Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
Jaj, de már megtanultam ebben a topikban is, hogy az iphone nem drága. Szóval mi a gond?
Az iPhone annyira hypeolva van, annyira divatcikk, hogy nem a normális kereslet-kínálat határozza meg az árát.
Persze ez minden telefonra igaz. Meg lehet nézni, már kétszeres árban vannak a csúcsmodellek, mint 4 éve.
Aki iPhone akar az nem tud válogatni. Ez nem droid vagy wp.
De csak olvass bele a wp topicba. Sokan vesznek cask lumia 735 öt, mert azis kb ugyanolyan gyors, mint a 830/930. Ha nem lenne 730 akkor a vásárló a 830-at venné.
Értem én, hogy kereslet-kínálat határozza meg az árat, de könnyen lehet árat emelni. Ahogy a gyártók is teszik.
Külön eset, hogy az 5C- nem volt olcsó, legalábbis nem lumia 520 szintról beszélünk. Egy bizonyos ár felett már másképp gondolkodik az ember. Ha két termék ugyanazt nyújtja, akkor az ember az olcsóbbat fogja venni. Ez biztos.
Ha két termék valamilyen szinten egymást helyettesíti és olcsóbb, akkor az csökketeni fogja a másik eladását.
Te most ezt cáfolod meg. Pedig biztos csökkenti. Persze azon már lehet vitatkozni, hogy inkább nem venne valaki iphonet mert nincs pénze, de erről már az elején írtam.(#73) Integrale Nemtudom Apple tulajdonában van, e a gyártósor. Mert igen megéri kipréselni minden pénzt a gyártósorból amit lehet. De akkor kérlek alásan, ha annyira megéri miért nem folytatja ugyanezt a sima 5S-el. Megtehetné ha hasonlók a feltételek. Persze lehet később jön egy hasonlóval, ha leáll az 5S gyártása. Majd akkor kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest