Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #1871 üzenetére
Ez valami böngésző bug, de fingom sincs róla mi okozza pontosan. Főleg hogy ugyanazzal az oldallal néha bugos, néha nem. Úgy vettem észre akkor lesz ilyen ha túl korán scrollozik az ember... de nem tuti. Mindenesetre most megpróbáltam valamit javítani, de mivel sötétben tapogatózok, ezért lehet hogy nem segít majd. Ctrl+F5-öt nyomjon (meg esetleg törölje a cache-t) aki szeretne tesztelni, és ha utána is jelentkezik a gond, szóljon. Thx!
-
brd
nagyúr
válasz
Ricco_hun #1871 üzenetére
Szerintem kifejezetten tréfás a dolog, hogy végül nagyon hasonló az eredeti témához, röhögtem is egy jót rajta most, ahogy olvastam a hozzászólásod. Talán mégsem volt felesleges az az ~1900 hozzászólás.
Egyébkénta PH!-nak, hogy nagyjából "visszarakták" a régi színválasztékot (a sárgaság spec. tetszik, azzal nincs bajom). Az utóbbi kb. 3 évben vagy 3 portálon láttam hasonló dizájnváltást, és ott maradt az új, bármit is javasoltak a régi felhasználók. Már csak azt a szürkés-kékes (monitora válogatja) hátteret lehetne picit sötétíteni, meg esetleg a nagyon világosbarnát, és tökéletes lenne (szerintem, nyilván).
-
TomKiss
tag
válasz
Ricco_hun #1236 üzenetére
és olyan nehéz megszokni ezt a balról-jobbra, fentről-lefelé elrendezést?
Olvasni is így olvasol.
Engem spec jobban zavarna, ha a két hasábot hasábként is kezelnék (hogy nézne már ki egy mai hír a bal hasáb tetején, mellette a jobban meg egy tegnapi?).
Amit meg olvastál, azt úgyis tudod, hisz nyilván elolvasod a címét is.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest