Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
Nah, en lecsereltem egy S5 re a kicsi meizut. Felteszem aprora ha esetleg valakit erdekelne
-
BoC1ka
senior tag
-
BoC1ka
senior tag
A 4.5.6 az A verzió. Az felmegy a mi telefonunkra?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
marked one94 #795 üzenetére
Amíg nincs benne kosz sztem ne babráld, max vedd le a hátlapot és az mehet mosogatógépbe
BTW mit szólsz BR menesztésének? Klopp a poolnál?
-
BoC1ka
senior tag
Nekem nem engedi letölteni a meizufans.eu ról. Mindig megáll 30-50-90 megánál..másnak is?
-
BoC1ka
senior tag
4.5.6 ot próbálta valaki? Jó az érdemes letölteni?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
< DominuS > #677 üzenetére
Szerintem felesleges. Macerás, drágább. Ebayen találtam de nem vettem a fáradtságot hogy vegyek, Inkább rendeltem kettő S4 töltőt mert azt 2 Amper feletti töltő. 3 ezer volt talán
-
BoC1ka
senior tag
válasz
< DominuS > #674 üzenetére
Én 2.1 A galaxy s4 töltőket vettem hozzá, azzal tökéletes.
-
BoC1ka
senior tag
Üzemidőben kinek hogy alakul? Nekem folyamat 4g mellett kb 3óra kijelzőidő van meg.
-
BoC1ka
senior tag
SOS! valaki küldje el az adb drivert nekem pls. az XDA-s link nem működik.
emailre akár
-
BoC1ka
senior tag
Jó a mall szervíze na. hétfőn dél körül elvitték, ma délben kaptam újat kiszállítva
Ebay ről rendeltem május 12 körül még nekem sincs meg.
-
BoC1ka
senior tag
Csináltam egy clean resetet vagy hogy hívják és most úgy tűnik eltűnt a hiba, nem kapcsol ki random
Öröm boldogság
-
BoC1ka
senior tag
válasz
marked one94 #438 üzenetére
factory reset mg nem volt, majd delutan tudok. Vissza kell postaznom a telefont? Mi a menet?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
marked one94 #438 üzenetére
factory reset mg nem volt, majd delutan tudok. Vissza kell postaznom a telefont? Mi a menet?
-
BoC1ka
senior tag
vissza kell rakni a. Flyme 3.5 ot a gariztatashoz? Amennyiben igen valai segitsen hogy kell visszarakni. Ejjel megint elsotetult a kep, nm tudtm feleleszteni azt, es ilyenkor az ebreszto sem funkcionalt. Csak egy restart segit rajta...
-
BoC1ka
senior tag
Senkinek nincs olyan jelenség hogy random lelockolom a telefont a gomb pulzál de unlock már nem megy? csak egy restart?
-
BoC1ka
senior tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy töltést után lehúzom a telót, vagy már rajta elmegy a két fekete lesz és nem tudom feléleszteni a képernyőt...a touch gomb pulzál, de csak egy sima restart segít rajta...Eléggé idegesítő, napjában legalább egyszer előfordul. Este felrakom töltőre, nem merem rajtahagyni nehogy ne ébresszen reggel...
-
BoC1ka
senior tag
Nah engedte frissíteni, próbáltam IGO-t így felrakni, 940 es errort kapok
-
BoC1ka
senior tag
Az új frissítést hogy rakom fel? csak felmásolom a telefonra és restart update?
-
BoC1ka
senior tag
help! Ki be leptem flyme account nem enged telepiteni igo—t meg mindig
-
BoC1ka
senior tag
válasz
blueMerle #383 üzenetére
A 3 óra nekem sincs meg vagy éppenhogy. normál használatban. kb 5x volt eddig feltöltve a teló, még bizakodok. Feltettem a google billt, a többihez nem nyúltam és megint elszállt a billentyűzetem. Meg hibával leállította. Letöröltem most az megy.
Az IGO-t ne tudom visszatelepíteni.
-
BoC1ka
senior tag
Letöröltem a Touch Pal x et meg valami másik billentyűzetet miután felraktam a googel gyárit, de most sikeresen eltűnt a billentyűzet a telefonomról...
A beállításokban a virtuális vissza gomb nem működik.
Szoftverfrissítés keresése opció nincs? Én nem találom sehol.
Random nem tudom bekapcsolni a billentyűzetet, már párszor ujra kellett indítanom -
BoC1ka
senior tag
Milyen billentyűzetet használtok? A gyárit nem akarom nem tetszik. Valami egyszerű nagyszerű kellene. Rootolni érdemes lenne a telefont? Van olyan hasznos beállítás amit ti is használtok?
Tempered glasst + tokot honnan érdemes? Piston 3 al működnek a gombokkal elérhető funckiót? Ma kipróbáltam apple earpoddal és a zeneléptetés megállítás stb ment, csak a hangerő gombok nem működnek vele.
-
BoC1ka
senior tag
naa! Atvettem este a telefont, nehezen de osszejott a flyme frissites happy vok☺
Megnyitom cpu—z t es total memorianak csak 1647 mb ot ir nekem. Megneznetek ti is? Valamint nalatok is dalvikra van allitva? -
BoC1ka
senior tag
A dobozban amibe jön a telefon van hátlap levevő szerszám? Eredeti a doboz csak kivették a töltőt ugye?
-
BoC1ka
senior tag
Nah telefon megrendelve. Elvileg holnap érkezik, de csak csütörtök lesz kézben. Remélem van olyan jó mint ahogy leírtátok
Üzemidőtől és melegedéstől tartok csak. Amúgy kb S4 szint erősségben nem? Ahogy nézegettem..és 50 ért újonnan s4 szint not szar.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
marked one94 #341 üzenetére
Gondolom csak nem küldik ki ugyanazt a telefont másnak amúgy. Csak poénból mondtam
Off:A mai meccs egy vicc volt..top4 az kell de egy Pulis ellenit nem tudnak lehozni
-
BoC1ka
senior tag
válasz
marked one94 #339 üzenetére
De mivel pool' drukkerek vagyunk így várhatnál egy két napot amíg megrendelem nehogy ugyanazt küldjék nekem
-
BoC1ka
senior tag
Igy is ugy is töltőre teszem a telóm este, jártam már úgy, hogy lemerült nem ébreszetett...parkolóbírság
Csak bírja ki a nap végéig, ez a cél. Affelől kétségem nincs, hogy minőségi db. Amúgy van bárkinek itt nem fehér színű telója? A középső gomb többféle színben tud pulzálni? (más események más színt kapnak)
A kábeles és felhős megoldáshoz lusta vagyok sajnos.
És ha már 5.1 colos a telefon szeretném kihasználni, sorozatok bármi..4.3'' ról váltanék
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Erősen gondolkodom egy ilyen teló beszerzésében. Jelenleg is androidot használok de világtalan vagyok a mókolás root világában, kedvem se lenne nagyon mókolgatni
Nekem való ez a telefon? (Nyilván meg tudnám csinálni a mall on vett teló frissítését, de nem szeretném mindig.)
Amúgy most már 52.999 a Mall-on
A 16gb ból szűz rendszeren mennyi a felhasználható tárhely?
Az akksija erősebb használatnál legalább nap végéig kibírja?
Amúgy ebbe a telefonban van olyan opció, hogy wifin keresztül csatlakozik a laptopomhoz és tudok rajta másolgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felbukkantak a Meizu következő csúcsmodelljének első látványtervei.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest