- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
kolosanyi #808 üzenetére
én az 1giga RAM miatt döntöttem emellett a készülék mellett. több helyen is azzal érveltek, hogy hiába a picivel erősebb SoC, ha nincs elég műveleti memória. természetesen én is 730ra pályáztam egyébként, de nyilván csak azután akciózták, hogy én elköltöttem a pénzem
az érintő hibát pedig vagy javítják vagy nem. amolyan "urban legend" szinten hallani olyasmiket, hogy készülnek egy újabb javítással, de ezt én hivatalosan sehol nem láttam megerősítve (fórumokra bemásolt állítólagos levél nálam még nem hivatalos) - én valahogy úgy nyugtatom magam, hogy azért az első Microsoft készüléket csak nem hagyják tán teljesen magára. bár hasonlóan naiv feltételezéseket buktam már be máskor is....de most hátha tényleg igazam lesz
talán még megvárhatjátok az L532-t, bár abba annyira nem mélyültem bele. talán ugyanez a SoC, csak gyengébb kamera meg kisebb kijelző (talán Glance) - nekem most azonnal máris jelleggel kellett egy telefon, úgyhogy én nem értem rá ilyesmire várni
(plusz sose volt még ekkora tepsim, szóval már csak azért se érném be 4collal
)
(#809) ferke72! nincs benne Glance Screen.
(#810) szilvasyz! hmm ez fura...én mondjuk kapásból a fülesre gondolok. sokszor nem mindegy, milyen a csatlakozó.
-
bepken
veterán
válasz
kolosanyi #801 üzenetére
a gyári zenelejátszón kívül én még nem nagyon találkoztam resuming felirattal. ott se igazán értem, miért jelenik meg párszor (akár csak lezárás/feloldás vagy beállításokból visszalépés után) - de igazából nem mondanám azt se, hogy ilyenkor sokáig gondolkozik.
nagyon nagy erőforrás igényes alkalmazásokat nem használok, játékokból is egyszerűbbeket próbáltam eddig. az érintő probléma olykor ott zavaróan előjöhet, zömmel kétujjas irányítás esetében. illetve azért érződnek a snapi200 korlátai...na de nem is erre a célra van kitalálva(bár nem próbáltam, de úgy gondolom, egy snapi400 se nyújt azért akkora felejthetetlen játékélményt....)
pöttyözésre visszatérve....én 100megás mobilnettel használom, így kb fél nap után le is vagyok korlátozva. így nyugodt szívvel mondhatom, hogy eddig amikor várni kellett valamiért a telefonra, az csakis valamilyen szinkronizációs folyamat miatt volt.
a kamera egyébként szerintem korrekt képeket csinál. nyilván nem fotós telefon, de korrekt na. videót én nem is tudom, mikor készítettem utoljára telefonnal, és hát ok...itt ez az ingere valóban nincs is meg az embernek. mondjuk én 720p minőségben se lőttem élvezhetőbb házivideókat telefonnal, de lehet, hogy csak én nem érzem a jelentőségét. ha meg épp egy kevésbé dinamikus témáról (pl nem egy rohangáló gyerkőcről) készít videót az ember, akkor ez is egész elfogadható minőséget produkálhat. 480p videó még egy laptopon is kényelmesen megnézhető minőség szerintem.
én nem nagyon akartam elhinni, hogy ez a rendszer ilyen, pedig tényleg
játék mellett zene + böngésző...bejön a hívás, simán tudom fogadni (van proxi szenzor, eddig hibátlanul érzékelt mindig), hívás végeztével pedig minden megy tovább döccenés nélkül, esetleges resuming feliratot követően. szóval ennél több nekem komolyan mondom, nem is kell -
bagkri01
őstag
válasz
kolosanyi #798 üzenetére
Én androidról váltottam, teljesen meg vagyok vele elégedve. Két napos üzemidő, könnyű kezelhetőség, megbízható, stabil op rendszer. Kijelzőhiba néha előjön, abban, hogy nem azt üti amit én szeretnék, de megtörlöm a kijelzőt (ahogy nemrég irtam) és minden megy rendben. Na kamerát azt nem tudom, lassan egy hónapja megvan a telefon, de még egy képet sem tettem át gépre, hogy megnézzem nagyban.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
kolosanyi #798 üzenetére
Mi számít hibának?
- Kicsit gyenge anyagminőség annak számít?
Mert itt olvasni recsegő vagy mozgó hátlapról.- Clearblack hiánya annak számít? ( Napfényben nehezebb olvasni )
Ha már a 630 szóba került...- 720p videóról is le kell mondani, mert ez csak 480p-ben vesz fel.
És igen, ezek tetejébe érintő probléma is előfordul, de 29-ért igen jó vételnek tűnik.
Én magam nem próbáltam, ezért írom azt, hogy tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest