- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit450
aktív tag
Be lehet azt állítani valahol hogy ne automatikusan válassza ki a hálózatot. Olyan helyen lakom ahol nagyon gyenge a térerő és mindig át áll szlovák szolgáltatóra?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok!
Pár érdekesség előfordul nálam :
Ha kikapcsolom a mobil internet akkor is jelzi fent az állapot soron hogy 4 g
A DND mód időzítésre elindul de gondol egyet pár óra múlva és kikapcsol
Ha rá bökök egy telefonszámra neten vagy Gmail ben meg kérdezi melyik program legyen alap értelmezett beállítom hogy mindig exdialer utánna következőnel megint megkérdezni...
Ti nektek ilyenek nincsenek? -
pit450
aktív tag
Sziasztok! Le frissítette már valaki? Mik a tapasztalatok?
-
pit450
aktív tag
válasz
gblasius79 #592 üzenetére
Beállítások /kisegítő lehetőségek /kéz mozdulatok /koppintás kétszer
-
pit450
aktív tag
És még valami amiben sokkal jobb a note egyáltalán nem melegszik. Hogy valami rosszat is írjak a ne zavarjanak mód nem működik rendesen. Beállítom a kezdést a végét be is kapcsol magától de pár óra múlva gondol egyet és kikapcsol. A többi tulajtól kérdezném nálatok ez működik rendesen? DND mód a neve azt hiszem.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Ígértem egy kis szösszenetet g2 rol váltottam ahoz fogom hasonlítani. Össze szerelési minőség egyértelmű note sokkal jobb nem recseg ropog hiába tekergeti az ember max a gombokba lehet bele kötni de egyébként nagyon rendben van. Kijelző szintén jobb a note szebbek a színei nagyon szép képe van. Uzemidoben egal kb 5 óra sot mindkettő. Használat közben nem érzek különbséget talán a note még folyamatosabb. Sok apró jó dolog van benne szoftvereket. Egy két dolgot hiányolok de lehet nélküle élni. Kamerában jobb a g2 de még nem volt időm teljesen össze hasonlítani. Elsőre kb ennyi ha kérdés van szívesen válaszolok ha tudok.
-
pit450
aktív tag
G2 rol váltottam és abban volt egy olyan ha hivasom volt csak a fülemhez kellett emelni és fel vette. Ebben van ilyen funkció? Ha lesz időm írok egy kis szösszenetet g2 vél összevetve ha valakit érdekel.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom kikapcsolni a zárolt képernyőt?meg találtam a dupla koppos fel oldást mik a tapasztalatok többet eszik így vagy nem jelentős?
-
pit450
aktív tag
holtudom manualisan elinditani AZ ota frissitest?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Van aki g2 rol váltott? Ahoz képest uzemido, kamera, gördülékenység, milyen?nem vissza lépés?EU Stock on mikor lesz szürke nem tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged