Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz mentoloshypo #2187 üzenetére

bár én lassan már egy éve nem használok androidot, de akkor a következő volt a bajom:

zsinórban 3 db (ha úgy vesszük 4) alsó-közép kategóriás, androidos telefont választottam az évek során és ebből talán egy volt olyan, amit szerettem is a maga hülyeségeivel együtt (Defy+), a többit inkább eladtam, még mielőtt kárt tettem volna bennük.
    nem volt olyan nap, hogy ne lett volna elszalasztott hívás csak azért, mert a rendszer éppen úgy döntött, hogy most valamelyik (rendszer)app csinálja a dolgát és senki ne szóljon hozzá...na most ilyenkor konkrétan a telefont se tudtam felvenni, sokszor nem éledt fel a készülék, néha már a csúszkát elhúztam, de a hívó féllel ekkor sem sikerült beszélni. ezen kívül bármilyen komolyabb(?) alkalmazás bezárása után újratöltött a launcher...tök mindegy, hogy lebutított vagy gyári launcher volt éppen beállítva. (bár ezekben a készülékekben még csak 512MB RAM volt, de manapság már az 1GB jelenti ezt a kategóriát)
    FB app szerintem konkrétan felejtős ekkora RAM mellett...vagy arra készülj fel, hogy nem sok minden fog futni mellette :)

itt WP-n nincs annyi alkalmazás, sok alkalmazás kifejezetten irritáló szinten gagyi, sok pedig egyszerűen használhatatlan. de igazából ezek zöme kell a francnak kategória...aminek viszont kell, az működik. mellesleg mindezt teszi nagyon jól. telefonálás ezidáig mindig problémamentes volt, akármit csináltam éppen, mindenféle akadás, fagyás nélkül bejött a hívás és tudtam is fogadni.
    az említett FB app itt kb egyáltalán nem fogja le a telefont, konkrétan teljesen integrálva van a rendszerbe. mellette nálam még folyamatosan megy a messenger és néha a skype is. tökéletesen működik mindkettő.

ennél több igazából nekem se kell :) (megjegyzem: pedig nem csak ennyit tud a készülék)

ha az L535-re esik a választás, a szervizes körre készülj fel azért, ne érjen ezzel kapcsolatban túl nagy meglepetés. ha ezt a részét be tudod vállalni, akkor lesz egy olcsó, de jól használható telefonod. ha kicsit nagyobb a keret, érdemesebb feljebb is nézelődni a Lumia kínálatban.

• DaWe94

senior tag

válasz mentoloshypo #2187 üzenetére

Hát elsősorban az a legnagyobb probléma hogy a nem stock androidnak kevés az 1GB ram. A rendszer sincs optimalizálva normálisan, így ezekből adódóan jönnek elő hamar a fagyások,akadások...na meg a lassúság. A szoftveres támogatottság pedig még az androidos középkategóriában is gyalázatos, ez alól kivételt képeznek a Motorola készülékek amik azért elég sokáig vannak támogatva. Ez a dolog azért fontos mert az alkalmazások egyre nagyobb hardverigényűek pl... és ha nincs hozzá optimalizálva a rendszer akkor egy rémálom lesz a telefon mindennapos használata.

• Zolly444

aktív tag

válasz mentoloshypo #2183 üzenetére

Ha mind1 hogy melyik oprendszer akkor alsó kategóriában Windows Phone szerintem

• DaWe94

senior tag

válasz mentoloshypo #2183 üzenetére

Androidból ebből az árkategóriában rettenet nagy hiba telefont venni. Főleg sony-t lg-t... na a szarszungról meg inkább ne is beszéljünk, akkora hulladék még a középkategóriában is... Szoftveres támogatottsága az E4-nek is kb egyenlő a nullával. Ha adhatok egy jó tanácsot... androidból mindenki felejtse el a nem stock rendszerű telefonokat az alsó és középkategóriában, mert rövid időn belül erősen az agyára fognak menni. A legolcsóbb használható telefon a Moto E 2015. Na és hozzáteszem hogy a nem stock droidnak nagyon kevés az 1gb ram.... Ha jót akarsz az 535-öt veszed, már csak ezért is. Most ezt elfogultság nélkül mondom. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés