- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is átlagos méretű férfi kézzel rendelkezem és nekem is kicsit fura volt a váltás I4-ről I6-ra... ha valakit az előzményekből vissza akarok hívni, a legfelső kettő nevet nem érem már el, úgy mint régen, csak ha csúsztatok a telefonon kicsit lefelé a kezembe. Vezetés közben ez nem egy egyszerű mutatvány, viszont a sebessége és a gyönyörű kijelző kárpótol mindenért...
-
Ezt megerősítem.
Nekem a tenyerem nagy, de az ujjaim rövidek, így a 4" is csak két kézzel használható számomra, akármilyen vékony a keret.
3,5 colos készülékekből nem találtam értelmeset, így sajna a 3,3 colos Sony Ericsson Xperia Ray-nél ragadtam, ami szuperul műxik főzött 4.4-gyel, de ha ez tönkremegy, akkor bajban leszek.
Vagy át kell szoknom a kétkezes használatra nyugdíjas módra...
Esetleg használtan veszek másik Ray-t, amit nem lehet a végtelenségig játszani. -
manchester85
veterán
Borzasztó rosszul gondolkozol a témában. Ezek az árak olyan előfizetéssel párosulnak, amikkel kifizeted a 600 dolláros készülekarat is. Vagy inkább a sokszorosát. Igaz, ezt a közép kategóriás Androidos is kifizeti. Ellenben az, aki prepaid-es csomagban van, sokkal olcsóbban kapja meg ugyanazt csomagot... pláne ha olcsóbb szolgáltatóhoz megy ahol nincs árkedvezmény...
Az meg mar csak a hab a tortán, hogy a szolgáltatók kezdenek átállni az olcsóbb havidijakra, es inkább részletre adjak a telefont $0 kezdovel de teljes áron. (600-700)
Tehát az araid egyre inkább irrelevánsak, ráadásul sokkal jobban jár valaki, ha átmegy egy olcsóbb szolgáltatóhoz (straighttalk, h2o wireless) ahol se szerződés, se túlforgalmazás, es 30 dollárért kapsz korlátlan csomagot 70-80 helyett.
Úgyhogy a független ár igenis számít, az 5C pedig 600 dollár volt, nem 49.90. Mit számít az, ha a 3 legdrágább szolgáltatójanal annyi? 2 év alatt a sokszorosát fizeted ki. Ja es mielőtt jobban belemennenk, itt elek es napi szinten figyelem az ezzel kapcsolatos dolgokat, úgyhogy a véleményem egyben a tapasztalatom is. Inkább vettem 600 dollárért egy 5S-t, es fizetek havi 30-at, mint 100-ért, es fizetnék 80-at.
-
janeszgol
félisten
Nekem tetszik az 5C. Fogtam ,próbálgattam, átnéztem, majd pár nap múlva visszaadtam a tulajnak.
Lehet rosszul fogalmaztam. Tehát elvárom egy prémiumnak nevezett telefontól, hogy ne nyomódjon be, ne kopjon le a festék, ne törjön el 1-1 leeséstől vagy ha odakoppan valahova. Természetesen a kijelző más tészta, itt most a bukolatról van szó. Ja és elvárom egy telefontól (és nem csak a prémiumtól, hanem mindegyiktől), hogy wifi meg térerő gondjai ne legyenek.
A fém többször hátrány, mint előny. De ez az én véleményem. (Az is igaz, hogy ha műanyag, akkor legtöbbször a Samsung által preferált lekerekített vackot értik a gyártók. A régi LG-k pl jobban tetszettek (L5,L7,L9), mint az L70,L90,G2 vonal.)
De ez már off volt, bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest