Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
"Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen."
Szerintem is. Még az is lehet, hogy abban reménykedik, pontosabban azt akarja, hogy barátunk térden csúszva kérje bocsánatát, és megígérje neki, hogy a jövőben minden úgy lesz, ahogy ő szeretné."Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is."
Nem fogja beismerni. Mindössze arra alapozom véleményemet, amit az írásból, és a topicból kiszűrtem.
Az ő akarata érvényesült folyamatosan, ebből nem fog engedni. Még az is önfeláldozás lesz részéről, ha visszatér a kapcsolatba. Mi tudjuk, hogy nem, de tuti így fogja beállítani.
Aki ebben a kapcsolatban áldozott, az barátunk. Ő tényleg kompromisszumkész. Esélyét sem látom annak, hogy a lányka akár töredékét feláldozza akaratának.mephi666: Ha jól látom, elkezdted élvezni a szabadságot. Jól teszed.
Ha egy kapcsolat akár időlegesen is, de megszakad, akkor tudjuk értékelni előnyeit, hátrányait. Biztos csúnya dolog tőlem, de azt mondom, hogy én ezzel a lánykával nem húztam volna le még fél évet sem.
Egy jó kapcsolat feltételezi, hogy a felek egyenrangúak. Megbeszélni lehet dolgokat, sőt, muszáj dűlőre jutni.
Amondó volnék, hogy amennyiben (volt) kedvesed valamilyen módon jelzi, hogy hajlandó visszatérni hozzád, a legapróbb részletekig tárgyalj ki vele mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mercedes topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest