- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
cinemazealot #1705 üzenetére
Igen
fent jobb oldalon ott van a Save opció -
gyulazsolti
senior tag
válasz
cinemazealot #1702 üzenetére
Ezeket tudtam, csak azt gondoltam hozzá lehet rendelni valamelyik gombhoz., mondjuk a vissza gombhoz.
Itt megvan. [kép]Nekem Redmi 5 van, alapból ott is a hangerő és bekapcsoló gomb, viszont át lehet állítani.
Én a vissza gombhoz rendeltem. Hosszabb nyomás és kész a kép. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
cinemazealot #1702 üzenetére
Nekem sima m6-on a hangerő felfele gomb+kikapcs gomb esetén is felkinálja a screenshot készitését.
-
sicc33
aktív tag
válasz
cinemazealot #1598 üzenetére
Valamiért a Youtube-ra nem megy a feltöltés. [Itt] megtekinthető. Hátha van ötlet. Flyme 6 utolsó verzió van fenn. Olyan mintha változtatná a fehéregyensúlyt?
-
Joker88
őstag
válasz
cinemazealot #1573 üzenetére
a többi képnél semmi hiba.. fene sem tudja.. a vízjelet nem akarom kikapcsolni, így legalább tudom mikor készült
-
Pippen
csendes tag
válasz
cinemazealot #1552 üzenetére
Kösz a részletes választ.
-
Csendeske
aktív tag
válasz
cinemazealot #1522 üzenetére
De most nem mindegy, hogy hangpostára kapcsol át, vagy csak "simán" foglaltat jelez a készülék!
Ha az előbbi eset áll fenn, akkor bemondja a"kedves női automata", hogy az ilyen és ilyen számu hangposta fiókra a sípszó után hagyjon üzenetet! -
Monya78
veterán
válasz
cinemazealot #1386 üzenetére
Nekem nem indul el a google, ha a gomb hosszú nyomásos altatása után ébresztem...
Ahol, amiben hagytam onnan folytatja -
csubuka
addikt
válasz
cinemazealot #1386 üzenetére
Ez sajnos valoban idegesitett engem is, hogy lelohetetlen a Google Assistant. Hiaba rakja sleepbe a hosszan nyomott "virtualis home gomb", ebreszteskor ott kavar a Gugli.
-
Monya78
veterán
válasz
cinemazealot #1384 üzenetére
Régen minden jobb volt...
Ja még külön be lehet állítani hogy hosszan nyomva a gombot mit csináljon:
google indítás, képernyő kikapcs, semmitMost vettem észre érdekes dolgokat lehet csinálni ha behozzuk a jelenleg futó programokat, majd valamelyik oldalt/lapot lehúzzuk... Oldal zárolás, oldal rögzítés, titkosítás, két oldal egyszerre megjelenítése képernyő felosztással.
-
gyuri2008
veterán
válasz
cinemazealot #1293 üzenetére
Meg is rendeltem az eustock-nál.
Remélem nem lesz vele gond,a nejemnek vettem.Gondolom ez már csak a jövőhéten érkezik meg....
Mi a gyakorlat,aki már rendelt innen. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
cinemazealot #1266 üzenetére
Hát van telefon, ahol az ilyen dolgok, nem a kisegitőlehetőségek menűpont alatt vannak
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
cinemazealot #1261 üzenetére
Beállitások / Kisegitőlehetőségek / kézmozdulatok részben nincs ott van a duplakoppos ébresztés is?
Bár én meizu m6-ot használok, de gondolom nincs jelentős eltérés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest