- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rothmanakos
tag
A Note 10 az Android 9-cel is jó volt, de a 10 csak jobbá tette, nagyon sok új funkciót kapott, és jól is működnek. Szerintem ennyire drágán nem engedik meg maguknak, hogy ne csináljak jól a frissítéseiket. (Legalábbis remélem később is ilyen jók lesznek)
-
Rothmanakos
tag
Húú, nagyon megéri egy Note a váltást, bármiről is váltasz, Nekem ez az első Note-om ez a 10es, amiről ezt is írom, és innentől kezdve nem is fog kelleni más telefon, csak Note. Kimondottan szerettem az eddigi telefonjaimat, általában mindig a csúcsot vettem, de szerintem a Note az egyetlen, ami kiemelkedik a csúcskategória sorából. Egy kicsit olyan az okostelefonok között, mint az iPad a tabletek között. Amellett, hogy minden megvan benne, mint a legtöbb mai csúcstelefonban (jó kamera, jó kijelző, stb), a Samsung alapvetően is még ezen kívül tele rakja extrákkal, amik máshol nincsenek (Edge funkciók, ablakos nézetű appok, DEX, stb), és ehhez jön hozzá még az S Pen, ami még egy rakás funkciót tud (képmetszés, szöveg kijelölés, kamera exponálás, gyors jegyzetek, stb) és egyre csak bővül ezek listája évtől évre.
Mindezek olyan dolgok, amik nélkül lehet élni, de nagyon jól tud jönni ez az extra tudás, ha az ember megtanulja kihasználni az ilyen kis apróságokat 🙂Mondanivalóm lényege az akart lenni, hogy hidd el, a Note egy olyan telefon, ami után a következő telefonod is Note lesz.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest