- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
manchester85 #226 üzenetére
Az elozo szolgaltato engem az olcso iPhone5-tel fogtak meg, illetve a nagyon jo ajanlatukkal..
4000 mins, 4000 text, unlimited data. Arrol nem szolt meg az aprobetus resz sem, hogy sz.pni fogsz a network-kel 2evig te kis g.ciNalam szinten nem volt 4G..
Aztan a mostani szolgaltatonal hasonlo havidijat fizetek, ott igaz csak 7GB-m van (ami sajnos keves, tudom nevetsegesen hagzik de ez az igazsag).
-
Touch-ko
őstag
válasz
manchester85 #222 üzenetére
En epp egy ilyen olcsobb szolgaltatoval szoptam be 2 eve.. Terero nem volt otthon mindig. Volt, hogy ki kellett hajolnom az ablakon, hogy text message-t tudjak kuldeni. Ugyanolyan keszulekkel mas halozattal sokkal jobb. Volt olyan, hogy a varos egyik busy csomopontjan nem volt terero.. "No Service" eloszor azt hittem a telefonom ment tonkr aztan kiderult, hogy akkor eppen valami gond volt az antennakkal
Emiatt is valtottam.
Nemtudom, nalatok is gebaszos a terero olcso szolgaltatoknal?
Nalunk nagyon az... -
Touch-ko
őstag
Az iPhone ara pont annyi, mint a tobbi flagship modell ara. Az, hogy Mo-n alacsonyak a fizetesek, nem az Apple hibaja. Ugyanannyiert (nagyjabol) arulja barhol a vilagon, igy vagy mindenhol nagyon draganak kellene lennie, vagy olcsonak. Az elteres az alacsony fizetesekben keresendo.. Valamint az adokban.
Ne egy kinai copycat ceghez hasonlitsuk az iPhone arat
OS fejlesztese, processor fejlesztese, kutatasok mas termekeknel (mert az Apple nem csak iPhone-t arul), gyartasi koltsegek, szallitmanyozas, reklam, csomagolas, anyagar, stb ezek mind mind jelentos kiadasok meg mielott a termek eladasra kerul.Lehet, hogy paran a divat miatt beszik ( ha megtehetik miert ne?) masreszt az emberek tobbsege inkabb a konnyen hasznalhato, megbizhato, szep telefont keresi, esetleg olyan is van sok, aki az okoszisztema vegett veszi, mert meg volt elegedve az elozo generaciokkal.
Tehat a divatbol iphonet vevok csak egy kis resze a felhasznaloknak.
Nalunk nehanyan vettek 5C-t mikor megkerdeztem, miert nem 5S-t vettek akkor azt mondtak, hogy ez tetszett nekik, esetleg nem akartak tobbet fizetni erte, vagy upgradeltek olcsobban erre. Nehol 1/2 aron meg lehetett venni az 5C-t.
-
Touch-ko
őstag
`ugye jaj milyen ciki ha olcso apple telefonnal jarkalok mentalitas ` kb a 10 millios Mo-n ciki csak.. Az eloszamu piacokon a kutyat nem erdekli milyen telefonod van. Nem az alapjan merik az embereket..
Mashol nem tekintenek statusz szimbolumkent a telefonra, Mo-n pedig ugy tekintenek ra, mint mashol egy Ferrarira..
Egyszeruen az 5C nem hozta meg a vart sikert. Az iPhone5-ert pedig kar volt anno..
Volt mar szines muanyag terkekuk, iMac, iPod Nano, elotte pedig iPod Mini..Az eladasi szamok pedig a nagy konkurens gyartok csucsmodelljeit is megszegyenitik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Formula-1
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest