- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Akkor nagyjából aki nem 3-4-5 évente vált telefont, az mind divatból teszi? Vagy mennyi ideig kell használni egy telefont, hogy azt mondhassam, nem divatból veszek újat?
Mert ha évről évre ugyanazt adnák el, csak új árcímkével akkor oké, de azért van változás bőven 1 év alatt is.
Ha van rá pénze az embernek, miért ne vehetné meg az újabbat évről évre, akár csak a jobb üzemidő, jobb kamera és hasonló dolgok miatt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #169 üzenetére
De nem az, ha a helyén kezeled, fele annyit 5-öt nem vettek volna az 5S helyett, ha az marad.
janeszgol: A prémium szót kevered a strapabírósággal, nagyon nem ugyanaz a kettő. Főnökömnek van egy catterpilar telefonja, monokróm kijelzővel, azt dobálhatod, taposhatod, de nem az jut az embernek róla eszébe, hogy egy prémium telefon lenne emiatt.
-
Tibee86
nagyúr
Hova tegyek egy telefont, aminek egész nap nálam kell lennie? A kolléga fölötted nagyon jól vázolta a dolgot, nagyjából erre való egy telefon szerintem is. A tablet pedig tartalomfogyasztásra, netezni/olvasni/játszani stb az ágyban, de akár a fürdőkádban is sokkal kényelmesebb, mint egy ultrabook. Senki nem mondta, hogy kiváltja, vagy azt, hogy komolyabb dolgokra alkalmas( még ha akár igen is), pont csak arra, amire te a telefonod használod, viszot azt más szinteken.
Értem én, hogy te ezt egy eszközön akarod, de ne magyarázd már meg, hogy mindenkinek ez a tuti..."Ezekre elég lenne egy wearable , okosóra méretü dolog is, és sokkal kényelmesebb is lenne..."
Ha lenne ilyen biztos sokan használnák, de egyelőre nincs. Vagy tudsz ajánlani egyet? -
Tibee86
nagyúr
"De hidd el, a 4"-es telefont választók 90%-a inkább egy 5"-est választott volna, ha ugyanannyiba került volna."
Biztos, hogy nem. Már a jelenlegi 5S is néha kényelmetlen a 4/4S után zsebben, ennél nagyobb nem kell telefonból, minden másra ott az iPad, ami mellett viccesek ezek a phabletek. Persze lehet, ezzel csak én vagyok így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest