- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S. Szabi #391 üzenetére
Szerintem kedden el is megyek Zalaegerszegen (ha megnyílik addig) egy ilyen djuiceCaféba vagy mi neve, aztán leinformálódom, hogy hogyan tudom átvinni a számomat is, ha apa nevén van a mostani Dominos SIM
Csak hogy ne legyen fölösleges utad: Apuval bemész a tmobilba, átiratod a nevedre a kártyát és kérsz egy engedélyt a számhordozáshoz, utána pedig elmész a zalaegerszegi djuice caféba és intézed a többit
Anulu79: Apu valszeg már elmúlt 26, nem fog kelleni hozzá, sőt kizárótényező -
Anulu79
addikt
válasz
S. Szabi #356 üzenetére
Ellenkezni nem ellenkezek mert részletesen nem néztem utána a 29-nek.
De szerintem a havidíj nem akadály mert azt szinte mindig le lehet beszélni. De tényleg nem kekeckedni akarok.
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy ahogy a reklámban mondta a fickó ők is a haszon miatt dolgoznak ami természetes dolog. De ezzel a korhatáros dologgal miért vannak a vélhetően több ügyfél (ergó több haszon) ellen? -
cocka
veterán
válasz
S. Szabi #308 üzenetére
Ezért nem értem hogy mi a jó a Tré prepaid csomagjaiban. Egy csomó ember ott van és szinte kivétel nélkül majdnem az összes csomagjában este 8-ig horror áron lehet telefonálni. Még talán a Domino Nap az egyetlen, ami tűrhető, mert ott nincs havi díj, ellentétben az Aktívval.
Akkor már inkább djuice. Mióta létezik azóta djuice-os vagyok.
A Pannon anno miért csődölt be a szintén fiataloknak kitalált BEE branddel?
A Bee nem is létezett annyi ideig, mint a djuice.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
S. Szabi #308 üzenetére
A számhordozás az működik náluk és és természetesen ingyenes.
309.
Valószínűnek tartom hogy pannon függőek, de ahogy néztem nincs egyezés a két szolgáltató készülékkínálatában ezért biztosra akarok menni.
Ha valahogy megbolondították a telókat és csak dj-s kártyával használhatók akkor nem kell mert képtelenség lesz eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest