- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
De még mindig nem sikerült feldolgozni, hogy ez FELTÖLTŐKÁRTYÁS csomag és NINCS HŰSÉG?
Ha most előfizetéses vagyok, amin nincs már hűség: nincs hűségem
Ha átmegyek, feltöltőkártyás leszek: nincs hűségem
Ha befuccsol és bárhova mennem kell: nem kell hűséget vállalni, csak ha új telót is veszel az előfizetés mellé... -
harry
veterán
Én szerintem váltanék, ha a régi tarifám lenne. Öcsém esetében gondolkodok is, de mint írtam, a mostani telefonja hálózatfüggő, így emiatt kicsit macerásabb. Legrosszabb esetben mi lehet? Visszamegy a régi szolgáltatóhoz. Esetleg a telszám hordozgatás miatt lehet még macera. De ha új sim-re (bármilyen szolgáltatás) lenne szükségem, szerintem itt venném. Az árak miatt, a hozzáállásuk, egyéb akciók, ötletek miatt is. Szóval szimpatikus. Az, hogy ezt meddig tudják tartani, más kérdés, de most nem fogok fél évig kivárni. Esetleg egy hónapot érdemes lehet...
-
-
Azok nem is ezt fogják választani, hanem a számlás20 csomagot, ami már előfizetéses csomag, így össze lehet vetni a te előfizetéseddel. Neked 31ft, ebben a csomagban pedig 20ft a percdíj
Drenadar: De itt nincs opciós díj! Mellesleg ha visszaosztod a 450et, egyből nem lesz annyira rózsás a helyzet. Ha fél órát számolsz, akkor 15ft+15ftAki ennél többet fog beszélni, valszeg előfizut köt magának
szerk:
Azt nem értem, hogy miért favorizálja mindenki ennyire ezt a tarifacsomagot amit még nem is ismer tapasztalatból. Nekem semmi bajom nincs vele és nem is lesz valószínűleg.Ehhez nem kell tapasztalat, azért favorizáljuk, mert jelenleg ebben legolcsóbb a percdíj
-
harry
veterán
Miről beszélsz? A saját előfizus szolgáltatásod hasonlítottad, ami eleve értelmetlen. Ha meg nem vagy képben a többi feltöltős csomagról fölösleges nekiállni agyalni ezen. Előfizetést meg vesz, akinek az a jobb, nem érdemes összehasonlítani a kettőt. Ráadásul te írod, hogy részletesebben utána kéne olvasnod.
-
-
cocka
veterán
Asszem, hogy 31-32 Ft- minden irányba ha jól emlékszem.
Kártyás csomagban? Mert ha igen, akkor felébredhetnél az álmodból.
De szerintem a havidíj nem akadály mert azt szinte mindig le lehet beszélni.
A kártyás csomagok esetenkénti havi díja soha nem beszélhető le! Vonják és cserébe igénybe veheted az olcsóbb percdíjakat.
-
De szerintem a havidíj nem akadály mert azt szinte mindig le lehet beszélni.
Előfizetéseknél általában, de a feltöltőkártyásoknál az opciós díjak biztos nem
Amit pedig előbb említettél 31-32 forintos percdíjat, nos az pont 2-3 forinttal több a 29nél
Sok kicsi sokra megy, valamint így elmondhatják, hogy náluk a legalacsonyabb a percdíj
-
harry
veterán
Az hogy jött össze? [link]
Feltöltőkártyás egyéni ügyfeleknek érdekes ez, tényleg jelenleg a Djuice a legolcsóbb, gondolkodom is, hogy öcsémnek erre kéne cserélnie, csak hát nem szeretnék mellé készülékcserét is, akkor meg kicsit trükközni kéne.
Nyilván az vesz ilyet, aki nem költ havi 2.5k-t telefonra.T-nél meg a normálisabb csomagokhoz van egy időszaki díj, és itt természetesen a hálózaton belül, csúcsidőn kívül olcsó csak, más háló csúcsidőben itt sem nagy szám, pl: [link]
-
S. Szabi
őstag
Ha megnézed akármelyik szolgáltató kártyás csomagjainak percdíjait, mindegyik jóval drágább, vagy van havidíja, vagy valami más "hátul ütője", ez meg csak 29 Ft/perc és SMS, minidig mindenhova! (Régebben a T-Mobilnál a Domino Nap volt ugyan ilyen, csak 33 Ft, de az is megdrágult, 38 Ft, más hálózatba meg 41!
Ezért ez a nagy "felhajtás" a 29-re!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest