Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• croatia

csendes tag

válasz frutti55 #2542 üzenetére

Nem lepődök meg. Annyira reméltem, hogy én nem fogok itt kikötni a panaszaimmal... :W

4 ilyen telefont vett a család egyszerre, ebből az első egy hét alatt kijelzőhibás lett. Mivel a pécsi üzletben adtam le, ahol voltak gondok az átvételkor, ezt panaszoltam is a Microsoft felé, egyúttal kértem hogy kíméljük meg egymást a telefon küldözgetésével, legyenek szívesek egyből kijelzőt cserélni. Elnézést kértek az üzlet miatt, és a kijelzőt cserélték is. Egy hét alatt visszaért, azóta is oké minden vele. DE rá egy hétre előjött egy másik telónál, bementem ismét a pécsi üzletbe, leadtam, felküldték ezt is Pestre, majd egy hét múlva (tegnap) átvettem azzal a címszóval, hogy nem találtak hibát, nem csináltak semmit... kösssz a semmit, van pedig baja bőven annak a kijelzőnek, van h belép a menügörgetéskor az a menüpontok közé, van hogy nem is érzékel. Kijelző teszt alkalmazás mindegyik telóra leszedtem még az első napokban, érdekes hogy a 4-ből kettőnél a teszt progi alapján is tökéletes minden, a másik kettő katasztrófa.
    Kérdem hát így én is, MIT tudtak ezek vizsgálni Pesten, ha nem találtak hibát??? :(((
    Na mindegy, várok még egy kicsit, de fog megint menni Pestre...ismételten egy panaszlevél kíséretében!

Új hozzászólás Aktív témák