- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Matada2.3 #141 üzenetére
Az iPad-es példa nem a legjobb, itthon egy 2th Gen. van még mindig, ha jól tudom az 5 éves. Katasztrofálisan használhatatlan, sajnos frissítve lett mindig és egyenes arányban romlott is.
iPad 2-ön én is láttam többször, hogy már igen csak vacakol az iOS 9.3.2, de pl. haver iPad-jén is az javított elég sokat, hogy nem OTA-n tolta fel, hanem iTunes-on egy teljes restore és új eszközként való beállítás kíséretében. Ezzel még érdemes lenne megpróbálkozni, de csodát nem kell várni, mert az az 5 éves HW már tényleg nem egy mai darab. Ami viszont dicsérendő, hogy minden feature-t megkapott az az iPad is, aminek nem volt HW-es korlátja.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Matada2.3 #116 üzenetére
Az eladások nem csak azért csökkenek, mert nincs szufla, hanem mert már megvolt az i6-al és a i6S-el a kínai piac letarolása. Az Apple is úgy számol, hogy egy felhasználó, nem 2 hanem 3 évig használja a készülékét.
Ami nem is meglepő, mert már tényleg eljutottunk oda, hogy egy i5S is még simán használható a mai napig. Sőt, ha nem vagy HC user, mint több barátom is, még egy i5 is teljesen okés. Fölösleges évente, kétévente cserélni. iPad-et pedig végképp, mivel baromi jól össze vannak rakva, és 4-5 év után is simán jól elvannak, minden gebasz nélkül. Nekem is volt anno egy iPad mini 1st gen-em, amibe volt 960+ töltési ciklus, és az akku 80+%-on volt.
olvasni ebook-ot, netezni, AirMedian prezentálni, mail-t írogatni tök jó volt még iOS 9 el is, pedig az a HW már tényleg nem egy mai darab volt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Matada2.3 #116 üzenetére
"de sokaknak már a i-be se elég a 2 giga RAM"
Ezt mire alapozod? Csak ne azt mond, hogy az ismerőseid mondják ezt mert magamba harapok.
Én követem az összes iPhone topikot, de nem hallottam ilyen emberről. A korabbi készülékeknél is egyedül Safari-nál érezhető, hogy kevés az 1gb, mert hajlamos gyakran újratölteni az oldalakat, de ennyi."vagy azok akik értenek a telefonokhoz picit jobban mind elpártolnak. "
Szintén az első kérdés ide. De eljutottunk megint oda, hogy csak agyhalottak használnak iPhone-t, aki már kicsit ért a telefonokhoz az biztos nem.. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Matada2.3 #113 üzenetére
Saját os-t fejleszt és használ, ebben kicsit több a munka szerintem mint belepakolni 4GB memóriát és 8 magos procit.
Szakiii: Hát ha valami akkor pedig pont az SE az amiért a felhasználók sírtak és meg is kapták. Nem véletlenül van hiány belőle a mai napig.
De lehet jobban tették volna ha adnak egy batmenes házat a 6S-nek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Matada2.3 #99 üzenetére
Qhd kijelző egy mobilba minek? Tavaly dupláztak memóriát, iOS alá még most is több mint elég a 2Gb, szerencsére nem erőből kell megoldania mindent mint droidon. Proci bőven hozza az idei csúcsdroidok szintjét és még meg se jelent az idei iPhone ami szokás szerint körbe röhögi majd az idei mezőnyt. Kamera túl sokat nem fejlődött a 6-6S váltásnál, de azért szégyenkeznie nem kell ma se, és egy a tavalyi mobilról beszélünk.
Remélem az idei iPhone kamera és akku tekintetében fejlődik nagyot, az már bőven elég lenne a sikerhez szerintem. -
válasz
Matada2.3 #95 üzenetére
Én csak azért várnám a pofára esésüket,mert akkor lehet észbe kapnának és gurítanának valami valóban nagyot a népnek,az nekünk csak jó lenne!
De ahogy az elmúlt 2-3 évben látom,hogy míg az androidos gyártók durván belehúztak,addig az apple egyre kényelmesedik el,semmi valóban innovatív és valóban hasznos dolgot nem nagyon rak le az asztalra,csak ülnek nagy pénzhalmon és a számolgatása köti le őket.
Mondjuk az tény hogy ma már nem olyan könnyű forradalmit lerakni az asztalra,de amióta S.J. elment,valahogy alább hagyott a régi lendület is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged