- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
croatia
csendes tag
válasz
frutti55 #2542 üzenetére
Nem lepődök meg. Annyira reméltem, hogy én nem fogok itt kikötni a panaszaimmal...
4 ilyen telefont vett a család egyszerre, ebből az első egy hét alatt kijelzőhibás lett. Mivel a pécsi üzletben adtam le, ahol voltak gondok az átvételkor, ezt panaszoltam is a Microsoft felé, egyúttal kértem hogy kíméljük meg egymást a telefon küldözgetésével, legyenek szívesek egyből kijelzőt cserélni. Elnézést kértek az üzlet miatt, és a kijelzőt cserélték is. Egy hét alatt visszaért, azóta is oké minden vele. DE rá egy hétre előjött egy másik telónál, bementem ismét a pécsi üzletbe, leadtam, felküldték ezt is Pestre, majd egy hét múlva (tegnap) átvettem azzal a címszóval, hogy nem találtak hibát, nem csináltak semmit... kösssz a semmit, van pedig baja bőven annak a kijelzőnek, van h belép a menügörgetéskor az a menüpontok közé, van hogy nem is érzékel. Kijelző teszt alkalmazás mindegyik telóra leszedtem még az első napokban, érdekes hogy a 4-ből kettőnél a teszt progi alapján is tökéletes minden, a másik kettő katasztrófa.
Kérdem hát így én is, MIT tudtak ezek vizsgálni Pesten, ha nem találtak hibát???
Na mindegy, várok még egy kicsit, de fog megint menni Pestre...ismételten egy panaszlevél kíséretében!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest