- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Na, erre lehet is!
Kegyetlen jó lett!
Sajnos nekem nincs még digitgépem, de be kellene már egyet szereznem...
Macska az van viszont dögivel, s lett, ami telefonnal is sikerült.
Nézni lehet megfele. -
Móci
addikt
Jó pár hete sikerült haver garázsában megfognom egy fiatal rozsdafarkút.
Nagyon szép kis madár volt, el is engedtem gyorsan, miután megnéztem.
Láttam már közelről gyöngybaglyot is. Eszméletlen szép, akárcsak a gyurgyalag.
Van azért nálunk is egy csomó színes, szép madár... -
mephi666
nagyúr
fácánt én már a városban is láttam a cég mellett... pár napig fel-feltűnt... érdekes volt, mert az a rész iparterület és a fácánok általában a vad környezetet szeretik... nem szokásuk így bemenni lakott területre... megfordult a fejemben, hogy jó lenne "levadászni" és egy jó ebéd kijött volna belőle
de a cégünknek vannak rozsdafarkúi is... azok is szép madarak nagyon... befészkelték magukat az egyik szellőző mögé... könnyen felismerhető kerregő-csattogó hangjuk van...
-
Móci
addikt
Én sem láttam még mókust, de volt anno egy fácánkakasom!
Gyönyörű madár... -
mephi666
nagyúr
válasz
,,no name" #32 üzenetére
"koriblit" az ember magyarországon max állatkertben/terráriumban láthat
kacsafarkú szendert mamámnál láttam gyakran, amikor még élt és a "falunk" mellett lakott tanyán... először én is néztem kb. 10éves fejjel, hogy olyan, mint a koribli, de tudtam, hogy nem lehet az...
szépen tudott egy helyben lebegni és a szívókájával piszkálgatta a virágokat...
a mókus pedig tényleg aranyos/szép kis állat... nagyon fürge és úgy felmászik 1 pillanat alatt a fára, hogy ebben a tudományában alig van párja... ha tehetném, én is szívesen tartanék itthon...
-
P00By
nagyúr
háhá
-
Taknyoshal
tag
válasz
,,no name" #33 üzenetére
Én városi gyerek vagyok(Budapest), mégis láttam a Margit szigeten és a II. kerületben szaladgálni mókusokat.
-
mephi666
nagyúr
láttunk ma is egy mókust... de ez valami nagyon vakmerő "kaszkadőr" példány volt... mentünk ki a városból, külterületen haladtunk a megengedett 80-90km/h-s tempóval és egyik pillanatban felbukkant előttünk a jószág kb 2m-el (átkelési szándékkal)... csak néztünk... először azt hittem, hogy elcsaptuk... már vártam, hogy kicsit megdobja a jobb első kereket, ahogy átmegyünk rajta, de nem... valahogy átszaladt alattunk vagy átmentünk fölötte vagy nem tudom... azonnal hátranéztem és láttam, ahogy keresztbe átszalad az úton... nem semmi...
vakmerő egy állat volt...
-
sagesz93
addikt
Én még sose láttam mókust előbe...
Viszont patkányt annál többet, ahol fater horgászik, kimegyünk éjjel és a stégre kirakunk egy kis kukoricát, jönnekMég a kishalat is elhordják...
Jó az a samu l700 most mitszólodle nekem is az van -
twollah
nagyúr
Minden reggel latok egy mokust amikor belenezek a furdoszoba tukorbe.
-
mephi666
nagyúr
szerintem teljesen helyfüggő... mondjuk a város televan feketerigóval... rengeteg van belőlük... faluban nagyon ritkán láttam... szüleimnél a harkály volt a gyakori látogató meg a sün
meg még pár énekes madár... mókust sem láttam a faluban soha... de harkályt mondjuk itt a városban is szoktam látni... meg amin nagyon meglepődtem: fácánt is láttam már a városban... pedig a fácán aztán tényleg nagyon vadon szeret élni és kerüli az embert
ami nagyon megmaradt: kiskoromban többször nyaraltunk balatonszemesen... ott rengeteg mókus volt a fákon... szerették azt a helyet... mogyorós pelét meg villányban láttunk rengeteget... a kis "rohadékok" rendesen megtizedelték mindig a diótermést -
mephi666
nagyúr
adsz neki egy kis diólikőrt és fel sem bír mászni majd a fára
-
Móci
addikt
Jó kis írás lett, a mókus sem lehetett semmi! Felénk csak a nyest, és egyéb 'hasznos' állatok fordulnak meg, mókus az nincs. Kellene importálni egyet a diófára...
-
madstunt
addikt
válasz
Thunderzolee #19 üzenetére
Akkor diópálinka hogy készül?
-
..hehhehh.. de jó írás!
Ma voltam egyik unokatesóm épülő házánál, és a még be nem épített sarokkád púposan volt dióval. Természetesen a kád be van csomagolva, és az udvaron levő fákról abba gyűjtik a diót. (Idén már nem építik be a kádat.)
Naná, h az a bizonyos diós írás ugrott be róla..Kár, h dióból nem lehet pálinkát főzni..
Rengeteg volt.
Nyugi, képet nem csináltam. -
mephi666
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Én egyszer Balatonszepezden ilyet láttam, először mókusra tippeltem.
Pele volt.
Amit mi láttunk, annak volt vagy 20 centis farka -
Tv
senior tag
Lehetett az akár egy Vérmókus is. Jól tetted, hogy nem mentél a közelébe. Bár ha megkínálod paradicsommal, akkor lehet hogy engedi, hogy lefényképezd az n9836-oddal. Nekem meg se n-es telefonom, se paradicsomom sincs úgyhogy nem próbálkozok lefényképoezni. bár néhány paradicsomt lehet hogy tudnék kölcsön kérni , de visza már nem tudnám adni, mert ha odaadom a mókusnak akkor az megeszi, szóval nem tudom mit kéne tennem ezügyben
De ma elmegyek a kápolna felé hátha megin tanálkozok egyel
-
Vakegérke
félisten
Biztos, hogy mókus volt? Mekkora volt a farka, milyen színű volt?
-
mephi666
nagyúr
pár napja meg egy óriási szúnyogot csaptam le, ami betévedt a lakásba... bánom, hogy nem fotóztam le... egy nadrággal olyat csaptam rá, amikor a fal mellett repült, hogy utána percekig ki volt ütve...
"megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál... kisütöttem a zsírját, több volt egy akónál..."
-
ádyz
addikt
respect. ;D
-
Ez tetszett. Ebben legalább semmi sértő nincs.
-
mephi666
nagyúr
hát jah... fájdalmas beavatkozás lett volna
amúgy tényleg nagy mókus volt... leugrott a fáról és elkezdett ugrálni-szaladgálni a parkolóban... nagyon aranyos volt... más képét meg nem lett volna gerincem belinkelni... elb@sztam, hogy nem csináltam saját fotót
de hát válság van, nincs pénz "jó-optikás" mobilra, amit csak előrántok és fotózhatok is vele
ui: ja, mellesleg 3éve lakok kecskeméten és eddig nem láttam még mókust a városban, ezért volt ilyen oltári nagy esemény
-
madstunt
addikt
a saját 2db termetes diómat nem akartam beáldozni
höhö
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest