- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Egyébként a djuice honlapján, a lap alján az ÁSZF menüpontnál megtalálható pdf dokumentumokból minden kiderül.
Percdíjak, meg mindenféle más díjak, meg hogy mivel ezekben együtt van minden a pannonos dolgokkal, annyira nem hiszem, hogy külön lennének, hogy tönkre tudnának menni (ezt csak így azért, mert feljebb volt róla szó, hogy mi van, ha befuccsol a dolog
)
Szerintem kedden el is megyek Zalaegerszegen (ha megnyílik addig) egy ilyen djuiceCaféba vagy mi neve, aztán leinformálódom, hogy hogyan tudom átvinni a számomat is, ha apa nevén van a mostani Dominos SIM
-
S. Szabi
őstag
Ha megnézed akármelyik szolgáltató kártyás csomagjainak percdíjait, mindegyik jóval drágább, vagy van havidíja, vagy valami más "hátul ütője", ez meg csak 29 Ft/perc és SMS, minidig mindenhova! (Régebben a T-Mobilnál a Domino Nap volt ugyan ilyen, csak 33 Ft, de az is megdrágult, 38 Ft, más hálózatba meg 41!
Ezért ez a nagy "felhajtás" a 29-re!
-
S. Szabi
őstag
válasz
RepeatSector #32 üzenetére
Hát már régen nem 30Ft-os percdíj van a Domino Napban
[link]
Én is több éve azt használom, pár év alatt eltűnt a mindenhova azonos díj, meg szépen fel is emelkedett
Jó lenne, ha számmegtartással (a 30-as előhívóval együtt) át lehetne jönni a djuice-hoz, nekem tetszik, mindjárt utána is nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest