- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Arcade repülni már most is lehet, de az más.
Isten ments, hogy egy szimes topikban PC vs konzol vitát indítsak, de azért a konzolokat nem csak a rádugható perifériák differenciálják a PC-ktől.
A konzolok célHW-ek, amik persze nyomába sem érnek a high-end PC-knek, viszont a rájuk optimalizált SW-eket lényegesen hatékonyabban futtatják.
Egy középkategóriás VGA árából lehet kapni használt konzolokat, amelyekkel a mai multiplatform játékok élvezhetően játszhatóak.
Kiváncsian várom, mit fog majd tudni a next-gen, de a "gyenge PC"-nek megfelelő konzolon biztos lényegesen élvezhetőbb lesz minden mint egy hasonló árkategóriájú gyengébb PC-n. (Rákerestem, 35k-ért van Xbox one hardveraprón, abból elég necces gaming PC-t építeni xD)
Sok barátom és ismerősöm dobta el a PC-t egy ideje már, nekik is jó lehetőség lenne ez.
Ha már avionika: én a DCS Black Shark-kal voltam így
Messze nem nagygép, de ott is volt minden, sokszáz oldalas kézikönyv, a kollégáim mindig azt hitték valamire tanulok
)
-
DummyBoy
senior tag
Nem értek veled egyet a konzolos témában.
Ahhoz hogy a repülést élvezze valaki, elég egy joy. Nem kell más.
De ha tényleg csak az irányítás miatt gondolod ezt, akkor van Xbox komptaibilis Hotas és Rudder is. Való igaz, nem a legkomolyabbak, de van (TM T.Flight).
Billentyűzetet, Button Boxot már régóta kezel az Xbox, ha a játék is zámogatja, akkor pontosan ugyanúgy mint PC-n. (pl. Project Cars 2-ben a kormány mellett lehet billt is rákötni a boxra, és mindenfélére bekonfigurálni.)
Amit hiányolnék az a fejmozgásérzékelés, de ez nem katonai szim, itt nincs olyan nagy jelentőssége a dolognak. És ezek persze csak a hab a tortán!
Ezen felül persze még vannak az extra kütyük, amivel mindent IS lehet Xboxra kötni, és végül ott a DIY.
Arról nem is beszélve, hogy ha elfogadható kompromisszumokkal is, de kijön mondjuk One-ra az új FS, az a budget szimeseknek maga lenne a menyország.
De legyen akár a Scarlet, az is messze olcsóbb lesz mint egy decent flight sim-re alkalmas PC.
A kompromisszumok meg? A hétvégén lehetőségem volt pár percet repkedni egy oktató helikopterszimulátorban, aminek olyan grafikája volt, hogy valószínűleg a telefonomra találok jobbat, mégis gyermeki mosollyal szálltam ki belőle. Legyen kellőképpen realisztikus, skálázható és élvezhető, nagyon sokan örülnének neki! Maxolásra meg ott a PC.
És hogy picit továbbmenjek, ha mindez még elég követőt is vonzana, valószínűleg a perifériák és a szim-ek száma is növekedhetne idővel konzolon! Ami mindenkinek jó lenne, hisz eléggé rétegtéma a dolog. (Bár engem már most szétver az ideg miatta, nem érdekel a polgári repülés, és ráadásul az egyik fő oka az volt hogy konzolra váltottam, hogy ne költsek több pénzt a repülősdire, de amint ez kijön, valószínűleg megint beszállok a mókuskerékbe...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.