- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Ott maradt a nokedli szaggató? Ha igen, akkor számíthatsz újabb látogatásra.
Nem pucér csajokra számított. Várta, hogy elébe borulj, térden csúszva kérd visszatértét.
Nézd, én egy vén hülye vagyok, aki csak úgy vagdalkozik, és néha betalál. Tapasztalataim viszont léteznek, és ha véleményt alkotok, az általában megalapozott.
Igen, hiányzol neki. Vagyis inkább az hiányzik neki, amit megszokott. Egy olyan környezet, ahol birtokolhatja azt a szeretetet, amelyet nyújtasz neki, és ahol ő lehet domináns. Egy meleg fészek, ahol úrnő lehet.csirkés11: "...az összes csaj egy retek kurva..."
Tényleg? Akkor én egy retek szarházi strici vagyok, aki több, mint harminc évet húzott le egy retek kurvával boldog házasságban.
Ne általánosíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest