Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #897 üzenetére
Felraktam a legújabb tesztcsomagosat, majd kiderül milyen....
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #897 üzenetére
Nah, az A-ról ezt olvastam, nem tudom mennyire igaz vagy sem:
"Nincs benne Magyar nyelv, tele van Kínai app-al amit állandóan frissíteni akar. Utólag kell telepíteni a Google alkamazásokat ami nem mindig megy hibátlanul." -
TripleB
senior tag
válasz
tobias88888 #887 üzenetére
Köszi a választ. Megkapta a párom ajándékba a készüléket.
-
Danecay
addikt
Természetesen nem 55e Ft-ért gondoltam eladni. Az az általánosítás sem feltétlenül állja meg a helyét, hogy 20-25e Ft körül mennek, lévén alig találni belőlük használtan. Kettőt találtam, egyet 40e-ért egyet pedig 25e Ft-ért garancia nélkül. Ha ennek a két létező ajánlat átlagát vesszük az inkább 32e Ft
Én olyan 35e Ft-ra gondoltam, de odaadnám 32-ért is 8 hónap garanciával.
-
pimmi
senior tag
20-25 között mennek, nézegettem sokat, persze van drágább is de azt nem is adják el...30 ért van m1 note karcmentest lehet ennyiért venni. Minden annyit ér amennyiért megveszik.
-
tobias88888
őstag
Az lehet, de 55ért jobb telefont kapsz újonnan
-
pimmi
senior tag
válasz
tobias88888 #889 üzenetére
köszi, szóval engem rosszul hallanak, ha jól értem? egyébként a kamerája milyen szerinted, meizu m1 nothoz képest például? vagy egyébként? köszi
-
tobias88888
őstag
Annak idején 52 ezer forint volt a Mall.hu-nál, szóval egy 2 éves gép max 20 ezer. Ott a Honor 4C újonnan 50ért, ami szerintem jobb telefon.
Nekem 1.5 éves a gép, és nem csökkent sokat az aksi élettartama, viszont amúgy sem volt sok. Egy teljes napot újonnan sem bírt ki.
Egy széria hibáról tudok csak: két telefonnál is előjött ismerettségi körben, hogy nagyon halk volt a speaker (egy telefonbeszélgetéssel kiderül hogy jó e)
-
pimmi
senior tag
sziasztok, mennyiért éri meg venni egy ilyet használtan mostanság, egyáltalán megéri? mire figyeljek a vásárlásnál, és mennyit megy el egy kb 2 éves gép akkuja? az eladó mondta de tapasztalat kéne, köszi a választ.
-
tobias88888
őstag
Nem árt egy secure delete is, mert amit törölsz a telefonról azt ugye simán vissza lehet állítani. Én azt szoktam tanácsolni ismerősöknek, hogy factory reset-et toljon. Ezek után másoljon rá annyi számára lényegtelen fájlt (filmek, zenék, egyebek), hogy csurig megteljen a tároló. Aztán ezeket lehet törölni persze és így biztonságosan adtad tovább a telefont
-
kutkut
addikt
Enyém is kínai, és igen, A végű kell. (Persze meg lehet oldani az I-s romot is, de ha nincs gondod az angollal, akkor jó az A-s is.) Innen válassz egyet (3.7.3 vagy 4.2.8.2 ajánlott részemről)! Mind a kettő 4.4.4 (Kitkat) alapú. Én 3.7.3-at használok már nagyon rég óta, nincs vele bajom. 4.2.8.2 is sokáig volt fent, az kb. ugyanez, frissebb kinézettel.
-
kő pí
csendes tag
Sziasztok.
Van egy talán kínai készülékem,
Windows3.1.1-es rendszerrel rajta, ami az Istenért sem hajlandó frissülni a direkt System upgrades -> Upgrades során.
Letölti a bin-t, újraindítja, majd azt írja ki, hogy 'System has been rooted,Please download the full package'.*Itt választhatok hogy Retry vagy Restart, Retry esetén kiírja hogy upgrade, rak alá egy folyamatjelző sávot, de el sem kezdi betölteni, üresen marad és nem csinál semmit, hiába hagyom állva akár egy napot.
Ez a rendszer olyan régi, hogy nem fut rajta a pokemon sem
4.2 alapú vagy mi.
* ezt nagyon sok szempontból nem vagyok képes értelmezni. Egyrészt nincs összefüggés a két tagmondat között, másrészt a full (~600MB) csomagot töltötte le, harmadrészt én egyáltalán nem rootoltam, ha arra akarna utalni a szöveg. Vagy arra akar, hogy minden rendben van vele, és az update során rootolja magát, és ez sikeresen megtörtént ?
Szóval pls help me, mit érdemes kezdeni vele. Milyen toolok vannak, amelyek izomból ráerőltetnek a telefonra bármit ami kicsit újabb, mint a mostani?
(Főleg olyan érdekel, amelyikhez létezik magyar nyelvű leírás, ne adj' Isten magyar nyelvű segítség) -
nonsen5e
veterán
Mármint?
Felteszem, hogy MALL-ból van a készülék. Ott a hardverre van a garancia, teljesen mindegy milyen account van mellé belépve.Egyéb esetben factory reset után be lehet lépni teljesen más FlyMe accounttal is a telefonba. (root kinyitásához kell ufye belépve lenni egy accba - egyetlen haszna nagyjából)
-
TripleB
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy új gazdája lesz a telefonomnak. Hogy tudom a telefont úgy átadni, hogy ő is tudja majdan a saját adataival használni a telsfont?
-
Danecay
addikt
válasz
zsolti1902 #874 üzenetére
Szia!
PÜ ment ha aktuális még a dolog. Minden linket megtalálsz a leírásban de mivel sietek, nem nagyon volt időm linkesíteni csak bemásoltam.
-
Danecay
addikt
válasz
zsolti1902 #872 üzenetére
Szia!
Igen végleges firmware-ből elvileg ez az utolsó verzió. A gyári 3.5-ről nem olyan egyszerű a frissítés de van hozzá leírás linkelve itt a topikban de talán még lefordított leírás is megtalálható. Ha nem találod szólj, elküldöm a magam által készítettet.
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Aditt egy Mall.hu-tól rendelt MX3. (Elvileg a cseheknél árulták töltő nélkül)
Jelenleg 3.5 Flyme van rajta, amit szeretnénk frissíteni.
A kérdésem az lenne, hogy a meizufan oldalán található verziók közül ugye erre a készülékre az i verziót (a legutolsó a 4.2.8.2) kell felrakni, nem az a verziót?Köszönöm a segítséget!
-
szpricsi
csendes tag
Köszönöm a segitseget. Sikerult is, most tokeletesen mukodik a telo. Ebbol a flyme fiokbol gondolom eselytelen a kilepes jelszo ismerete nelkul. Sajnos ezzel atvert akitol vettem. Amugy sztem tokeletes kis telo ez.
-
szpricsi
csendes tag
üdv! Segítséget kérnék. Mx3am van mar egy eve. nagyon szeretem viszont akitol vettem atvagott a flyme fiokkal. Be volt jelentezve es nem adta meg a jelszot. tudom igy frissiteni a telefont? Jelenlef flyme 3.5 van rajt.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Aki a mall.hu-ról rendelte a készülékét, attól kérdezném, hogy milyen tartozékokkal kapta a telefont?
Le kellene cserélnem az MX2-t. -
Zodiacus
tag
Újra telepítettem a rendszert clear data - val. Azóta megszünt az akadozás zene lejátszás közben. Lehet ez a megoldás az akadozó videó lejátszásra is.
-
nonsen5e
veterán
Érdekes, nekem se böngészőben, se a YouTube klienssel nem volt még ilyen problémám.
YT-ból 10.37.58-at használok már viszonylag régóta, nem kockáztatom meg, hogy esetlegesen elrontsa a háttérben lejátszós Xposed modulomat.Ha már viszont akadozásnál tartunk: Nekem a zenelejátszás szokott időnként megröccenni negyed másodpercekre. Elején azt hittem, hogy az mbps sebességű FLAC fájloktól, de ugyanúgy beakadozik a legkisebb 192kbps MP3 állományokon is.
-
Danecay
addikt
válasz
nonsen5e #853 üzenetére
Nekem a korábban leírt jelenséggel van dolgom sajnos, és ahogy írták nem engem érint egyedül ez a probléma. Most mielőtt elkezdtem írni ezt a hozzászólást is kipróbáltam és 1 perc elteltével azonnal jelentkezett a probléma. Próbálkoztam korábban a Youtube alkalmazás törlésével majd újratelepítésével, valamint a rendszer futtatási környezetének megváltoztatásával Dalvik-ról ART-re de ez sem segített.
Engem azért bosszant, hogy sokkal szerényebb telefonokkal is gond nélkül meg lehet nézni egy 720P-s minőségű videót, ezzel a készülékkel viszont nem, legalábbis én nem -
Zodiacus
tag
Ha a Flyme 3.7.3-et akarom telepíteni akkor "corrupt firmware" ír. Visszafele nem engedi.
[link] -
tobias88888
őstag
Nekem az ébresztő beállításánál szokott mindig leállni valamelyik UI modul és újraindulni, másnál is van ez?
-
kutkut
addikt
Nekem nem adott semmi pluszt. Persze így nehéz összehasonlítani, hogy a lollit tulajdonképpen félkészen adták ki. (Szerintem az is csak egy beta volt, csak már nem akartak vele foglalkozni, így átnevezték stabilra.)
Egyébként az új felület, új értesítési panel, security center már a 4.2.8.2-ben is megvan, így ha valakinek nagyon az kell, az is simán használható. (Az is kitkat alapú.)
Őszintén szólva azért használom a 3.x-et, mert amikor meguntam a lollit, gondoltam, ha már úgyis romolok, próbából visszarakom ezt a "régi" romot egy kicsit nosztalgiázni, aztán ha nem tetszik, megy vissza a 4.2.8.2... De semmi bajom nincs vele, akkor meg minek cserélni?!Amúgy a lolli előtt a 4.2.8.2-t használtam hónapokig, attól sem akartam úgy megszabadulni, mint a lollitól.
Igen, van root, beállításokból kattintható. Xposed is megy apróbb megkötésekkel - az AOSP (és egyéb gyártói felület) specifikus módosításokat csak óvatosan szabad kapcsolgatni. Pl. GravityBoxban futottam már hibára 1-2 beállítással, de ott is van, ami működik. Ami a 3rd party appokba nyúl bele, azzal eddig nem volt bajom.
-
kutkut
addikt
Erről épp akartam írni mostanában.
Sajnos a stabilnak nevezett Lollipop alapú Flyme minden csak nem stabil. Az amúgy is gyenge RAM-kezelést még megfejelte az a bug, hogy egy idő után (nem tudom, minek a hatására) elfelejtette azt a listát amin beállítottam, hogy mely appok maradjanak a memóriában. Lezárt képernyőnél 5 perc után bezárta mindet. Ilyenkor mindegyik appnál ki kellett kapcsolni, reboot, újra mindegyik appnál beállítani (talán még 1 reboot), aztán megint jó volt - egy darabig. Ezt kb. hetente eljátszotta. Ahogy azt is, hogy amikor már nagyon nem bírta a gyors nyomkodást, egy reboottal válaszolt.
Majd pár hét szenvedés után visszaraktam a Flyme 3.7.3.A-t, és egyszerre megszűnt minden problémám a telefonnal.Annak ellenére, hogy elvileg kevesebb RAM-ot lát a telefon, fényévekkel jobb a RAM-kezelése, mint a Flyme 4.x romoknak. (Igen, szerintem még a 4.2.8.2-nél is jobb, bár azért azzal sem voltak olyan gondjaim, mint a Lollis rommal.) Igaz, itt nincs security center, nem lehet beállítani, mely appok maradjanak a háttérben, melyek ne, de nem is kell. A RAM azért van, hogy tele legyen az általam használt appokkal, és legalább megnyitásnál nem kell mindig újratölteni őket. Ami engem sokkal jobban zavart mint az, hogy esetleg így kevésbé energiatakarékos. Amit szintén megcáfolnék, mert az általam próbált romoknál (3.x-4.5.x) gyakorlatilag semmi különbséget nem éreztem üzemidő szempontjából.
Egyébként szerintem pörgősebb is a rendszer, valamint a 4.x romok egyik újítása (gyakorlatilag = átrajzolt felület) sem hiányzik. Na jó, talán az értesítési panel egy kicsit.
Szóval, újra elégedett vagyok a telóval. Nem is tudom, mire cserélném el - ha egyáltalán elcserélném.
____________________Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem gyári romból már esélytelen újat várni. Custom romokkal (vannak egyáltalán?) nincs tapasztalatom, nekem összességében tetszik a Flyme felülete - azért is nyúzom már a második meizut.
-
Ste
addikt
Sziasztok, régi vágyam egy Meizu Mx2 vagy Mx3. Mennyire érdemes beszerezni még most egy ilyet?
Utoljára 3 éve volt droidpm akkpr is egy Samu Nexus S, azóta WP.
Formára mindig is tetszett az Mx2/3, s moat belefutottam olyan alkalmazásba ami WP-n nem megy, de lehet szükségem volna rá, így jönne egy droid.
Merjek Meizut választani vagy inkább nézzek más alternatíva után?
Segítségetek előre is köszönöm! -
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #839 üzenetére
BLACKBERRY LEAP. Ismeretlen? Sose hallottál a Blackberry márkáról? Dzsízösz
Az Elephone pedig ha már itt tartunk az UMI-nak csak csókolomot köszönhet, valódi fejlesztés, innovációk (Rootjoy technológia, ilyet egyetlen készülékgyártó sem kínál), egyedi design, közösségi készülékfejlesztés (Alpha project), stb.... Az Elephone ettől fényévekre van. Nem, nem fogom elmagyarázni mi az a Rootjoy technológia, olvass utána
Egyébként a Meizu M2 Note is jó áron van nagyon
-
tobias88888
őstag
Nekem ismeretlen ez a BB leap meg az UMI Iron is, sosem hallottam róla. Elephone ezzel szemben nagyon jó kritikákat kapott, vagy akkor már Honor 6
-
blueMerle
veterán
válasz
Zodiacus #835 üzenetére
130 euróért adtam el, vadonatúj állapotban, még egy év garival /mall/.
Egy BB Leap(ett) a helyébede hatalmas baklövés volt, mondhatni orbitális (brutálisan sok bug -ennyit még egy Androidos telón se láttam, rettenetesen buta oprendszer, kb. 2 év lemaradás egy KitKathoz képest is, feleslegesen bonyolított gesztusok, zéró testreszabhatóság, nem működő BB szolgáltatások mint pl. a BBProtect, a HUB teljességgel megbízhatatlan-átláthatatlan, stb... szóval nem csoda hogy ennek az oprendszernek csúfolt trágyahalmaznak így ennyi volt), így holnapután hozza a DHL az Umi Iron-om.
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #832 üzenetére
Nekem frissítésnél corrupt file-t ír....
-
Zodiacus
tag
válasz
tobias88888 #832 üzenetére
Nincs benne Magyar nyelv és Google play. Azt írták pár hét múlva lesz nemzetközi is.
-
BoC1ka
senior tag
Nah, en lecsereltem egy S5 re a kicsi meizut. Felteszem aprora ha esetleg valakit erdekelne
-
Danecay
addikt
Az vajon miért lehet, hogy nem tudok normálisan végignézni egy 720p-s youtube videót? Első 1-1,5 perc lemegy hibátlanul, majd megakad, eldobja az addig pufferelt tartalmat, közben természetesen meg is áll a lejátszás majd pár másodperc akadozás után ismét lejátszik pár sec-et majd ismételten megáll, pufferel és így tovább. Ez szinte kivétel nélkül így történik és amennyiben nagyon meg akarom nézni az adott videót akkor visszaveszem 360P-re amit már akadozás nélkül képes lejátszani, persze szembetűnő képminőség romlás mellett, vagy csak egyszerűen kinyomom.
Másnál is létezik ez a jelenség vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Ennél szerényebb hardverrel felruházott telefonok is megbirkóznak egy ilyen dologgal így egy kicsit érthetetlen számomra. Esetleg valamilyen tipp, ötlet, javaslat? -
Regonelix
csendes tag
válasz
Tokarcsik #720 üzenetére
Szia!
Én próbálnám úgy frissíteni, ahogyan leírtad, de ennek a pontosabb lépéseit, nem tennéd közzé? Mert utánanéztem, letöltöttem és telepítettem az ADB and Fastboot-ot, de amikor CMD-ben beírtam azt, amit a 8. pontban leírtál, akkor kérte az eszközt.
Ha már itt tartunk: mi a többi lépés? Hol vannak leírva? Belinkelnéd? -
mazsi
senior tag
Köszi a rengeteg tippet, srácok!
Én most egy Amazon Fire Phone-ra váltottam, de biztosan lesz még Meizu telefonom, mert a legszerethetőbb android fut rajta gyárilag. Talán ha 2 telefonom volt ilyen az eddigi 200-ból
-
Zodiacus
tag
válasz
bpavideki #818 üzenetére
Jól oda vághattad,hogy eltört. Bringázás közben kiesett a zsebemből, pattogott vagy két métert, de semmi baja nem lett. De nem ez volt az első eset. Egy táskában két liter ásványvizben ázott fél napig, de az sem fogott ki rajta. (meg sem érdemlem ezt a telefont)
Itt is adnak neki enni rendesen. : [link] -
bpavideki
újonc
Sziasztok! Törött kijelzőt hol és mennyiért javítanak? Nem érzékel:-( Tudtok segíteni? Köszi. Péter
-
Danecay
addikt
válasz
tobias88888 #813 üzenetére
Érdekes, nem tudom, hogy mitől függ, hogy működik e. Előző, kevésbé neves, szintén kínai telómon működött. N nem mintha annyira nagy szükségem lenne rá, de azért na.
-
Danecay
addikt
Nálatok helyesen jelennek meg a Youtube 360 fokos videók? Nálam egybe kiteszi az egész képet a képernyőre.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #806 üzenetére
Alapvetően azt, hogy egy Jelly Bean-el kiadott flagship nem kapta meg még a Lollipopot sem azt már meglépte nem egy nagy A brand gyártó is (Samuék és társai...) ez csak szimplán gyökérség. Az viszont az überparasztság tetőfoka hogy beigérik, elkészül a beta is, majd szimplán közlik hogy nincs erre idejük mert az új modellekkel kell foglalkozniuk.
Ennyire leköpni, semmibe venni azokat a vásárlókat akiknek köszönhetik hogy van új modell (mert az ő pénzük nélkül kurvára nem lenne) na ez az igazi seggtitán mentalitás.
Volt M9-esem, MX-em most pedig MX3-asom, de egyúttal ez egyben az utolsó Meizum is.
A Meizu pedig bőven nincs már az elején, az M8-as konkrétan 2007-ben jelent meg.
-
tobias88888
őstag
Ismerős most rendelt egy Xiaomi-t ami már 5.0val jön neki és lesz frissítés a telefonhoz 6.0-val. Mi meg 4.4-en ragadunk, egészen elképesztő
Egy növekedni akaró vállalatnak nem szabadna ennyire a profitot néznie az elején
-
BoC1ka
senior tag
-
marked one94
őstag
Van benne kosz az a baj. Holnap csinálok képet hogy néz ki. Hátlapot rendeltem most kettőt jövőhéten kapom meg
Meg egy szilikon tokot is.
Örülök hogy elküldték mert elégé nem ment mostanság szerintem jobban is vásárolhatott volna nyáron és emelet nagyon ötlettelen volt a játék. Ha Klopp lesz az edző annak nagyon örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest