- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
na reset minden vót..mindenhol, és megint csinálja.....most már hd s videóknál is látom sokszor be be villan piros fehér sávokban főleg felül ..alul egy egy pillanatra....nah ezt szép lesz gariztatni...
-
janaman01
addikt
ugyan ezt irta a honorbuy is..
we have saw your picture,but we want to know more details,
does the pixel appear only appear when you watch video/movies?
whether it will appear when you use other functions?
please kindly back up your date,
then restore factory settings to try,the step is;setting- about phone -store -wipe date to try,
if still can not solve,please kindly send a video to feedback your problem to us,
we will provide your video to our technician to check and then provide solution for your,
you an upload the video to droxbpx,then send a link to us.
regards! -
janaman01
addikt
most a telefonból nyomtam egy visszaállitást , nem recoveryből kinai alkalmazások fent ( pedig A s romot ir ) illetve gugli úgy ahogy van eltűnt eheheh nah ez furi....
-
janaman01
addikt
öö az még nem volt, most az recovery ből kell ennél ? illetve a dobozon U s rommal jelölik , de már az A s rom volt rajta....most beleléptem recoverybe és ott nyomtam egy resetet kiváncsi leszek akkor most melyik rom jelentkezik be
szerk : ugyanaz a frissitett A s rom jön elő csak minden beállitásomat törölt kb ennyi.., nah felrakom az U s romot..hátha, de mondom most nálam se csinálja...lehet befolyásolja az akku töltöttségi szintje? bár ezt kétlem.., de majd este kiderül
-
janaman01
addikt
még agyalok.....mi változott tegnap óta..most nem a bal fölső illetve jobb alsó fehér kis pixeleken, hanem a filmben azok a brutál nagyokon....tegnaphoz képest annyi változott hogy most az akku kb 70 százalékon van, tegnap meg 15 körül volt...illetve már 10 alatt mikor néztem..szerintetek ez befolyásoló tényező lehet...na estig lemeritem és megnézem akkor is..mert ez már lassan kezd paranormális jelenség lenni hogy most meg nem csinálja...( a kis fehér pixelek attól megvannak..) érdemes 1080 ba és full képernyőn nézni kb az 5 mp ben mivel fektete van bal alsó sarokban felvillan egy pillanatra..
-
janaman01
addikt
itt a videó, kb a 3. perctől ahogy ugye a kocsiban beszélgetnek....
viszont most irt a honorbuy tegyek fel videót róla, bekészültem stb, most meg az istennek nem csinálja, csaka kis fehér pixelek jönnek elő hol bal felül , holjobb alsó sarok , hol egyszerre egy pillanatra...hát nem értem komolyan mondom, most mi a francot csináljak? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1186 üzenetére
tegnap má idegemben majdnem szétkaptam, de nem csavarhúzóval hanem a fenyő asztal sarkával...a párom fogott vissza
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1184 üzenetére
ehh ezt nem is tudtam..sajnos nincs még tapasztalatom a gariztatásban, vagy inkább szerencsére, akkor inditsak vitát a paypalon ? vagy mit csináljak szerinted,?
szerk nade ez a bal sarokban felbukkanó 4 pilács nem hiszem hogy szoftveres?
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1182 üzenetére
oké most feltöltök egy videót hogy mit is kellene néznetek, igazából az mx playerel is ugyanaz a helyzet, illetve a gyári lejátszóval is ez a helyzet...egy egy pillanatra bukkanak fel ( elfektetve függölegesen ezek a pixelcsikok , illetve ha álló helyzetben van a teló akkor meg vizszintesen...tehát mindig egy irányban...
ja 05 U A van fent azaz a legfrisebb
itt egy kép a videót megállitva
illetve itt a link ahol megnézheted mire is kellene odafigyelni, és mindjárt töltöm magát a filmet is, az elején amikor a kocsiban beszélgetnek, akkor jön elő ez a probléma inkább, de máshol is -
janaman01
addikt
Ja és youtube on is ha leveszem a lejátszás felbontását 720 ról kisebbre , már ott is elkezdi a klipp alján tetején , és mondom főleg nem szines hanem inkább fekete szürkés tartalomnál...
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1176 üzenetére
Huuu azt nagyon megköszönném d.u feltolom a filmet ..( sorozat egy része) h264 23 fps, mpg4, valami 720 x 404 azthiszem, és főleg a sötétebb jeleneteknél csinálja köszi elöre is !! Supernatural 10. Évad 18. Rész egyébént
de bármely ilyen jellegűnél előjön illetve mondom a bal felső sarokban, de már a jobb alsóban is elkezdet és ráadásul egyszerre ...néha egy egy pillanatra felbukkan 4 fehér pixel fekete h@ttérnél , nem tudom ez számit e valamit....marha nehéz lesz ezt igy gariztatni ugyanis nem mindig csinálja...lehet visszaküldöm, ott nem csinálja...azt nagy ivben tojnak a fejemre...és azt hiszik hülye vagyok...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1171 üzenetére
Átálitottam , de úgy is kaka....nekem honorbuy mégcsak nem is válaszol
-
janaman01
addikt
na erre varrjatok gombot, ha feldugom töltőre, akkor meg nem csinálja....ötlet ?
-
janaman01
addikt
Hát gyerekek..valami baj csak van a kijelzőmmel
érdekes mert pl youtube on nem csinálja ha ott nézek filmet, viszont a saját videó, vagy az mx playerben elinditva egy avi t főleg a sötét jeleneteknél össze vissza véletlenszerüen függőleges pixelcsikok villanak fel egy egy pillanatra...leginkább piros fehér szinben....ehhh hát nem tudom hogy fogom gariztatni de inditok pay palon egy vitát , még hál istennek védve vagyok mert ezek a rohadékok(honorbuy) egy hete nem válaszolt semmit...
-
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
Nem rossz
pedig nyáron jön az f1 re is a gyari lalipop
, most opvastam a jiayu ra is kijön pár héten belül, nem értem a meizu m1 et miért "hanyagolják".....nyilván erre is iijön majd valamikor, kérdés hogy egyes telókon hogy fog szuperálni...pl a thl6 ok megszivták mert a lolin a play szolgaltatás bexarik náluk...flashalhetik a régi romot...meizunál ez érdekes mert ugye flashelni nem tudunk...mindenképp meg kell várni a tapasztalatokat..mert ha egyszer felment , lehet nincs visszaút...
-
janaman01
addikt
Szebb a képernyő , jobb a hangszóró, mind előlapi, mind hátlapi, jobb videókat csinál a coolpad főleg este, jobb a rendszeroptimalizálás, gyorsaságban nem fogsz észrevenni különbséget, talán a gps ben , több holdat lát a meizu, nyilván ugye ez már tudja a glonast, a nagyobb kijelző szokható olyannyira hogy már nem nagyon kellene 5 colos, ugye a meizu tudja a 4g t imitt amott az országban de a B20 freki (800) hiánya miatt elég kevés helyen...
Igazából akkor lehetne jól összehasonlitani ha már a meizura kijött volna lalipop, mert szerintem akkor fognak beindulni ezek a mostani vasak igazán, tehát hiába a 64 bites proci ha a rendszer nem használja ki....várok már én is lalipopot akár a meizura, akár a jiayura...kiváncsi vagyok már én is.... -
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1139 üzenetére
Tudom hogy jól szól
ezt nem vitatom! És persze a fülesen is sok múlik, igaz nem piston füles hanem egy lenovo, de az is szépen szól
Ami még eszembe jutott ha ez számit...a meizu sokkal hamarabb feltöltődik 0 ról 100 ra mint a jiayu...ha esetleg ez számit valakinek... -
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1136 üzenetére
Nos kb egyforma lehet, de mintha a jiayué egy picit másabb lenne talán jobb a dinamikája szebb a mély..de holnap ra tuti biztosat mondok, igazából engem még az se érdekelne már de nekem a meizu sokszor meg meg akad görgetéskor ( névjegyek stb) és ez engem zavar, a jiayu tök simán megy...nyilván ez szoftveres és lehet mire kész a jiayu, addigra kijön vagy 3 frissités a meizuhoz
,
Visszatérve tényleg nem akarok hülyeséget mondani, de holnap meghallgatok vagy 3 féle zenét mindkettőn fülessel!Erik : hajaj coolpad f1 ről váltasz? Nos én azt hajtottam fél évig...csalódni fogsz....
Ha lenne coolpad f1 ami tudja a 4g t , akkor tuti azt venném, nálam az az etalon abban az árkategóriában... -
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1123 üzenetére
Marmint füles vagy a h@tsó hangszóró..? Még megvan a jiayu is várom hogy kész legyen
mivel nekem fontosabb a 4G b20 tudása mint a kamera , valszeg a jiayu....
Viszont a meizu kamerája tényleg jobb mint a jiayu é..ma is kellet képeket lőnöm munkával kapcsolatban és marha jó képeket lő megfelelő fényviszonyok mellett... -
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #1121 üzenetére
Hivószám kijelzés már marha egyszerű, engedélyezed a szolgáltatónál, illetve ha már megvan, akkor letiltod, majd mégegyszer engedélyezed, szerintem a 2. Sim nem tudja a micro sd t hisz nem is olyan a kialakitása..szerintem azt meg senki nem kockáztatja meg hogy heragad a micro...akkor lehet szétszedni az egészet...szóvalbszerintem baromságokat irtak.
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Hát ez jó kérdés, szerintem a blog hamarabb ment volna
-
janaman01
addikt
Ja majd el felejtettem a meizunak a hátsó hangszórója gyatra, a jiayunak meg a beszédhangszórója...egymáshoz képest..szóval lehet válogatni, a meizu képernyőszinhőmérséklete meleg, a jiayué hideg..illetve élénkebbek a szinek rajta...de ha valami konkrét dolog érdekel kérdezz nyugodtan meg tudom nézni...
-
janaman01
addikt
válasz
kocsisdavid5 #1112 üzenetére
Nekem mindkettő van
..meizu kamerában jobb, jiayu rendszeroptimalizálásban,illetve tudja aB20 4g t , gps mindkettőben hasónló, wifi valamivel jobb a jiayuban, elvileg mindkettőre jön a lalipop nyáron...attól függ mire használnád?
-
janaman01
addikt
hmmm érdekesen hangzik, hál istennek a kamerával nincs bajom, megfeleő fényviszonyok mellett tök jó képeket lő, itt a forumban nem is nagyon olvastam olyat akinek xar lenne
AllTheBest: ez tök j ötlet , megnézném én is mindkettőt, hány "tekerés"a különbség..
-
janaman01
addikt
jó lenne tudni, hogy ez a ruszki mi a fenéről vakerál a kamerával kapcsolatban, és miért állitja el a fókuszt ?
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1095 üzenetére
Az ilyen úgymond jó ajánlatok, mindig gyanúsak.....
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1089 üzenetére
Akkor ebből jó ha őszre lesz valami...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1082 üzenetére
érdekes téma egyébként, ugyanis páromnak is szokott " fájni a szeme" ha sokat telózik, de nem sok telefon leirásban láttam még ezt az infót , hogy milyen szabályzású...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1080 üzenetére
köszi a felvilágositást
ezt se tudtam...hát faxa hogy igy bámuljuk a kijelzőket...
szerk : persze világos
és köszi a kiegészitést!
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1078 üzenetére
hm az tényleg nem sok, igazából a nota val hál istennek ilyen szinten meg vagyok elégedve, igaz nem mindenhol tud ráakaszkoni a telekomos 4g re(800 ra), lehet úgy jobban vinné az akkut, de tényleg nem lehet rá panasz!
mellesleg elmagyaráznád pár sorban mit jelent ez : ?
LED-ek fényerejét PWM-mel szabályozzák.
had tanuljak már valamit
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1076 üzenetére
na ne már az mx4 ennyire bugos lenne? ehhh...mondjuk még az még oké is lenne hátha javitják szoftveresen , de ez a melegedés...főleg ha a kamera környékén...elöbb utóbb adni fog majd neki.. lehet akkor a nótát kellene megtartanod inkább
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1064 üzenetére
köszi
mx4 nek láthatóan jobb a kamerája
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1058 üzenetére
Mondjuk egy beach buggy racing fél óra után? Nem mintha nagy játékos lennék én is....
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1051 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1046 üzenetére
-
janaman01
addikt
Ja visszatérve a pixel problémámra: érdekes , mert ha egységes szint rakok ki mondjuk a pixel progival...fekete , szürke , kék stb....órákig is bámulhatom , nem bukan fel az 4 fehér pixel...furi...kb 3 órát futott a program , váltogatta a szineket, de a jelenség megmaradt, és főleg akkor produkálja amikir olyan alkalmazásba lépek aminél a status bar fekete lesz..a gyáriaknál általában fehér, illetve átlátszó ugye...
Purpledonkey : hát nem ártana , annak fényében hogy pl a media audiójáról már dunsztom sincsmivel azt már én is elállitgattam
szóval ez jó ötlet
Illetve az oroszok váltig állitják hogy a 0.3 as ban hangosabb volt minden, de ök a system/etc libs fáljokra gyanakodnak, ezért oiszedték a 0.3 ból és közkincsé tették....kipróbáltam, lecseréltem a fájlokat én is , persze elötte biztonsági mentés, de nem tapasztaltam változást
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1042 üzenetére
A kingzone n3 plus topikban meg az egyik hivatalos frissitében emelte meg a gyár, annak ellenére, hogy elötte pár héttel azt tette közzé, hogy a mérnökiben ne emelgessék a felhasználók
...illetve azt is meg kell jegyezni, hogy pl a coolpad f1 nél semmiféle problémát nem okozott hogy emelgettem...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1040 üzenetére
Csak jóindulatúlag irtam....
-
janaman01
addikt
Csak óvatosan a hangerő növeléssel...jiayu nál is emelgettem...lehet az cseszett el a beszédhangszóróval...
...szóval óvatosan...bár a fülest lehet..
Cinemazealot: oké köszi
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1027 üzenetére
Igen csak ott, ahogy a fényk3pen is látszik...mert mire gondolsz mi lehet ?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1024 üzenetére
Kivárom a paypalos védelem 40.napját..addig nyúzom..és ha nem lesz roszabb , nem fog érdekelni....mire visszaküldöm , akkor az isten se tudja csinálnak e valamit neki stb....meg mire vosszakapom.. ( ha addig több baja nem lesz....
)
-
janaman01
addikt
Oké este lefuttatom hátha, köszi!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1020 üzenetére
Most megnéztem majd kigúvadt a szeme( má foltokat látok) véletlenszerűen, villan fel fekete háttérnél fehéren, szürkés háttérnél fehéren, pirosan felválltva. De má majd kifolyik a szemem.....hát érdekes lesz gariztatni...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1018 üzenetére
ok.megpróbálom..az a baj ugye hogy a videón alig látszik , mert egy egy pillanatra villan fel...ezt a képet is videóból vágtam ki, de úgy kellet akcióznom hogy pont ott állitsam meg..tehát ha elküldöm nekik a videót gari ügyben semmit nem fognak látni belőle....neeee már....a jiayu gariztatása is nehézkesen megy..most meg ez is ...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1016 üzenetére
ez a dead pixel progi vagy mi ? nem javit rajta? vagy ez most más?
-
janaman01
addikt
Nah kezdjek aggódni ? A bal fölső sarokban, vizszintesen , 3-4 pixel fekete háttérnél fehéren felvillan egy másodpercre...random....
Már régebben is úgymond beleesett a látószögembe de nem is tulajdonoitottam neki nagy jelentőséget..most direkt bámulom a kijelzőt....ez se zavar mondjuk csak roszabb ne legyen... -
janaman01
addikt
A jiayu után erősen gondolkoztam egy hazai vásárláson...és közte volt az lg g2 is...lehet akkor nem jártam rosszabbul a meizuval ?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1008 üzenetére
ohh köszi , még szoknom kell a flyme ot
csak ne akaszkodjanak már rám,akit nem akarok, mert hamar lesziják a netem
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #999 üzenetére
értem köszi, akkor tuti nem egy cég csinálja a sima, illetve az üvegfóliát
-
janaman01
addikt
americanidiot megtennéd hogy beltérben, vagy kevesebb fényviszonyok mellett, lösz egy egy képet az mx4 el is meg az m1 el ?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #996 üzenetére
A sima fólia mennyire passzentos ? Csak mert az üveg mintha 5,3" ra tervezték volna
-
janaman01
addikt
Ui , meg kell jegyezni a hátlapon is kezdenek kis hajszálvékony csikarcok lenni nálam, jó nem irodában dolgozok, de vigyázok rá, hárklis vagyok az ilyenekre....de mégis...autóban tartóban van stb....
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #993 üzenetére
Az m1 en a gyári fólia, az feliratos matt , ugye azzal nem lehet használni mert rajta a gombok jelölése stb, azt én kapásból lecseréltem üvegfóliára, ugyanis valahol(külföldi forumon) olvastam hogy pár hónapos haszn@lat után a srácnak is apró csikarcok lettek a kijelzőn, pedig csak zsebben hordta....és vigyázott rá...
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #990 üzenetére
Köszi az infót, hasznos !!
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #986 üzenetére
Igen , olvastam már valahol hogy pár lg tipusnál megvan ez a probléma, igazából nem nagyon zavar, csak egy észrevétel, még a jiayu se intéződik gariba...vekerálnak a kinaiak...sajnos...
Lacika: hát akkor egy kalappal a gariztatáshoz.
-
janaman01
addikt
Ehh újabb képernyőprobléma...nálam meg nem egységes a fehér...mármint ha tök fehér, mondjuk, képet nyitok meg , a képernyő tetején nem fehér a fehér kb egy olyan 2-3 mm sávban hanem inkább sárgás...és lefele kezd átmenni fehérbe....
De ez tuti nem garizzák, csak ha romlik a helyzet....Lacika: ez egyik pillanatról a másikra?
-
janaman01
addikt
válasz
motoflug #971 üzenetére
igen nem ártana a mostanira sem, mert megint észrevettem egy apró kis hibát...a párom csak meg szokott csörgetni...( persze ha kicsörög és hallom akkor tudom hogy ő volt mivel nem hiv sokáig) ő kb egy kicsörgést vár aztán kinyomja , majd én visszahivom..de ha a másik félnél csak egyet csörög a fülébe akkor nálam nagyon sokszor csak felvillan a kijelző, és baszik jelezni hogy egyáltalán valaki keresett....nyilván ezt lehet kezelni azzal hogy hoszabban csörögjön, de ilyen se volt még egy telómmal se...
-
janaman01
addikt
na végre , egy másik ember is..már kezdtem azt hinni csak az enyém ilyen...látod ez a baj..az emberek nem akarják beismerni lévén szó a szerettet féltett kincsükről van szó...de ez csak egy telefon..ha xar akkor xar..igy jártam..de ha nem irkálom be , akkor más is igy fog járni..azért is irtam be a blogomba is már az elején...én sose titkolózok ha valami nekem nem okés akkor leirom, nekem nem szivügyem egy telóm se..
-
janaman01
addikt
válasz
motoflug #967 üzenetére
nos nekem van egy jiayu s3 is...ugyanez a hardver, szinte minden ugyanez akku is ekkora...és meg kell mondjam sokkal simábban fut a rendszer, rajta...még a custom flyme is
, szóval ha azt vesszük a telóval nem lenne baj ha nincs baj...csak a rendszert kellene bütykölniük még a fejlesztőknek...
na igen a hivás közbeni hangminőség ...lérdeztem a többieket, a forumban , ők nem igazán panaszkodnak..lehet nekem az elejétöl már az kaka volt mert ugye most a beszédhangszoró garanciája miatt áll a teló
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #962 üzenetére
mondhat bárki bármit és ne tessék megsértődni, hiába a meizu név ..ezt az m1 et nem igazán találták el..olvasgatom a meizu forumot itt is ott is most épp ezt ( az oroszokat , spanyolokaz) és sajnos sok a különböző probléma velük...vaku nem megy, bekapcsológomb nem müködik stb stb stb....szofveresen meg marha sok problémás hozzászólás van...
lehet kővel dobálni
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #952 üzenetére
le vagyok maradva...
-
janaman01
addikt
válasz
motoflug #944 üzenetére
nálam sajnos ez nem mondható el....névjegyeket görgetve látszik hogy néha lagol....root explorerbe belépve néha ha belemegyek egy könyvtárba , pár másodpercig gondolkodik, és utána lép be...( aztán megy röccenésmentesen)...képnéző ( gyári) néha gondolkodik...
( ez az én tapasztalatom..) pl 4k videót csak akkor viszi akadásmentesen ha az akku beállitásokban a maxra van téve , nagy teljesitményre..,americanidiot: mi? , lehet utánvét is? és a futárnak fizeted forintban ?
most látom bent van a témaösszefoglaló
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
Mindenesetre valóban furi ez a kijelző felbontás kérdés, mert amit ezzel csinálok screenshot , az 720 as...igaz 1080 nak irja de, pcn megjelenitve kisebb mint a jiayu é...amit a jiayu csinál, az meg 1080...as furi ez is...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #932 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor leirta..
ha fekvőbe használja majd állóba visszaforgatja a telót akkor a billentyűzet felcsúszik a k3pernyő tetejéig szinte..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #925 üzenetére
végülis azt is meg a procit is, szerintem
rasky: oké majd megbámulom
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #923 üzenetére
ja jó
már próbáltam 4K s videót, ha az akkunál kiegyenlitett ben van, akkor szaggatja, ha nagy teljesitményüben, akkor viszi...valamit a procin állitgat ...jó lenne tudni mennyire veszi vissza mondjuk energiatakarékosban.. -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #921 üzenetére
egész jó
látom a második simet nem használod, az A s romban nincs kártyakijelzés ha nincs benne kártya...ha gondolod tedd fel az A s romot, nincs benne kina cucc, a root újra kell engedélyezni, de semmi mást nem xar el..én má ide oda cserélgettem..( nem birok a véremmel, csak kihasználom azt a kis lehetőséget is hogy romoljak )
purpledonkey: ha már egy kinai mobil jol müködik az előtt meg kell bizony hajolni mostanság
( régebben más volt a helyzet)
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #918 üzenetére
én is rendeltem hozzá ilyen szilikonos tokot, kék kerettel vagy mivel
majd csinálok képet, te is nyomhatnál egyet lássuk milyen..esetleg segit a többieknek a választásban .
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #916 üzenetére
hát vaze...szégyelheted is magad
nem tudom lehet placebo, de lehet az U s rom hangosabb....(mármint a média stb nem maga a rom kiabál
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #914 üzenetére
hát ez hihetetlen..ahány meizu annyi szokás ?
szerk : restart és jó.....
-
-
janaman01
addikt
na most felment az U rom...ehh ennek nem is olyan a bootlogoja mint az A s nak ehehe valami kinai 4 gs cuccal indul
első észerevétel bekapcsolás után hogy az A s a térerő ikonok mellett nem irta kis kockában hogy 1, 2 es sim...az Us meg irja...ehh csak van akkor különbség a kettő között
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #894 üzenetére
talán ezt annyiban cáfolnám, hogy régebben "csak" jó telefonokat gyártottak, mára már elkurvultak ők is...és igen vannak jó telóik de azok 400 dollár környékén indulnak
...viszont a vibe ui stb nekem se jön be...
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #892 üzenetére
egyetértek, a coolpad f1 en meg az volt ( mint custom) mellesleg az f1 az egyik legjobb középkategóriás teló!
kár volt eladnom.. -
janaman01
addikt
Na igen , de visszatérve a flyme ra tényleg egész jó...viszont amit még észrevettem(viszonylag sok hivást intézek), hyakran használom a tárcsázót, és sokszor a vissza gombra bead véletlenszerüen egy alkalmazást egy pillanatra és kilép, vagy csak kilép...néha bosszantó, mert ilyenkor törölni kella a ramot...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #887 üzenetére
Az oppo color os e se kutya...olyan is volt a jiayun...sőt szerinzem az lesz a favorit rá
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest