- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Gratulálok, idejöttél trollkodni!
Igen, olcsóbb az Op3n Dott, csak ugye a szoftveres támogatása a WP8.1-hez képest nulla. Az erősebb hardverre csak annyit mondok, hogy a CPU 100MHz-cel magasabb órajelét és a Mali-400MP2 hangyabokányit nagyobb teljesítményét akár el is felejtheted, ezek marginális eltéréseket produkálnak. Ráadásul az Adreno 302 magasabb verziószámú API-kat támogat, mint a Mali-400. (és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a Mali tényleg erősebb is...)
Egyébként nem tudom, honnan vetted a 20 ezres árkülönbözetet, a Lumia 535 hivatalosan még nem kapható, sufniGSM-nél 40 ezer, de beszerezhető amazonról, ebayről 30-35 között, a lyukaspötty meg 30 ezerbe kerül...(#127) desolator
Na azt a 8500-át sem a Prestigio tervezte.
Kisebb gyártóknak az MS kínál dizájnokat, amikkel már gyakorlatilag semmit se kell csinálni. Az OS meg mindkettőn ugyanaz. Szóval szerintem a hiba szoftveres / az MSM8212 kijelző-érzékelésével (mondjuk a csatlakozóval) van probléma. -
afk22
tag
Elhiszem, hogy ezt gondolod, hogy nem akarsz senkit sem meggyozni, de ha te is objektiven megnezned, hogy mi van, akkor azert talan lejonne, hogy a valosag az, hogy idejottel, es mar sok sok komment ota csak azt mondod, hogy a telefonod jobb. Ugy hogy nem is volt a kezedben 535-os. Ez szerinted mi? Oke hogy bizonygatnod kell magadnak, hogy jol dontottel, ez termeszetes
, de ez kezd egy picit tulzas lenni, amit itt csinalsz (bocsi).
BTW ez az ar nem hivatalos, raadasul most jelent meg, ilyenkor a kereskedok huzzak le az embereket nem a Microsoft (mar nem Nokia). Ez a telefon januarban valoszinu csak 30e korul lesz vagy meg annyi sem. -
aelod
veterán
Láttam már droidot laggolva haldokolni nem egyet...Még az ütőképes nagy márkák flagshipjei is van, hogy meg-megdöccennek.
A wp pont a stabilitásáról híres. Használtam 520ast. Nem fagyott nem laggolt pedig elég szegény hw van benne és a RAM sem épp 1 gb.
A szoftveres támogatásról hibajavításról ne is beszéljünk. Egy noname márka mögött lévő support össze sem hasonlítható mondjuk egy "májkroszofttal" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest