- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez üzleti döntés csupán.
A Fermi a maga idejéban nagy előrelépés volt, míg ez a nagy lépés az AMD-nél csak a GCN-nel jött el.
A Cayman még a régi felépítésű Radeon-ok csiszolt változata, amit a HD2000-es sorozattal kezdtek el.
Nem lennék meglepve, ha nem is lenne lehetséges a dolog.
Bár, lehet, hogy naív vagyok.mod: Abu ezt írja a cikkben:
A támogatással kapcsolatban az AMD a TeraScale 2 architektúrára vonatkozóan valószínűleg úgy gondolja, hogy az MMU emulálása túl nagy sebességvesztéssel jár...
Vagyis ha nem hoz sebességbeli előnyt, akkor nincs értelme megcsinálni, hisz szebb amúgy sem lesz a kép.
-
Arról van infód, hogy a multiplatform játékok közül lesz-e olyan, ami a Kaverin és utódain elérhetővé teszik a konzol-exkluzív dolgokat (akár úgy is, ahogy írtad: az IGP csak a fizikát/szimulációt, ojjektumokat tolja, a grafikát pedig egy dGPU)?
Loha: Sajna, én nem tudom eldönteni, hogy meg lehetne-e írni egy i5-re vagy sem, és enélkül nehéz tovább gondolni a dolgot.
-
Nem lehet, hogy a kettő között van az igazság?
pl.: a mai procikban nincs elég erő a konzolos fizika és szimulációk egységes átvételéhez, ezért sokat kellene faragni rajta, hogy menjen PC-n, és így is csak a csúcs i7-eseken menne elég jól, ami már annyira beszűkíti a célközönséget, hogy nem érné meg kiadni?
-
Pont az a lényege a Dx12-nek, hogy ugyanazt a képminőséget kevesebb erőforrással hozza, mert nem izomból, hanem tudással oldja meg (eléggé konyhanyelven fogalmazva).
(#13) Takacs1985: A DX12 az eddigi infók alapján nem egy folytatása lesz az eddigi DX-nak, hanem újrakezdés. Szerintem logikus lett volna más nevet adni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest