Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
4.2.8.2I
Névjegyek
Google LLC
Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.de korábbi ekkel az volt az egyik bajom, hogy minden 2. általam használt alkalmazásra azt írta, hogy nem kompatibilis az eszközzel...
-
pimmi
senior tag
bekapcsoló gombot mennyire nehéz kicserélni? valaki csinálta már esetleg? köszi
-
pimmi
senior tag
sziasztok, had osszam meg veletek szoftfrissítésem menetét, Danecay leírása alapján csináltam a mallos romot cseréltem.
lett egy rom ami 4.2.8.2i de ez 505mb, ez után már javult a régi rom 4.2.8.1O ez a mall -os frissitett verzioja a legujabb [link], ami O2 tccm, ezek a hibák javultak,amiket észrevettem:
kamera sokszor rosszul fókuszált, selfire váltva lassan váltott kamerát, nehéz volt feloldani ha mondjuk 10 percet állt a telo egyszerüen nem oldotta fel magát, voltak akadások, ha a galériában pakoltam a képeket kockásodás, és fehér lyukak keletkeztek a fotók között amit csak a galéria ujrainditása oldott meg, uj rommal a gyári app center is leállítható az akkunál 3 perc muva és az indítása is tiltható és el is távolítható mint egy sima app, ez sem volt eddig, mintha az akku is lassabban merülne, kb ennyi amit észrevettem eddig, igazából ami nagyon zavart és belevágtam az a fókusz hibák és a feloldási szarakodás volt.
ez után a telo a szoft frissités menüben uj romot talált a rom 4.2.8.2i szintén de 2015.12 havi és 515mb, erre frissitettem, ebben van egy pár uj dolog pl, témákat lehet feltenni meg ilyenek, testreszabhatóság inkább , szóval ez van most. -
pimmi
senior tag
helló, a naptárban ha beállítok egy eseményt mondjuk 1 óra idótartam, de van egy olyan opció hogy elfoglalt, vagy elérhető
ha az elfoglaltra teszem akkor is tudnak hívni, ennek akkor mi az értelme? nem az lenne hogy ha elfoglalt akkor néma vagy akármi arra az időre?
pont ma voltam valahol azt hittem nem hivhatnak és hát igen, elég ciki volt -
pimmi
senior tag
válasz
nonsen5e #969 üzenetére
az lesz,
arra tudtok valamit , hogy a képek ne mozduljanak be? mert pont az érintés vagy megnyomás pillanatában exponál, tegnap teszteltem, a régi nokiám klasszis képeket csinál még mindíg ehhez képest, és az úgy exponál, hogy a megnyomás vagy érintás után fókuszál aztán kattan ezért nem is mozdul be, ott a fókusz elötte történik. Ebben a cikkben [link]ír olyat hogy a távolságszenzorral lehet exponálni, de erre nem jöttem rá, lehet ez a soft nem tudja, a késleltetett exponállással jó, de ugye az 3sec, van helyzet mikor az hosszú kicsit.
más
azt miért csinálja, ha pl a galériában vagy a fényképezőben a képeket pakolom, törlöm nézegetés közben van hogy többet törlök, akkor fehér lyukak lesznek a helyén vagyis a kép eltünik de mintha ott lenne még, vagy kockásan lapozza őket, mintha belassulna valami, ha kilépek meg vissza magához tér, akku kiegyenlitetben, szóval normálba kéne mennie, és alig van fent valami, fura hogy ez így megakasztja ezt a rendszert.
valaki kérdezte régebben , hogy az akkukimélő mit vesz le, szóval akkukimélőben a panorámamód egyszerűen leakad, pl, egy kockás padlóra irányitom , panoráma bekapcs, és ekkor az a kép marad, hiába mozgatom a keresőt, beragad, kiegyenlitettben nincs ez. -
nonsen5e
veterán
A PH! mobil oldala sajnos nagyon buta, normális formázási lehetőségeket is csak az asztali siteon érsz el.
Az általad használt verzióról sajnos nem tudok nyilatkozni (pár napon belül tudnám megnézni, mert van még a családban egy vanilla JellyBean-es MX3). Lollipop alatt a gyári böngésző nekem most gond nélkül engedte a kép feltöltését, régebbi verziók alatt meg a Firefox biztosan működött még. -
pimmi
senior tag
azt hiszem igen, a böngésző nem tudja, nincs is benne beállítás erre?
-
pimmi
senior tag
szi, gyári böngészőben van valami beállítás hogy a prohardver fórumra tudjak képet tölteni, a szitu ha mobil nézetben vagyok nincs is lehetőség kép hozzáadásra, vagy nem talállom? ha asztali módban akkor viszont hiába nyomok a file hozzáadására semmi sem történik, én vagyok béna vagy a gyári böngésző nem tudja, pl. képfeltöltés .hu nál simán engedi,
off egyébként a ph fórumra mobil nézetben nem lehet képet hozzátenni telóról?
köszi -
nonsen5e
veterán
Na nekem vagy a telefonom haldoklik, vagy a frissítés megölte az akkumulátormérőt. 10-15% között rendre kikapcsol azzal, hogy lemerült...
-
nonsen5e
veterán
Hagyd figyelmen kívül, frissíts mindent a play store-ból, esetleg 3rd party os alkalmazásboltokból (fdroid) vagy apkmirror-ról.
Ha nagyon zavar, megpróbálhatod egy system app remover alkalmazással eltávolítani a gyári store-t, de azt hiszem szimplán a beállítások menüben (nekem már új flyme van rajta, szóval fejből meg nem mondom hol) le is lehet tiltani az értesítéseit a gyári store-nak.Témák alatt teljes rendszer színezésekre gondolsz? Azt valószínűleg csak a gyári store-ból lehet szedni, viszont a kezdőképernyőd, alkalmazásmenüd (app drawer) bármikor megváltoztathatod launcherek segítségével (nova, google now, apex, stb...) és ha van kedved hosszú órákat szórakozni vele, akkor abszolút egyedivé teheted őket a saját ízlésednek megfelelően.
Egy-két régebbi téma amit a KLWP nevezetű programmal készítettem régebben.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, témákat honnan érdemes leszedni? a flyme fiók jó ilyenre, vagy ott nincs ilyesmi?, még nem regeltem be.
más, a gyárilag telepített alkalmazásközpont amit ha megnyitok azt mondja jelenleg csak kínai nyelvű alkalmazások vannak, ez ok, de ez a cucc pár napja feldobja ha wifire megyek hogy a face alkalmazást frissítené de ezt már a play frissítette nekem, a részletek alatt meg kínai írás van, ezt nem értem nem a play frissíti ezt, vagy ez mire jó ez a gyári alkalmazás központ, vagy ezt lehet tiltani, egyáltalán minek ez? frissítsek innen vagy mi legyen ezzel ? köszi -
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #958 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #956 üzenetére
Notific / Extended menu volume --> restart?
A lehúzható quick settings menüben a Mute gomb alatt lesz egy legördülő gombsor.
KitKat alatt ezt GravityBox segítségével oldottam meg, de az most nem akart működni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #954 üzenetére
Flyme Tools-ban lehet állítani, hogy több lépcsős legyen a hangerőszabályzó.
/system/app mover alkalmazással pedig eltávolítható a maradék sok szemét is. Nekem a gyári news app küldi a notikat mindig krikszkraksz nyelven.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #953 üzenetére
Negatívumok:
- Messenger most valamiért nem küldött üzenetet, hiába volt benyomva az auto-launch
- Securityban az optimize leöli az auto-launch beállításokat
- Néha jönnek nem kért értesítések. Pl most valami MacBook Air-es dolog volt, kíváncsi voltam melyik app az hogy leöljem, de nem nyitotta meg a linket. Tegnap az alap videó app írt ki valamit, pedig annál a notification le van tiltva
- A fülhallgatónál végre megszűnt az indulásnál rossz maximum hangerő (le kellett venni a hangot először, hogy a valódi maximumot elérje), de most talán még rosszabb lett a skálázás. Gyakorlatilag a maximumhoz képest ha megnyomom 2szer a halkító gombot fele akkora lesz a hangerő -
tobias88888
őstag
válasz
nonsen5e #949 üzenetére
Nekem alapban ki volt kapcsolva a messenger induláskor, security-ban engedélyezni kell hogy elinduljon a háttérben és utána jó lesz. Gondolom ezért is indul gyorsan a teló mert alig indít el valamit nagyon helyesen
re: látom már te is rájöttél, ugyan ezért nem ment nekem pár widget
-
nonsen5e
veterán
válasz
Zodiacus #950 üzenetére
Első 3.5
Mellette 4.2.8.2I
Alul pedig az 5.1.9.0Érzésre kicsit sem lassabb a rendszer meg játék sem (mondjuk nem olyan nagy gépigényes cucc - Love Live! School Idol Festival van rajta egyedül).
Funkcióban meg bőven ad annyit, hogy ne érdekeljen pár antutu pont.
Elvileg azt olvastam, hogy ezernyi modul esetében az Xposed tudja kicsit megfogni az erőforrásokat, az első képen pedig az első program volt az AnTuTu, most meg már eléggé telemoddoltam a telefont, szóval ennél lehet egy kicsit több a reális pontszám.--------------------------------------
Facebook Messenger notifikációk azért nem működtek, mert alapból a Security appon belül nagyon agresszívre vannak állítva az erőforrás és akkumulátorkímélő opciók (na mondjuk ez is betehet az antutu pontnak), és whitelistelni kell a kedvenc programjaimat ahhoz, hogy 0-24 normálisan működjenek a push értesítések.
-
Zodiacus
tag
Antutu mit mutat az új rendszerrel?
-
nonsen5e
veterán
Te kapsz értesítéeseket messengerből? Nekem nagyon hébe-hóba lett az. Ma 1-et kaptam meg 50 üzenetből...
-
nonsen5e
veterán
Működik az Xposed.
Első körben kell a root. Settings/Secuity/Root permission.
Innen le kell tölteni a megfelelő (legfrissebb mondjuk) xposed zip filet és az installert (XposedInstaller_3.0_alpha4.apk).
Playstoreból le kell tölteni a SuperSu és a FlashFire alkalmazásokat.
SuperSu-ban frissíteni kell a su binárist, majd reboot.
FlashFiret indítani, ha nem találja a rootot, akkor adjunk neki manuálisan a SuperSu popupban, majd lépjünk bele újra.
"+" Gomb, "Flash ZIP or OTA" opció kiválaszt. "Auto-mount" uncheck, "Mount/ system read/write" check.
FlashFire főmenüben villám gombra rákattint, aztán csinálja a varázslatot. Képernyő el fog sötétülni párszor, a telefon újraindul, a FlyMe rendszer meg gondolkozik és optimalizálja az appokat pár percig.
Telefon bekapcsol, akkor Xposed Installer app telepít és jöhetnek a modulok.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #946 üzenetére
Kipróbálom majd én is, most azzal szenvedek 3 órája, hogy hogyan flasheljem rá az xposed zip-et normálisan használható bootloader hiányában.
-
tobias88888
őstag
Mxplayer-t valamiért nem tudom rendesen feltenni. Azt írja, hogy kell neki az armv7 neon codec, de csak 1.8.4től felfele fogadja el, viszont az app storeból az 1.7.39et teszi fel...
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #944 üzenetére
Az összes problémám javult ezzel a frissítéssel, egyedül a 4G hiányzik már csak. Igaz, a 4G-ből a B20as még az Mx6-ba se került bele, így jelenleg nem nagyon éri meg meizuról meizura váltani
Flyme 5.2ről itt lehet olvasni:
https://mobilarena.hu/teszt/meizu_mx_6_teszt/hardver_flyme_os_5_2.html -
tobias88888
őstag
válasz
nonsen5e #942 üzenetére
Nem próbáltam, szóval nem tudom hogy megy e
- Root továbbra is egyszerű
- Nekem kicsit gördülékenyebbnek tűnik az egész telefon működése, igaz én nova launchert használok
- Kicsit változott a Settings a javára. Az akkumulátor használatot sokkal jobban mutatja. Beállíthatók egyszerűen a default appok, helymeghatározáshoz való hozzáférés.
- Alkalmazások indulásakor külön engedélyt kér, ami nagyon jó biztonsági funkció. Security app nagyon bejön, eddig nálam nem volt ilyen (vagy mégis?)
- A telefon is sokkal gyorsabban indul érzésre, a zooper widgetek is szinte azonnal megjelennek induláskor, eddig azokra várni kellett egy fél percet
- Megcserélték a home és a back gombot, azaz ha megnyomod a gombot visszalép, ha felhúzod akkor lép a home screen-re. Az elején furcsa, de amúgy logikus változtatás volt
- Csak néhány appot nem tudtam letörölni, de ezek eléggé alap szolgáltatások: App Store, Map, Toolbox, stbŐszintén szólva a flyme rész nem változott annyira sokat, de az android 4.4hez képest az 5.0 nagy előrelépés.
-
kutkut
addikt
válasz
tobias88888 #941 üzenetére
Nyilván csak túloztam... Már nem is emlékszem, mik voltak, a lényeg, hogy volt néhány, ami nem ment... Valamint a multitasking sem volt tökéletes, ha jól emlékszem...
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #937 üzenetére
Én holnap terveztem volna feltenni.
Sebességre milyen a KitKat-hez képest? Xposed-ot próbáltál rá telepíteni, működik? -
kutkut
addikt
válasz
tobias88888 #938 üzenetére
Én ezt a "legújabb" firmware-t még nem próbáltam, de korábbi 5.x-ekkel az volt az egyik bajom, hogy minden 2. általam használt alkalmazásra azt írta, hogy nem kompatibilis az eszközzel...
-
pimmi
senior tag
válasz
tobias88888 #937 üzenetére
köszi a részletes leírást
-
tobias88888
őstag
Appok újratelepítése közben az egyik nem ment fel a 30ból:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weatherNem tudja valaki ez mitől lehet? Nem lenne kompatibilis az 5ös androiddal?
-
tobias88888
őstag
Flyme OS 5.1.9.0 stable (MX3)
https://forum.meizufans.eu/topic/6569/flyme-os-5-1-9-0-stable-mx3Nyelvek:
- Kínai (3 féle)
- AngolMagyar nyelv NINCS!
Miért érdemes?
Mobilaréna - Lollipop rendszerbemutatóTelepítés menete:
1. Töltsd le a frissítést
a, Vagy töltsd le innen az általam már átkonvertált bin fájlt:
https://drive.google.com/file/d/0B0mz-biZUPAqblJ1SUxJeldrbnM/view?usp=sharingb, Vagy nagyon helyesen cselekszel és csak a hivatalos verzióban bízol meg
- Szedd le a fenti linkről a bin file-t
- Konvertáld át zippé:Vagy ezen az oldalon az első kommentben található linken (spamos, szóval nem linkelem be) lévő legfelső programmal (MzCrypt-Gui-v1.0.3-src+bin.rar):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1983985vagy innen:
https://drive.google.com/file/d/0B0mz-biZUPAqTmxfQVF2dE5rUG8/view?usp=sharing2. Másold fel a telefonra a zip fájlt
- hagyd a gépre kötve a telefont a biztos áramellátás miatt a telepítés alatt3. Nyisd meg a telefon saját dokumentum kezelőjével és telepítsd fel cache törléssel együtt
- nagyjából fél óra alatt megvan4. Válaszd az angol nyelvet indulásnál
- alap esetben elkezd pár dolgot frissíteni, szóval jó ha bejelentkezel egyből a wifi hálózatra5. Telepítsd fel a google alkalmazásokat úgy, hogy mindegyiknek adsz jogot amikor kéri
- A jobb felső képnél nálam a keresés felül volt6. Indítsd el a google play-t és jelentkezz be
- mindegyik elinduló google alkalmazásnak adj jogot7. Indítsd újra a telefont
- nekem csak ezek után indult el a telefonon a telepítés, amit pc-n a google play-ből nyomtam be8. Töröld a kínai appokat
- opcionális de ajánlott9. Élvezd az 5.0.1-es Lollipop Android-ot
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #935 üzenetére
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #933 üzenetére
Tökéletesen működik minden! Play store is felment, appok is települnek belőle. Nyelvek terén van 3 fajta kínai és egy angol, semmi egyéb. Én mondjuk eddig is angolul használtam a telót, így nem nagyon zavar.
Mindjárt dobok egy leírást róla.
-
pimmi
senior tag
nekem most 4.4.4, és 4.2.8.1O akkor erre felmenne ez, amit írtok? és ez miben jobb, elvileg rámegy ahogy olvasom amiket írtok, de valójában is?
-
tobias88888
őstag
Az I verzióra az A-t hogy lehet feltenni? Normális leírást nem találtam hozzá, a fájl meg ugye bin formátumban jön. Ha bezippelem akkor corruptnak írja
-
tobias88888
őstag
válasz
nonsen5e #929 üzenetére
Majd szólj ha esetleg sikerült. Én most félek újratenni a telefont, mert most megháromszorozódott fél hónapja az aksi üzemideje. Sajnos a topicban nem írták meg, hogy ez Android 5.0.1-re épül e vagy sem, mert ha arra épülne akkor még akár megpróbálnám.
Re:
Közben utána néztem, az 5ös flyme 5.1es vagy 5.0.1es androidra épül -
nonsen5e
veterán
Amennyiben lesz időm, energiám és affinitásom kimenteni a telefonról előtte mindent, lehet kipróbálom.
APK-kat le tudom szedni bárhonnan, egyedül egy Google Play Games (gondolom ennek is fent van valahol az APK-ja) app kellene egyetlen játékhoz, ami a mentéseit a felhőben szinkronizálja. Azt különben semmilyen Google szolgáltatást sem használok.
Inkább lenne probléma, hogy nem tudom, hogy teljesen jól fog-e működni azon is a root és az xposed. MinMinGuard reklámblokkoló hiánya kizáró tényező nálam egy telefon/rendszernél.
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #927 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #925 üzenetére
Felteszed kipróbálni?
-
tobias88888
őstag
Ebben a teszt csomagos fórumban már volt pár vélemény a hivatalos verzióról (2 hete kint van ahogy nézem). Ott egy illető azt írja, hogy a google play tökéletesen megy
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #923 üzenetére
Jó, hogy a google-ra is rákérdeztél, mert az előzőekből is hiányzott, és nem is tudtam rátenni sehogy se.
-
tobias88888
őstag
válasz
nonsen5e #922 üzenetére
Én még nem tettem fel, I-s kütyüre necces A-s verziót felrakni, de rákérdek majd a fórumon, hátha:
https://forum.meizufans.eu/topic/6569/flyme-os-5-1-9-0-stable-mx3 -
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #921 üzenetére
Azta. Új és hivatalos?
Legutóbb azt hallottam még, hogy törölve lett minden projekt a Lolipop alapú FlyMe-re az MX3-hoz, és ami bétaként kijött, az is elég silány volt.Erről esetleg személyes tapasztalat?
-
tobias88888
őstag
Van új hivatalos firmware:
Flyme 5.1.9.0A - letöltés (kék gomb)
International (I) verzió már nem lesz több, feljebb lehet elolvasni, hogy az I-s mallos kütyükre mivel jár az A verzió felrakása.
A teszt verziók lassan 5.7-nél járnak, de elég sok hiba van velük ahogy olvasom.
-
nonsen5e
veterán
Ha jól tévedek, sajnos csak a régebbi (Android 4.1-4.3 JellyBelly alapú) Flyme rendszeren lehetett kitenni 4 sornyi ikont a kereső widget alá.
Különböző launcherekkel (Nova, Apex, Google Now) ez a probléma áthidalható, és neked tetsző ikonok lehetnek tetszőleges méretű és mennyiségű sorba és oszlopba rendezve.
-
pimmi
senior tag
szi,
ezt hogy lehet beállítani, hogy 4 ikon van a vidget alatt, nekem csak 3 fér el lefelé, [link] köszi -
pimmi
senior tag
-
nonsen5e
veterán
1) Manuál, és ISO/záridő(nagyon szegényes)/expozíció korrekcióval be lehet lövöldözni a dolgokat, esetleg külső kamera alkalmazást töltesz le (Camera FV-5, ProShot egész jók, de visszasírom a Lumia kamerát).
2) Settings --> Accessibility --> Slide rightwad in lock screen.
3) Az időzóna alapját sajnos nem lehet eltávolítani. Ha nem direkt be lenne lőve a GMT+2, akkor automatikusnál Peking van fixen a saját pozíció szerinti óra mellett. -
pimmi
senior tag
sziasztok, lenne pár kérdésem,
1, éjszakai mód nincs a fényképezőben, mit használtok ott, milyen módot?
2, be lehetett állítani ha a főkapcsoloval oldom fel hogy jobbra huzva milyen alkalmazás induljon, ezt hogy lehet modositani?
3, az órára ha rábökök akkor ha odateszem budapestet ott van még egy pl, brüsszel, mert az az alap az időzónában, és ezt nem engedi eltávolitani, nem lehet hogy csak budapest legyen ott?
köszi, kb ennyi most, zsír a teló nagyon -
-
-
nonsen5e
veterán
Mármint Android 4.4.4 (Flyme 4.2.8.X)-re szeretnéd frissíteni? Vagy azon van? Ha azon van, az tökéletes - bár azóta adtak ki nem-hivatalosban újabb romokat (Android 5.X alapúakat), azok ha jól hallottam instabilabbak, bugosabbak mint a fent említett verzió.
Ha szeretnél, akkor a meizufans.com oldalon vannak fent a custom rom-ok. Azt letöltöd, telefon gyökérmappába bemásolod, majd abban a menüben amit megtaláltál, és ahonnan resetelted a telefont az "update" opciót választod és felpakolja magának.Még amit érdemes: Settings --> Account menüben regisztrálni egy FlyMe accountot, mert utána 1 kattintással ROOT jogosultságot kaphatsz a telefonhoz, és különböző funkciógazdagító, rendszerszintű reklámtiltó programokat (AdAway, MinMinGuard) szedhetsz le.
-
nonsen5e
veterán
A kamerás auto-off vakut nekem sem sikerült kikapcsolni, külső alkalmazással lehet azt, a naptárat mint widget (hosszan nyomod a főképernyőt a hátteret --> add widget --> calendar) ki tudod tenni a képernyők valamelyikére. Külön appokkal, tweakekkel, modulokkal meg abszolút bármit meg lehet valósítani.
Nyugodtan kérdezz bármiről, ha tudok, akkor válaszolok rá.
-
pimmi
senior tag
válasz
nonsen5e #907 üzenetére
köszi, háát első benyomásra kicsit bonyolult, mondjuk symbianrol váltok 5800, a lányomak már vettem droidot de én nehezen akartam elengedni ez a telómat még ismerkedem ezzel addig az marad, lehet majd kérdezek még bocs előre is, persze gugli meg fórum de mégis..,
szóval a kamerájával kapcsolatban, kicsit mintha nehezen találná a fényerőt, főleg beltéren, azt hogy a kamera ne kikapcsolt vakuval induljon be lehet valahogy állítani? és a naptár alapbol tud olyat hogy egy értesitést kitesz a főképre vagy app kell?, hirtelen ezek amik fontosak lennének, köszi -
pimmi
senior tag
sziasztok, megvettem, egy szinte új teló, használt de még garis, hogy kell ezt resetelni, volume fel+ bekapcsal 2 menü jön be az egyik a fly frissités, meg egy clear data,
-
tobias88888
őstag
válasz
nonsen5e #903 üzenetére
Én fémet nem ajánlok, inkább valamilyen bankkártyához hasonló dolgot, hogy ne sérüljön.
Kezdek mérges lenni a telefonra. Pénteken 4kor töltődött fel 100%ra és most vasárnap reggel 38%on áll. Mi az istenért merült le 1.5 évig 1 napon belül használat nélkül? Semmit nem csináltam vele és egyik napról a másikra megduplázódott az aksi élettartama
-
nonsen5e
veterán
-
pimmi
senior tag
sziasztok, ha nincs leszedőm, hogy érdemes nekiállni a hátlap levételnek sérülés nélkül leszedni? ebayen rendelhető ilyen leszedő, talált már valaki? köszi
-
tobias88888
őstag
válasz
alázógyík #900 üzenetére
Korábban írták hogy lehet visszatenni a régebbi verziót (2015 május körül amikor vettem a telefont)
Régen kibírt a telefon 1 napot ha egyáltalán nem használtam, de most az Android OS és az Android Op.r folyamat folyamatosan megy, alig tétlen a telefon 7%, pedig egyáltalán nem használom. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest