- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #92 üzenetére
köszönöm, nagyon jól
tegnap meglátogatott Mr. Csizmás fórumtárs, a kedves barátnőjével... sütöttünk egy adag brassóit, ettünk-sörözgettünk-borozgattunk-szivarozgattunk-beszélgettünk... jól éreztük magunkat...
eddig ilyet sem csinálhattam, annyira le voltam korlátozva... most élvezem a szabadságot... beláttam, hogy így kellett alakulnia a dolgoknak... nem bántam meg semmit, de tanultam belőle sokat... most kell még egy kis idő és aztán majd lesz, ami lesz... teljesen lemondtam exemről, mert annyit nem tudna szerintem változtatni, hogy utána minden mehessen tovább...
ma kinn voltam szüleimnél falun, ebédeltünk és behoztam a biciklimet vonattal... ezzel fogok munkába járni és bicajozás közben erre is rájöttem, hogy nagyon hiányzott már... számomra olyan a biciklizés, mint a meditáció... tekerek, közben gondolkozok és teljesen lehiggadok...
tényleg csomó dolgot csinálhattam a héten, ami egyébként "tiltott" volt... most úgy látom, hogy minden jobb így külön, mert idővel még többet elveszítettem volna magamból és úgy élnék, mint valami börtönben
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest