroyhome #2565 üzenetére
oké köszi
még egy kérdés amit kiemelnék mert szerintem felülmúl mindent, azok a lumia alkalmazások. Ami mindent visz az a lumia cinemagraph. Nagyon jól néz ki, csak meg kell tanulni bánni vele
Kérdés: át lehet állítani előlapi kamerára is azt az appot, vagy azt csak hátlapival lehet?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
inspiroyhome #2508 üzenetére
Nem frissített a zene lejátszód?520-on nekem párszor eljátszotta ugyan ezt.Mindent zenét törölnöm kellett és újra raknom.
-
snooze
veterán
válasz
lehet betelt a memoria ahonnan játsza le számokat..ez csak egy tipp..
-
snooze
veterán
válasz
azért kellene,mert ha le van némitva a telo,vagy zajba nem halottam és jött valami,akkor viszont jelzett az értesitö a droidon..
-
snooze
veterán
válasz
inspiroyhome #2506 üzenetére
azt igen,de hanggal nem jelzi..és ha nem figyeled mindig,akkor az értesités nem ér semmit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest