- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Rátapintottál a lényegre.
Én pl elvagyok 1 hónapban egy 1500Ft-os feltöltéssel, de inkább legyen két hónap alatt 3x1500Ft, szóval nekem nem érné meg az előfizetés. Meg akkor azt a bizonyos kontrollt sem érezném és lehet elvadulnék. Így addig nyújtózkodok, amíg a takaróm ér.
-
ZiD
tag
"Jó lenne már elolvasni a tarifacsomagok részleteit"
Parancsolj egy igen hasznos link: http://www.djuice.hu/szerzodesi-feltetelek Itt a vonatkozó mellékletekben mindent megtalálsz
"és megérteni a feltöltőkártyás és előfizetéses közti különbségeket..."
Ez költői kérdés/kérés volt gondolom -
Anulu79
addikt
Az úgy jött össze, hogy előfizetéses vagyok és a csomagom már nincs a kínálatban.
mukibuci Teljesen igazad van. Drágábbnak drágább. De én azért nem mennék egy másik "szolgáltatóhoz", hogy elmondhassam, hogy a legolcsóbban vagyok. De úgy látom, hogy részletesebben után kéne néznem ennek az új csomagnak.
Bár már túlléptem a korhatárt de hajt a kíváncsiság.
cocka Nem ébredek mert álmodni jó.
De mint írtam előfizetéses vagyok. Voltam feltöltő kártyás is, de az én tapasztalatom az, hogy jobb az előfizetéses csomag. Legalábbis nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Canon EOS DSLR topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest