Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sandroid

csendes tag

válasz buherton #153 üzenetére

Köszönöm. Most végre láthatjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek "kis" problémái akadtak ezzel a "nagyszerű" operációs beerdőzéssel. A drágalátós szuperokos win7-tel egy év alatt többet szívtam, mint az XP-vel 8 év alatt.. :W
    A "csodálatos" visszafele "majdnem" de azért hát ugye mgsem teljesen kompatibilis NTFS-től kezdve , amit hát persze hogy nem támogat rendesen a PQmagic és még egy pár particionálóprogram, a szuperjó , egyébként linuxos grub alapú 100 megás csodaparticióján át, amivel az egész boot sorrendet borítja.. win7 sp1 telepítésekor a legváratlanabb bugok jöhetnek elő még akkor is ha 100% tiszta, szűz, legális és atombiztos hardveren csinálod , a 810ezer feleslegesen futó folyamatán keresztül, amiből persze ha le merészelsz kapcsolni tweak címszó alatt akár csak egyet is, akkor megnézheted magad, persze ha meg nem kapcsolod le akkor meg hát kell ugye a 4 mag, 4 gigaherc, és 4 giga ram, hogy efutoGASSon ... :C :W :W , a "csodálatos" új "kezelhető" és "átgondolt" a felhasználót és a rendszergazdát is az őrületbe kergető UAC-os felhasználói felület, a gusztustalan egész képernyőt betöltő és még csak kisebbre sem kapcsolható start menüvel, a 900 pixel magas SZUPER (!) taszkbárral :W :W az felhasználót és a rendszergazdát is egyaránt hülyének néző, egy darab paramétert nem engedélyező , az XP-t és más OS-eket legyaluló, lesikáló megsemmisítő telepítő, amely "OKOSAN" egy , azaz 1 darab particióra szarja egybe ömlesztve a pédzs fájlt a felhasználói doksikat és az egész rendszert... a szuper TRASZTED INSTALLER (ki a f@szom???!?!?! ez ??? :W :W ) akinek TÖBB JOGA VAN A GÉPEMEN mint SAJÁT MAGAMNAK !!! és 3 hétig kell szívnom mire sikerül mindent saját tulajdonba venni egy külső XP-vel STB STB STB STB STB STB :C :C :C :W :W :W

• Morden24

nagyúr

válasz buherton #153 üzenetére

Semmi gond nincsen azzal, hogy valaki XP-t használ. A gond azzal van, ha hülyeségeket beszél.

De ha valaki végre megmutatná nekem a taszkidő felét megevő keyloggert, meg a teljesképernyős 3D-s alkalmazás esetén a háttérben az erőforrás nagyrészét felzabáló Aero-t, esetleg a konkrétan 1GB felhasználhatatlan memóriát, meg a 23 FPS-el lassabb játékokat, akkor oké.
    Bár mivel nem vagyok beavatva abba a titkos társaságba, amiben ezek a nagyeszűek benne vannak, nyilván nem vagyok rá méltó, hogy ilyen szupertitkos infókba betekintést nyerhessek. Abszolút szokásos kategória az unatkozó összeesküvéselméletes trollok esetében, akik görcsösen próbálják bebizonyítani, hogy valami hihetetlenül durva titkok tudói. Gondolom egyébként erősen ingerszegény az életük, hogy ilyesmivel kell szerepjátszaniuk.

Új hozzászólás Aktív témák