- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor elkezdődik az örök harc. Aminek sosincs vége.
Leírom pár mondatban a magánvéleményemet. De szerintem ezt ne fojtassuk itt. Sőt máshol se, mert általában értelmetlen a harc.
Egy meg egy az kettő. 10000 legyártott monitornál ez ha csak 1W-al is enne kevesebb akkor az 10000W-al lenne kevesebb. Ez csak a józan paraszti ész. Ha most mellé teszed, hogy az otthonodban mindenből energia takarékost(pc-től a mikróig) használsz, áramtalanítással. Akkor az elég sok lesz hirtelen. Ha van még egy ilyen ember akkor az még több... tegyük fel elég sokan kezdenek majd így gondolkodni. És nem a mű zöld tuning vga-kra meg routerekre gondolok. Összetett vita. Ez egy dolog az ezerből amin lehetne most rágódni!Más:
re: (#26) BiP
"tudtommal 6bit+FRC a kijelzés, belül nem tudom mennyi, gondolom 8."Ez most akkor mit is jelent?
-
Sose értettem, ki a rákot zavar az, ha van egy-egy fekete csík a videózásnál. Jobb ha a monitor mögötti fal fehérjét látod? Nekem is bőven jobb a 16:10, Sokat "videóztam" otthon, de sose zavart, sőt netezésnél meg melónál pont, hogy sokkal jobb mint a 16:9.
re: cikk
Jó! A Dell monitorait mindig is csodáltam. Nem csak a jó képminőség, hanem a visszafogott, kulturált kinézet is tetszik. Ezek az IPS-es monitorok meg szinte tökéletesek ilyen áron. Jó volna ha még páran beszállnának erre a piacra. Nem tudom miért tökölnek annyit?!
38W-os átlag fogyija van... azt hittem a LED-nek köszönhetően kevesebb lesz. A 23"-os 2311H-nak is 33W LED nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest