Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #1493 üzenetére
Bocsi a dupláért, de most jutott eszembe. Teljesen jól működik a fényerő szabályzás a Xiaomi A1-hez képest, de mindig kicsit sötétebbet állít be mint az én preferenciám. Meg lehet azt oldani, hogy magától állítgassa továbbra is, de mindig egy picit világosabbra hagyja, mint a mostani alapértelmezett?
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #1485 üzenetére
Végül a Google Névjegyek app lett a megfelelő megoldás. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Lenne még egy buta kérdésem! A második, szűkebb látószögű kamerát nem lehet külön használni, mint Xiaomi A1-en? Kvázi zoomként? Vagy amikor zoomolok az app-ban automatikusan átvált, ha 5 mpx-hez ér a zoomolás aránya? Mivel, ha jól olvasom 5 mpx-es a második, szűkebb látószögű kamera.
-
Zsoltpeter
tag
válasz
hibavissza #1480 üzenetére
Speed dial app....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Ezt tegnap töltöttem le, mert zavart hogy ha nekem a névjegyek kellenek, azt csak a tárcsázón keresztűl érem el Meizu m6-on
Illetve mintha lenne benne gyorstárcsázás opció is.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Névjegyekből nem lehet kirakni közvetlen tárcsázás widgetet? Akkor egy normális launcher is megoldja a problémát. Én Nova-t használok, ott van ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest