- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
igen viszont a coolpadon, az alap cool ui ban ugye a root ugye zero volt.....a flyme ban meg lehet kapcsolni a fiókból, azaz a rendszer tulajdonképpen tartalmazza, ahogy a jiayu ban is, viszont ha a cool ui t a
kangvippelKinguser rootoltam akkor is ment simán a tv go viszont ha supersu és társaival rootoltam akkor már nem ment ...magyarul még adok egy esélyt a flyme nak, viszont ha nagyon bele kell nyúlni akkor kilőve ( nagyon nem akarom piszkálgatni a frissitések miatt..)
- test-keys
- /system/app/Superuser.apk
- /system/xbin/su
A Telekom appja mindhárom módon ellenőriz, a bökkenő ott van, hogy olyan telókon is le fogja tiltani a lejátszást, amiken nincs root, viszont van test-keys a build.prop-ban!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest