- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
harry
veterán
Azért 18-26 közötti korosztály nagy részét (hát, ~22 fölött szinte biztos) kétlem, hogy teljesen a szülők tartanák el
Havi 2-3e Ft-ot meg összeszedhet bárki egy kis (diák)munkával - ha akar.
Ha mégis teljes a szülői támogatás, akkor
- eddig is ők fizették az előfizut, gondolom ezután is, csak épp a feltételek jobbak.
- vesznek egyszer egy kártyás csomagot.
Vagy nem tudom, honnan jött ez az elképzelés, hogy aki még nincs 27 éves, az nem tud venni semmit...Vagy más szolgáltatónál szerinted hogy működött eddig? Ott nem ugyanúgy a "gyerek"nek veszik a telefont / előfizut? Annyi, hogy itt ugye nem lehet a szülő nevén, de szerintem máshol sem a szülő nevére veszik (számlás fizetésnél is, két külön dolog, hogy kinek a nevén van, és melyik számláról megy a fizetés).
-
harry
veterán
válasz
Valentino K. #472 üzenetére
Na, most mutattál egyet, ahol 4ft-al olcsóbb csak, ÉS amihez ráadásul van 500Ft havi díj, erre azt írod, hogy "lehet sokkal jobb konstrukciókat is találni," akkor most miről is beszélsz? Miért sokkal jobb, és mi ez a többes szám?
Teszem azt, valaki telefonál egy hónapban össz. 30 percet, akkor az a djuice-szal 870Ft, míg a Vodánál 750+500 = 1250Ft. Most akkor melyik olcsóbb mégis? Megnéztem, 125 perc beszédnél lenne a kettő egy árban (125*25+500 = 3625 = 125*29). Ennyit a tájékozottságról és árakról.
És különben is, aki pedig egy hónapban ennyit beszél / költ, bizonyára nem feltöltőkártyát fog venni. -
harry
veterán
Jó lenne már elolvasni a tarifacsomagok részleteit, és megérteni a feltöltőkártyás és előfizetéses közti különbségeket... mms-t meg sehol sem venném összehasonlítási alapnak. Meg azt sem, hogy adott időben, adott hálózatba ott nagyon alacsony a percdíj, és akkor az a jobb... nem ártana figyelembe venni a csúcsidő/egyéb időszak tényezőket, és bármely hálózat irányát is.
-
harry
veterán
válasz
mukibuci #395 üzenetére
"nem kell hűséget vállalni, csak ha új telót is veszel az előfizetés mellé..."
Vagyis előfizura nincs hűség - amit én kétlek. Nekem legalábbis biztos volt 2 év vodánál, bár ez egy business flotta. És bár vettem telefont is, nem volt muszáj, de úgy is lett volna hűség. Na de végül is mindegy. -
harry
veterán
válasz
mukibuci #387 üzenetére
Öhm... ez szerintem így nem pontos. Miért lenne a szolgáltatónak haszna abból ha hűség nélkül vehetsz csak sim-et? Szerintem biztos, hogy magára a szolgáltatásra kötsz hűséget, hogy most van telefon vagy sem, az más tészta. Mindenhol alapvetően tarifák szerepelnek és x hűségidő, a telefonválasztás csak ez után jön (avagy a nem-választás).
-
harry
veterán
Én szerintem váltanék, ha a régi tarifám lenne. Öcsém esetében gondolkodok is, de mint írtam, a mostani telefonja hálózatfüggő, így emiatt kicsit macerásabb. Legrosszabb esetben mi lehet? Visszamegy a régi szolgáltatóhoz. Esetleg a telszám hordozgatás miatt lehet még macera. De ha új sim-re (bármilyen szolgáltatás) lenne szükségem, szerintem itt venném. Az árak miatt, a hozzáállásuk, egyéb akciók, ötletek miatt is. Szóval szimpatikus. Az, hogy ezt meddig tudják tartani, más kérdés, de most nem fogok fél évig kivárni. Esetleg egy hónapot érdemes lehet...
-
-
harry
veterán
Miről beszélsz? A saját előfizus szolgáltatásod hasonlítottad, ami eleve értelmetlen. Ha meg nem vagy képben a többi feltöltős csomagról fölösleges nekiállni agyalni ezen. Előfizetést meg vesz, akinek az a jobb, nem érdemes összehasonlítani a kettőt. Ráadásul te írod, hogy részletesebben utána kéne olvasnod.
-
harry
veterán
Az hogy jött össze? [link]
Feltöltőkártyás egyéni ügyfeleknek érdekes ez, tényleg jelenleg a Djuice a legolcsóbb, gondolkodom is, hogy öcsémnek erre kéne cserélnie, csak hát nem szeretnék mellé készülékcserét is, akkor meg kicsit trükközni kéne.
Nyilván az vesz ilyet, aki nem költ havi 2.5k-t telefonra.T-nél meg a normálisabb csomagokhoz van egy időszaki díj, és itt természetesen a hálózaton belül, csúcsidőn kívül olcsó csak, más háló csúcsidőben itt sem nagy szám, pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest