- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#06658560 #261 üzenetére
de tényleg felesleges azt használni. 4 és 5.5-on is. a másik problémás elem a vissza gomb, de az is megoldott szerencsére. egyéb esetben nem találtam olyat, ami problémás elem lenne nagy kijelzőn. persze kényelmetlenségek adódhatnak ios-en is phablet méretben, de azok előjönnek az ebből szempontból sokéves tapasztalattal rendelkező Note széria szoftverében is.
-
erdoke
titán
válasz
#06658560 #251 üzenetére
A csúszkát most sem gond használni, de az ujjlenyomat olvasó szükségtelenné teszi. 20-ból 19-szer elsőre működik, egyszer nem teszem rá normálisan az ujjam. Duplán lehozza az éppen megjelenített kép felső részét alulra, tehát minden nehezen elérhető dolog megoldható, de ez is extra körülményesség. Ha sokat kell csinálni, túl nagy kompromisszum.
-
erdoke
titán
válasz
#06658560 #247 üzenetére
Kütyü mániás létemre úgy gondolom, hogy csak azért nyomják az óra utánzat eszközöket a telefon gyártók, mert korábban alap funkciókat rendkívül körülményes használni az 5" környéki és nagyobb készülékeken.
Nekem azért nem kell egy okos (?) óra, mert túl nagy a telefonom!?
Amíg nincs tabletté szethajtogatható, illetve akár még be is dokkolható telefon, addig a kisebb telefon + nagyobb tablet kombinációt részesítem előnyben. Előbbi az ideális egykezes használathoz, amikor nincs lehetőség előkapni az utóbbit. Ha nem lesz durva súlya, ill. A4-nél nagyobb mérete, egy lehetséges iPad Plust sokkal inkább el tudok képzelni a táskámban, mint egy iPhone Plust a zsebemben. -
ctvagyok
őstag
válasz
#06658560 #247 üzenetére
Lehet használni egy kézzel, de pl amit írtak, hogy vezetés közben kényelmetlen felvenni ( már mennyire létszükség/ szabályos vezetés közben telefonozni az más kérdés). Szóval vannak helyzetek amikor nem jó hiába kezelhető egy kézzel.
De nekem nem a kezelés nehézsége a gond, hanem hogy egyszerűen nem lehet normálisan zsebrerakni egy csomó telefont. Nem akarok övtokot hordani egy rohatt telefon miatt. Persze aki öltönyben van egész nap annak mindegy, de én sajnos nem.
Persze sokkal jobb egy nagyobb képernyő mindenre, azért az én sem tagadom. De azért az, hogy 5,5"-6" lesz jövőre a trend elég durva. Azok mér tényleg batár nagyok, akármilyen kicsi káva van is rajtuk. -
Integrale
veterán
válasz
#06658560 #157 üzenetére
Azt ne mondd, hogy Kínában nem olcsó a munkaerő, mert még az anyatejet is visszaböffentem
Valószínűleg azért viszik Kínába a gyártást, mert drága. Igen, fejleszteni és tervezni is kell, de megint oda lyukadunk ki (legalábbis mi ketten alkatraz3000-zal biztos), hogy az olcsó(bb) munkaerő miatt ezek is olcsóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest