- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
Rinocerosz #26 üzenetére
Hát ja. Meg azt vettem észre hogy 3-4 évvel ezelőtt a fejlesztők törekedtek arra hogy látványos játékokat készítsenek, amik ki is használták az akkori hardvert. 2018-ban meg grafikailag csak nagyon kevés játék fejlődött 2-3 éves játékokhoz képest plusz tutactjával jelentek meg a 2d-s pénznyelős játékok.
EclipseGT: most már én is nagyon ritkán
.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Rinocerosz #24 üzenetére
Azzal nincs baj ha fejlesztenek csak most már olyan tartalom is kéne ami kihasználja pl. játékok terén. Vannak olyan új játékok amik ultra grafikán még az Adreno 530 gpu-n is elfutnak.
"Iphone-on ugye a legtöbb játéknak ott a Metal api. Sajnos Androidon nagyon kevés játék használja a Vulkan api-t (kb van 3-4db ilyen játék) a nagy szórás miatt. Ezért alkalmasabb az Ios játékra"
-
dilajoska1
őstag
válasz
Rinocerosz #22 üzenetére
Egyébként is azt nem igazán veszed észre a hétköznapokban ha mondjjk az antutu 300.000 vagy 350.000-et dob. Se Geekbench-ben, ha a cpu 1 magos teljesítményben 2500, 3500, vagy 4500 pontot dob. Viszont azt igen hogy a gpu hogy teljesít a játékoknál.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Rinocerosz #20 üzenetére
Én a 3d-re írtam! Ott a gpu-nak van szerepe. Ott pedig az Andreno a tesztekben mindig jobban teljesít.
-
kalimist
aktív tag
válasz
Rinocerosz #11 üzenetére
A11-re gondolsz szerintem (A12 az XS-ben van) de egyszálas teljesítményben most érik el az A10 szintjét ami már két és fél éves lesz mire ezek kaphatóak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest