- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem teljesen helyfüggő... mondjuk a város televan feketerigóval... rengeteg van belőlük... faluban nagyon ritkán láttam... szüleimnél a harkály volt a gyakori látogató meg a sün
meg még pár énekes madár... mókust sem láttam a faluban soha... de harkályt mondjuk itt a városban is szoktam látni... meg amin nagyon meglepődtem: fácánt is láttam már a városban... pedig a fácán aztán tényleg nagyon vadon szeret élni és kerüli az embert
ami nagyon megmaradt: kiskoromban többször nyaraltunk balatonszemesen... ott rengeteg mókus volt a fákon... szerették azt a helyet... mogyorós pelét meg villányban láttunk rengeteget... a kis "rohadékok" rendesen megtizedelték mindig a diótermést
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest