- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Ha már ennyire visszajött a barnás háttér, akkor az off-ok szövegszínén is tekerni kéne, mert így nagyon fárasztó olvasni az off-okat.
-
Ricco_hun
senior tag
Atyaúristen! Ez a topic még él? Azt hittem már rég lezártátok a témát. Na mindegy, azért elég érdekes, hogy most dizájnban kb ott vagyunk ahonnan indultunk. Engem már tök hidegen hagy ez a szín-téma, de a következő bug annál jobban idegesít és ez a dizájnváltás óta megvan:
Nem hinném, hogy a böngésző a ludas, mert linkelték már a hibát operával is meg firefox-szal is. Szóval valamit kéne rajta reszelni, mert k@rva idegesítő, a google hirdetéssel együtt.
-
Ricco_hun
senior tag
Jobban megnézve nem is olyan vészes a hírek menüpont (attól a percpontos timestamp még jóljönne). Kevertem már a címlap katyvaszságával. Mea culpa.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
TomKiss #1239 üzenetére
Nem, nem így olvasok. Mivel időrendben előrefelé nézem a híreket, nem pedig visszafelé (értsd: először bepótolom a tegnapi híreket és csak utána állok neki a maiaknak). Úgyhogy ha időrendben megyek előre (és mondjuk vagy 3--4 napig nem olvastam a ph-t), akkor először keressem meg valahol a lap alján, a káosz kellős közepén az utolsó hírt amit olvastam, majd haladjak lentről-felfelé, jobbról balra "stílusban".
Az elrendezést meg lehet szokni, csak akkor lássák már el a híreket percpontos datestamp-el, hogy tudjam hol tartottam és tudjam mely hírek az újak. -
Ricco_hun
senior tag
Ugyanezen a két képen akartam én is illusztrálni, hogy nem valami logikus az elrendezés (az időpontok megjelenítése sokat javítana a katyvaszon). De mégsem kommenteltem, mert Parci szerint ez így frankó, ahogy van. Gondolom valami kitekert logika alapján így több lapletöltést könyvelhetnek el vagy mittomén.
Azt sem értem, hogy az "itt szóltam hozzá" sűrűn használt box-ot miért kellett lejjebb vinni. Ergonómia mínusz egy.
Mondom, a főoldal meg egy nagy káosz. Ránézek és elfog az "assetudommivanúristenhovakeveredtem" érzés. A hírek résznél meg kéne a perc pontos időkijelzés, mert én pl időrendben szoktam olvasni a híreket, így egyből tudom, hogy mit néztem már meg és mi az új. Most meg azt sem tudom hol kezdjek neki. A tesztek menüponttal azért nincs bajom, mert ott megmaradt a dátumkijelzés. -
Ricco_hun
senior tag
Na, a fórum része már majdnem olyan, mint amilyen régen volt.
Az "itt szóltam hozzá" box-ot nem lehetne feljebb hozni (úgy, ahogy eddig volt)? Mert most görgetni kell hozzá, nem valami kényelmes. Az a gépházas, alapelves box meg úgysem annyira sűrűn használt, hogy ennyire az arcunkba kéne tolni.
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a hiba még mindig fennáll (win7, ie8-ra épülő avant browser), asszem a google hirdetés eltolja a boxokat:
A változásról meg annyit, hogy trendibb lett az biztos, de az előző (barna-piros) dizájn otthonosabb, barátságosabb volt, egyszerűen kellemes volt ránézni (most csak a fórumról beszélek). Bár biztos megszokjuk majd ezt is. Az off-ok nagyon beleolvadnak a háttérbe, nagyon fárasztó olvasni. A főoldal kicsit katyvasz lett, a dátum/időpont megjelenítése a híreknél/teszteknél sokat segítene rajta. A monster.hu-s box túl lila, elüt az egésztől, elég lenne csak a vastag keretnek lilának lennie, a belső háttér maradhatna ez a szürkés. Fú már nem tudom mit is akartam még, majd biztos felmerül még bennem egy két dolog.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest