Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #958 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #956 üzenetére
Notific / Extended menu volume --> restart?
A lehúzható quick settings menüben a Mute gomb alatt lesz egy legördülő gombsor.
KitKat alatt ezt GravityBox segítségével oldottam meg, de az most nem akart működni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #954 üzenetére
Flyme Tools-ban lehet állítani, hogy több lépcsős legyen a hangerőszabályzó.
/system/app mover alkalmazással pedig eltávolítható a maradék sok szemét is. Nekem a gyári news app küldi a notikat mindig krikszkraksz nyelven.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #953 üzenetére
Negatívumok:
- Messenger most valamiért nem küldött üzenetet, hiába volt benyomva az auto-launch
- Securityban az optimize leöli az auto-launch beállításokat
- Néha jönnek nem kért értesítések. Pl most valami MacBook Air-es dolog volt, kíváncsi voltam melyik app az hogy leöljem, de nem nyitotta meg a linket. Tegnap az alap videó app írt ki valamit, pedig annál a notification le van tiltva
- A fülhallgatónál végre megszűnt az indulásnál rossz maximum hangerő (le kellett venni a hangot először, hogy a valódi maximumot elérje), de most talán még rosszabb lett a skálázás. Gyakorlatilag a maximumhoz képest ha megnyomom 2szer a halkító gombot fele akkora lesz a hangerő -
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #946 üzenetére
Kipróbálom majd én is, most azzal szenvedek 3 órája, hogy hogyan flasheljem rá az xposed zip-et normálisan használható bootloader hiányában.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #944 üzenetére
Az összes problémám javult ezzel a frissítéssel, egyedül a 4G hiányzik már csak. Igaz, a 4G-ből a B20as még az Mx6-ba se került bele, így jelenleg nem nagyon éri meg meizuról meizura váltani
Flyme 5.2ről itt lehet olvasni:
https://mobilarena.hu/teszt/meizu_mx_6_teszt/hardver_flyme_os_5_2.html -
kutkut
addikt
válasz
tobias88888 #941 üzenetére
Nyilván csak túloztam... Már nem is emlékszem, mik voltak, a lényeg, hogy volt néhány, ami nem ment... Valamint a multitasking sem volt tökéletes, ha jól emlékszem...
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #937 üzenetére
Én holnap terveztem volna feltenni.
Sebességre milyen a KitKat-hez képest? Xposed-ot próbáltál rá telepíteni, működik? -
kutkut
addikt
válasz
tobias88888 #938 üzenetére
Én ezt a "legújabb" firmware-t még nem próbáltam, de korábbi 5.x-ekkel az volt az egyik bajom, hogy minden 2. általam használt alkalmazásra azt írta, hogy nem kompatibilis az eszközzel...
-
pimmi
senior tag
válasz
tobias88888 #937 üzenetére
köszi a részletes leírást
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #935 üzenetére
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #933 üzenetére
Tökéletesen működik minden! Play store is felment, appok is települnek belőle. Nyelvek terén van 3 fajta kínai és egy angol, semmi egyéb. Én mondjuk eddig is angolul használtam a telót, így nem nagyon zavar.
Mindjárt dobok egy leírást róla.
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #927 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #925 üzenetére
Felteszed kipróbálni?
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #923 üzenetére
Jó, hogy a google-ra is rákérdeztél, mert az előzőekből is hiányzott, és nem is tudtam rátenni sehogy se.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #921 üzenetére
Azta. Új és hivatalos?
Legutóbb azt hallottam még, hogy törölve lett minden projekt a Lolipop alapú FlyMe-re az MX3-hoz, és ami bétaként kijött, az is elég silány volt.Erről esetleg személyes tapasztalat?
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #897 üzenetére
Felraktam a legújabb tesztcsomagosat, majd kiderül milyen....
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #897 üzenetére
Nah, az A-ról ezt olvastam, nem tudom mennyire igaz vagy sem:
"Nincs benne Magyar nyelv, tele van Kínai app-al amit állandóan frissíteni akar. Utólag kell telepíteni a Google alkamazásokat ami nem mindig megy hibátlanul." -
TripleB
senior tag
válasz
tobias88888 #887 üzenetére
Köszi a választ. Megkapta a párom ajándékba a készüléket.
-
pimmi
senior tag
válasz
tobias88888 #889 üzenetére
köszi, szóval engem rosszul hallanak, ha jól értem? egyébként a kamerája milyen szerinted, meizu m1 nothoz képest például? vagy egyébként? köszi
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #839 üzenetére
BLACKBERRY LEAP. Ismeretlen? Sose hallottál a Blackberry márkáról? Dzsízösz
Az Elephone pedig ha már itt tartunk az UMI-nak csak csókolomot köszönhet, valódi fejlesztés, innovációk (Rootjoy technológia, ilyet egyetlen készülékgyártó sem kínál), egyedi design, közösségi készülékfejlesztés (Alpha project), stb.... Az Elephone ettől fényévekre van. Nem, nem fogom elmagyarázni mi az a Rootjoy technológia, olvass utána
Egyébként a Meizu M2 Note is jó áron van nagyon
-
alázógyík
addikt
válasz
tobias88888 #832 üzenetére
Nekem frissítésnél corrupt file-t ír....
-
Zodiacus
tag
válasz
tobias88888 #832 üzenetére
Nincs benne Magyar nyelv és Google play. Azt írták pár hét múlva lesz nemzetközi is.
-
Danecay
addikt
válasz
tobias88888 #813 üzenetére
Érdekes, nem tudom, hogy mitől függ, hogy működik e. Előző, kevésbé neves, szintén kínai telómon működött. N nem mintha annyira nagy szükségem lenne rá, de azért na.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #806 üzenetére
Alapvetően azt, hogy egy Jelly Bean-el kiadott flagship nem kapta meg még a Lollipopot sem azt már meglépte nem egy nagy A brand gyártó is (Samuék és társai...) ez csak szimplán gyökérség. Az viszont az überparasztság tetőfoka hogy beigérik, elkészül a beta is, majd szimplán közlik hogy nincs erre idejük mert az új modellekkel kell foglalkozniuk.
Ennyire leköpni, semmibe venni azokat a vásárlókat akiknek köszönhetik hogy van új modell (mert az ő pénzük nélkül kurvára nem lenne) na ez az igazi seggtitán mentalitás.
Volt M9-esem, MX-em most pedig MX3-asom, de egyúttal ez egyben az utolsó Meizum is.
A Meizu pedig bőven nincs már az elején, az M8-as konkrétan 2007-ben jelent meg.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #753 üzenetére
Én is csak kipróbáltam pár óra erejéig, volt pár óra szabadidiőm amíg száradt a beton
-
judas13
addikt
válasz
tobias88888 #739 üzenetére
Teljesen igaz.
Szerintem ahhoz sincs....bár tévednék. Ezért reménykedtem az MX5 megjelenése után jönne a többihez.... -
Tokarcsik
csendes tag
válasz
tobias88888 #721 üzenetére
nekem nem most csak úgy hogy szóról szóra úgy csináltam ahogy leírta. az újabb rommal mikor behúztam nem történt semmi. de a lényeg hogy meg van és tökéletes volt a segítség.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
tobias88888 #693 üzenetére
Akkor egy hívást mindenképpen megejtek meg hogy engem is hívjanak vissza. Az a baj hogy annyira tetszik ez a telefon
-
judas13
addikt
válasz
tobias88888 #683 üzenetére
Elő jön nyomás után az is. Jó fejlesztést!:-)
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #660 üzenetére
Összehasonlításként édesapámnak vett LG E4-nél ugyan ez 10 nap
-
mazsi
senior tag
válasz
tobias88888 #657 üzenetére
Köszi a linket, így már könnyebb!
Nekem nem akart összejönni a 3 gombos indítás, de rájöttem a trükkre. Már KitKat hasít a telefonon - sikerült is 4x kiakasztanom. Sokkal instabilabb a 4.2.8.21 sokkal instabilabb, mint az eredeti. A mérete meg több mint a duplája, 2.88 GB.
Gondolom heteken belül várható a Lolipop, ha az MX4-et fel akarják futtatni.
Már csak az Asphalt8-at szeretném futtatni majd a kicsikén. Eddig reboot lett a vége minden alkalommal. Mondjuk nem is létszükséglet
Jól sejtem, hogy 5-6 óra kijelzőidő reális átlagosan?
-
Yayoh
aktív tag
válasz
tobias88888 #652 üzenetére
Mi tv-vel szívtunk sokat a Mall-nál , kb 1 hónapnyi telefonálgatás után jött a futár és visszavitte hibás tv-t ,a pénzt meg vissza utalták.
-
janaman01
addikt
válasz
tobias88888 #652 üzenetére
Mint a kinaiak
-
janaman01
addikt
válasz
tobias88888 #629 üzenetére
a jiayu s3 hoz áprilisra igérték a lalit, és most tart ott hogy van egy custom , még bétának se ( inkább békának) nevezhető valami mert ipp hogy telefonálni tudsz vele annyi még talán működik benne
-
Yayoh
aktív tag
válasz
tobias88888 #618 üzenetére
Nyugi nálam is nehéz lehámozni, de középen a meizu felirat mellett ha erősebben nyomom akkor nyikorog..Ezek szerint ti szererncsések vagytok, vagy a miénk rossz, de mindegy ezért nem fogok eret vágni meg vissza küldeni a telefont.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #618 üzenetére
Nagyon igaz. Az első amikor a kezemben volt, ketten próbáltuk meg lehámozni a hátlapot rajzszög, tű, meg iphone sim tologató eszköz egyidejű használatával. Kicsit nagyobb is lett az a lyuk, amit be kell nyomni. Második azért már egy fokkal egyszerűbben ment.
-
marked one94
őstag
válasz
tobias88888 #600 üzenetére
Én már több mint 1 hónapja rendeltem tokot és még sehol sincs
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #598 üzenetére
5 nal alatt ideert sima free shippinggel megcsak tn se volt
-
Danecay
addikt
válasz
tobias88888 #586 üzenetére
Nekem pl. ilyen van. Gyakorlatilag ez is egy hátlap amit a gyári helyett lehet feltenni, és kapsz még mellé egy képernyővédő fóliát és egy törlő "kendőcskét" is:
A link megnyitása után görgess lentebb, elég sok kép van a különböző változatokról!
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #584 üzenetére
"Egyik gépen nálam is ez van, másikon működik."
Ha ez van a gépen, akkor működik.
Más: Gyári FlyMe zene appnál tudott már valaki beállítani albumborítót (gépen), hogy az normálisan nézzen ki telefonon? Mérettől függetlenül egy homályos massza az egész, hiába állítok be akár 2000*2000 képet is.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #572 üzenetére
Ez hátlap, parancsolj: [link]
Mindenesetre azt azért kalkulád bele hogy ezeknek a minősége elég kérdéses...Mi rendeltünk asszonykának az Asus Zenfone telójára pót-hátlapot (flip) és 2 hét alatt szarrá kopott.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
tobias88888 #572 üzenetére
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #545 üzenetére
Az újabb rommal előfordul app-issue, nekem ez a legstabilabb.
Gertrius: természetesen ezzel a módszerrel fel tudod tenni a legújabb romokat, én csak mellékeltem egy letöltési linket az általam használt gyári romhoz. Nálam semmi akadozás nincs olyan smooth mint olajozott bálna a vajtengeren.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #552 üzenetére
Nekem a 4.1.3.5I akadozott. Most a 4.2.8.2I verzió tökéletesen fut. Személy szerint nekem nem egész fél perc alatt letöltött az 500mb.
-
nonsen5e
veterán
válasz
tobias88888 #539 üzenetére
Titanium backupolt cuccok működni fognak frissítés után is?Bocsánat a sok hülye kérdésért, ez az első Androidos eszközöm. Eddig csak Windows Mobile, Symbian meg Windows Phone volt.
Mókolni gépeimmel szeretek és értek is hozzá valamilyen szinten, csak ott megnyugtat, hogy mindemen van dual bios, meg ha valamit elrontok, csak formázom a háttértárakat és működik minden. A mobilok ehhez képest fizikailag olyan zártabb rendszerek, és ettől ódzkodom.
-
kymco
veterán
válasz
tobias88888 #530 üzenetére
Honnan érdemes rendelni az alkatrészt? Mert van egy csomó kínai webáruház, de már a harmadiknál járok, és nincs meizu display-e... (az alinál van, de kicsit tartok az aliexpress-től)
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #523 üzenetére
Ha nem jelenik meg, akkor ott valami gebasz van a rendszerrel vagy nem lépett a teló fastboot módba azaz nem lett egyszerre megnyomva a három gomb. Ha minden stimmel biztos hogy megjelenik.
-
tokyo2
tag
válasz
tobias88888 #507 üzenetére
Amit leírtál az úgy jónak tűnik....
Nálam még a flac kiterjeszést is látja....
mp3 megfelelő? volt már olyanom, hogy a 320kb nem látta vmelyik telefonom...
kb most elfogyott az ötletem...
Pedig ez nem hardware probléma az biztos -
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #503 üzenetére
Nálam teljesen oké a hívó fél hangja
-
tokyo2
tag
válasz
tobias88888 #501 üzenetére
Nem értelek. A beállitások/Hangok/csengőhangnál a Flyme-Zene al menüben ott van az összes mp3 formátum.. abból tudsz választani bármit (nekem pl 200 szám ami az sd kártyámon van)
-
tokyo2
tag
válasz
tobias88888 #499 üzenetére
Talán inkább a flyme/zene alpontban keresd az mp3 formátumot ott van az összes mp3!
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #497 üzenetére
Igen, a 4-es valamivel halkabb
-
Zodiacus
tag
válasz
tobias88888 #495 üzenetére
Az új frissítéssel visszatért a hangerő is.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #488 üzenetére
Sajna nincs, marad a gyorssáv. Örülök hogy megoldódott a probléma, ez a lényeg.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #483 üzenetére
Nem vagyok bunkó, végképp (elnézést ha annak jött le). De az kiváltképp fel tud húzni, ha az ember segíteni szeretne (írtam hogy frissítsd? írtam.) azt totál semmibe nem veszed és továbbra is érdeklődsz.
Megoldja a problémád a frissítés? Akármibe lefogadom. Ezzel kapcsolatban (valóban, nem az amit írtál, dzsízösz...) van egy fix a 4-esnél említve:
1. Repair sporadic 4G mobile call prompted to close the flight mode problem;
Ez a bug lehet az okozója annak a hibának amit leírtál.
Érthetetlen miért nem frissítesz, hamarosan itt a Lollipop is, a KitKat is már elavult, amit Te használsz az egyenesen őskövület. A gyártó nem viccből vagy menőzésből frissít hanem ezzel egy csomó hibát is javít, nem beszélve az olyan dolgokról mint a fényképezőgép minőségének javtása, akkuidő javítása ésatöbbi...A 3.5-nél akad jópár app-issue is, majd szépen belefutsz ha ezt fogod továbbra is használni, aztán persze majd a fórumon várod a segítséget, pedig már a legelső hozzászólásomban leírtam
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #481 üzenetére
Igen kicserélik kapsz egy ugyanolyat aminek UGYANEZ LESZ A BAJA. Nem érted hogy ez a Flyme 3.x egy known bugja? FRISSÍTSD az aktuális romra a GARANCIÁD NEM VESZIK EL, és MEGSZÜNIK A HIBA. Ennél érthetőbben már nem tudom leírni.
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #475 üzenetére
Jahm, akkor kérlek ne csodálkozz a 3-as Flyme tele van bugokkal.
A Mall pedig akkor is gariztatja a telefonod ha romot cserélsz rajta mert ez a gyári, hivatalos rom, nem custom. Volt is rá példa, így aztán meg pláne nem értem mitől félsz. A 4-es Flyme romon is van magyar nyelv, ez is le lett írva csilliószor. -
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #472 üzenetére
Alap, nem buherált os-el másnak nincs ilyen baja?
Ez mit jelent? Azt meg sem kérdezem hogy fent van-e a legújabb 4-es Flyme és KitKat mert ez gondolom alap
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #469 üzenetére
Én nagyon keveset fotózok vele így ez nekem nem tűnt fel, ami kevés fotót lőttem azok jók voltak. Lehet nekem is előjöne ez a hiba ha sokat fotóznék vele, de ez nem túl esélyes, nem vagyok az a fotómániás, nálam az átlag az 50 fotó/év
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #466 üzenetére
Mi a baj az autofókusszal? Nálam teszi a dolgát rendesen.
-
batai15
félisten
válasz
tobias88888 #444 üzenetére
Értem. Akkor nem szóltam.
-
batai15
félisten
válasz
tobias88888 #439 üzenetére
ITunes?
-
batai15
félisten
válasz
tobias88888 #431 üzenetére
Hat legalabb sikerült a csoro szifon csatalkozoba bele erőltetni az USBt?
Programozó? Az jó, gondolom akkor valami flappy bird fejlesztő lehetsz..
Egyébként mennyiért lehet hozzá jutni a telefonhoz? -
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #431 üzenetére
Inkább erre most nem írok semmit
-
blueMerle
veterán
válasz
tobias88888 #429 üzenetére
Tényleg nem kötekedek de miért utálod?
Én használtam iPhonet (3GS, 4) és azon kívül hogy muszáj volt anno áttérnem Androidra néhány progi (és főleg a hülye bankom miatt) illetve később az NFC-s fizetés kényelme miatt, egyáltalán nem mondanám rossznak, sőt. De utálni?Bántott téged vagy mi a szösz?
-
Danecay
addikt
válasz
tobias88888 #421 üzenetére
Nekem ILYEN van. az óta végképp mindenki azt hiszi, hogy iPone-om van, pedig egyáltalán nem ez volt a cél
-
Danecay
addikt
válasz
tobias88888 #425 üzenetére
Hát akkor ne frissíts!
-
tokyo2
tag
válasz
tobias88888 #425 üzenetére
Kit kat a legujabb.. ami van rajta az jelly..
Magyarul 4.2 android helyett 4.4.4 van... -
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #424 üzenetére
Tehát ahogy megjött a Mall-tól semmit nem csináltam vele, pedig Régi Galaxy S1-en volt vagy 4 féle rom is
De mivel van rajta magyar nyelv, nem látom értelmét frissíteni a visszaolvasás alapján
-
DummyBoy
senior tag
válasz
tobias88888 #421 üzenetére
ebay, aliexpress ...
Mi is onnan rendeltünk páromnak.
Na igen, én is kamilláztam nagyot, mikor hozta a futár a dobozt ... a hangfalaim kissebb dobozban voltak xD
Aztán mindenféle kecmec nékül benne egy picike kis könyv xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest