Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bly
tag
válasz
forgonati #28 üzenetére
Eléggé szidni fogják, ha ki megy WC-re seed közben
Értem én különben, hogy nyomni kell a házon belüli lapkát, nincs ezzel gond, de a választás lehetőségét fenntarthatták volna mindenki számára. Így, hogy 10-12 évig Samsung felhasználó voltam, és nem találkozhattam Snapdragon alapú készülékkel ez idő alatt, mivel európába nem szánták soha ezt a kivitelt fehér importal ... sajnálatos
Így kell neki a nagyobb telep, és hát persze, mindenki úgy szeretné tölteni az új modern készülékeit, mint anno a Nokia 3330-át ... ÉVENTE
de így SD845-el vagy 10 óra SOT ... vagy 3-4 nap elég minimális használattal, illetve ezek keverékeivel 1-2 napot kibír egy 3700-as akku ... váltottam egy évtized használat után, és nem bántam meg.
-
Aryon87
félisten
válasz
Rothmanakos #12 üzenetére
Volt Note8. Egy olyan telefon, ami után egyáltalán nem akarok Note-t.. Még volt egy S9+ kilengésem is rövid időre... Ennyit erről
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
Nova launcher-el áthidalható simán minden akadály.
-
Juhaszatti
addikt
Érdekes hogy ennyire végletes a One UI megítélése. Mármint sokan etalonnak tartják androidos fronton, hogy a TouchWiz baromságait levetkőzve végre kiforrt az egyik legjobb rendszerré. Mások pedig negatívumként róják fel.
Érdekelne hogy neked személy szerint mi az ami baromira nem jön be benne. Akár design, akár funkciók terén. -
francz'70
senior tag
Lehet benne valami. S szériákat koptattam eddig, minden páros szám megvolt (s2, s4, s6 edge+, s8+)
Most a Note10+ nál érzem először, hogy vajsima a rendszer, nincs röccenés egyáltalán, és minden baromi gyorsan történik!
Persze ezek inkább ilyen kis apróságok, de számomra nagyon feltűnő! -
Hank18
csendes tag
Nekem is volt ket note-om es ha most kellene android telot vennem (Iphoneos lettem ido kozben) akkor szerintem vmi Oneplust vennek aminek tobb oka is van. Az elso az OneUi ami nekem baromira nem jon be, 1+ jobbnak tunik ezen a teren. A masodik Ok hogy a 5G verzio nem dupla simes legjobb tudasom szerint, ami nekem fontos. Ha veszek mostmar csak dupla 5G-t. Viszont a tollat es a kamerat biztosan hianyolnam, emlekszem sokat irogattam a Note-on. Meg persze még egy Oneplus 8 pro kamera teszt hatra van. A harmadik meg termeszetesen a processzor ami SD a Oneplusban.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Cattle_Decap #19 üzenetére
"Perelheto kategoria"
Perelhető? Miért? Átvertek? Megtévesztettek?
-
Kasya
nagyúr
válasz
hardver1985 #7 üzenetére
Toll nélkül, biztos.
-
törölt tag
válasz
Cattle_Decap #19 üzenetére
Igen igen, legyen 300g egy telefon. Mikor indulsz a bíróságra? 🤦🏻♂️
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #18 üzenetére
Én is arra várok, de szerintem addigra nem lesz Note, hanem majd origamizni kell... Azt meg tartsák meg maguknak.
Egyébként én is osztom a véleményeteket. Még ha nem is nézzük az S-pent, a Note az S széria fölött áll.
-
Diokhan
addikt
Nekem jelenleg Note 8 van, nem mondanám, hogy üzemidő bajnok, de azért annyira sem rossz a helyzet, mint ahogy néhányan látják. Tény, hogy lehetne minimum 2 nap, de azért nem új a készülék már.
Maga a telefon az "musthave" kategória, nagyon nem tudnék már meglenni az S-Pen nélkül.
Én jobban sajnálom, hogy nem kapja meg az android 10-et, pedig simán elbírná szerintem.Viszont a note20 dizánját tekintve, (ha az van a képen), többet várok, nem csak annyit, hogy megnyújtják a note10-et... Az akkut tekintve biztos meg fogják oldani, hogy ne legyen nagy fogyasztása a hardvernek, viszont szerintem még mindig láthatóak a Note7 fiaskó nyomai az akkuk méretén.
-
Cattle_Decap
tag
A nagynal 6k kene legyen a minimum de inkabb 7k vagy tobb: tavaly az Asus is belerakta egy kisebb panel ala.
Engem jobban zavar kozepen felul a pixelhiba mint az Exynos, pedig az is gusztustalan atbaszas. Perelheto kategoria mint a Warcraft 3:Refunded kiadas.
-
Schuler888
senior tag
válasz
+1!
Note4 utan hatalmas note valsag jott, Note 5 itthon nem elerheto, note 6 kimaradt, Note 7 visszahivasi mizeria, Note 8 gyenge akksi... tehat Note 4 utan volt S7edge aztan S8+, rovid ideig az aktualis 1+, amiknek a neve felevente ujul.. aztan s10+ es ujra a Note10+ 5G, es ugy erzem megerkeztem, ennel nagyobb kijelzot talan mar en sem tudnek kezelni egy kezzel, tokeletes kijelzo, kamera, legszebb okostelefon jelenleg, ONE UI es igen az S-Pen.. ha valtani fogok, csak is Note-ra, de csak, ha under screen selfie kamera lesz es grafen akksi, addig tokeletesen megleszunk..
Az alattad levo meg nyilvan kamuzik, a Note4nel kellett egy foverzio valtas a teljesen sima mukodeshez, ne is foglalkozz vele
. -
francz'70
senior tag
válasz
+1
Tökéletesen leírtad az én véleményemet is!
Nekem is csak flagship telóim voltak, ez az első Note-om, (Note 10+) de az biztos, hogy már csak Note lesz! Nem gondoltam, hogy az S Pen, és a hozzátartozó plusz, mennyire hasznos tud lenni. A Note az mindig is egy külön ligában játszott, az S Pen miatt nincs konkurenciája, és az egész telóról sugárzik a prémium érzés, kívül-belül -
Anulu79
addikt
válasz
Amiket felsoroltál funkciókat azoknak a többségét simán tudja ás készülék is.
-
Rothmanakos
tag
A Note 10 az Android 9-cel is jó volt, de a 10 csak jobbá tette, nagyon sok új funkciót kapott, és jól is működnek. Szerintem ennyire drágán nem engedik meg maguknak, hogy ne csináljak jól a frissítéseiket. (Legalábbis remélem később is ilyen jók lesznek)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Volt sokáig, Note3, 4, 8, többet nem lesz. Mindegyik trágya volt főverzió ugrás után. Árban is már úgy elszállt, a következő biztos 400-500 között lesz. Egyébként meg az S modellek is tudnak mindent, kivéve S-pen.
-
Rothmanakos
tag
Húú, nagyon megéri egy Note a váltást, bármiről is váltasz, Nekem ez az első Note-om ez a 10es, amiről ezt is írom, és innentől kezdve nem is fog kelleni más telefon, csak Note. Kimondottan szerettem az eddigi telefonjaimat, általában mindig a csúcsot vettem, de szerintem a Note az egyetlen, ami kiemelkedik a csúcskategória sorából. Egy kicsit olyan az okostelefonok között, mint az iPad a tabletek között. Amellett, hogy minden megvan benne, mint a legtöbb mai csúcstelefonban (jó kamera, jó kijelző, stb), a Samsung alapvetően is még ezen kívül tele rakja extrákkal, amik máshol nincsenek (Edge funkciók, ablakos nézetű appok, DEX, stb), és ehhez jön hozzá még az S Pen, ami még egy rakás funkciót tud (képmetszés, szöveg kijelölés, kamera exponálás, gyors jegyzetek, stb) és egyre csak bővül ezek listája évtől évre.
Mindezek olyan dolgok, amik nélkül lehet élni, de nagyon jól tud jönni ez az extra tudás, ha az ember megtanulja kihasználni az ilyen kis apróságokat 🙂Mondanivalóm lényege az akart lenni, hogy hidd el, a Note egy olyan telefon, ami után a következő telefonod is Note lesz.🙂
-
Anulu79
addikt
Kicsit gyengének tűnik ez az akksi egy ekkora készülékbe igy elsőre.
-
hardver1985
tag
4500 mAh is elfért volna.
-
enginev3.0
félisten
Annyira azért nem vitték túlzásba, pedig egyszer még tervbe van egy Note számomra is, még sosem volt, pedig tetszett már a Note 7, Note 9 is
-
joey04
titán
Remélhetőleg a + verzióban is növelik a telepet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége. Note 10+ felhasználó vagyok, Exynosal..de jobban örültem volna ha lett volna lehetõségem a választásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest