- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
"Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen."
Szerintem is. Még az is lehet, hogy abban reménykedik, pontosabban azt akarja, hogy barátunk térden csúszva kérje bocsánatát, és megígérje neki, hogy a jövőben minden úgy lesz, ahogy ő szeretné."Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is."
Nem fogja beismerni. Mindössze arra alapozom véleményemet, amit az írásból, és a topicból kiszűrtem.
Az ő akarata érvényesült folyamatosan, ebből nem fog engedni. Még az is önfeláldozás lesz részéről, ha visszatér a kapcsolatba. Mi tudjuk, hogy nem, de tuti így fogja beállítani.
Aki ebben a kapcsolatban áldozott, az barátunk. Ő tényleg kompromisszumkész. Esélyét sem látom annak, hogy a lányka akár töredékét feláldozza akaratának.mephi666: Ha jól látom, elkezdted élvezni a szabadságot. Jól teszed.
Ha egy kapcsolat akár időlegesen is, de megszakad, akkor tudjuk értékelni előnyeit, hátrányait. Biztos csúnya dolog tőlem, de azt mondom, hogy én ezzel a lánykával nem húztam volna le még fél évet sem.
Egy jó kapcsolat feltételezi, hogy a felek egyenrangúak. Megbeszélni lehet dolgokat, sőt, muszáj dűlőre jutni.
Amondó volnék, hogy amennyiben (volt) kedvesed valamilyen módon jelzi, hogy hajlandó visszatérni hozzád, a legapróbb részletekig tárgyalj ki vele mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest