- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
"Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen."
Szerintem is. Még az is lehet, hogy abban reménykedik, pontosabban azt akarja, hogy barátunk térden csúszva kérje bocsánatát, és megígérje neki, hogy a jövőben minden úgy lesz, ahogy ő szeretné."Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is."
Nem fogja beismerni. Mindössze arra alapozom véleményemet, amit az írásból, és a topicból kiszűrtem.
Az ő akarata érvényesült folyamatosan, ebből nem fog engedni. Még az is önfeláldozás lesz részéről, ha visszatér a kapcsolatba. Mi tudjuk, hogy nem, de tuti így fogja beállítani.
Aki ebben a kapcsolatban áldozott, az barátunk. Ő tényleg kompromisszumkész. Esélyét sem látom annak, hogy a lányka akár töredékét feláldozza akaratának.mephi666: Ha jól látom, elkezdted élvezni a szabadságot. Jól teszed.
Ha egy kapcsolat akár időlegesen is, de megszakad, akkor tudjuk értékelni előnyeit, hátrányait. Biztos csúnya dolog tőlem, de azt mondom, hogy én ezzel a lánykával nem húztam volna le még fél évet sem.
Egy jó kapcsolat feltételezi, hogy a felek egyenrangúak. Megbeszélni lehet dolgokat, sőt, muszáj dűlőre jutni.
Amondó volnék, hogy amennyiben (volt) kedvesed valamilyen módon jelzi, hogy hajlandó visszatérni hozzád, a legapróbb részletekig tárgyalj ki vele mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest