- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bagkri01
őstag
A 4G kikapcsolt netnél csak azt jelzi, hogy mi a leggyorsabb elérhető mobilnet hálózat (bekapcsolt netnél a 4g mellett lesz kettő nyilacska). A névjegyes dolgot nem nem csinálja, egyszer kiválasztottam az exdialer és azóta működik. A DND-t még nem használtam soha és szerintem nem is fogom.
-
rjg
őstag
Nálam annyi, hogy amint várható volt, elveszett a root jogom a frissítéssel, amikor issza akartam szerezni a Flyme fiókba való belépéssel, akkor a Beállítások menü azonnal bezárt. Mivel úgyis akartam egy gyári helyreállítást, ezért nem zavart. Valószínűleg valamelyik meizu app, vagy account Titaniumban történő fagyasztása okozta a bajt, de root nélkül kiolvasztani sem tudtam. Javaslat, minden meizu, illetve flyme alkalmazást engedélyezzetek frissítés előtt.
-
Susana
tag
Innen letöltö. A gyökérbe bemásolod majd a telefonon fájlkezelőjét megnyitod és futtatod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged