- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
válasz
Stealth017 #94 üzenetére
Igen, ezek a problémák vannak, de MMS-re van alternatíva, igaz nem az igazi.
Copy-paste nekem is hiányzik, ahogy még sok embernek, de reménykedünk, hogy valamelyik szoftverfrissítésben megoldják.
A bluetoothon igazából max a géppel való netmegosztás hiányzik, de ezt megoldották wifin, ami stabilabb.
Képek és csengőhang küldésének ebben a szegmensben, nincs értelme, persze kinek mi...Netre és mailezésre, jelenleg az egyik legjobb megoldás! Ezt olyanok is mondják, akik az "ellentáborba" tartoznak!
Ha az N95-el jobban éreznéd magad, szerintem add el.
Én nem szeretek olyan eszközöket használni, amik nem tetszenek és nem érzem jól magam vele. -
Stealth017
csendes tag
Figyelj, nem utálom rendíthetetlenül a telót.
Jó teló, meg 21 century, meg minden, de most mond meg őszintén, milyen, már, hogy van egy erintő képernyős telefon, full design, meg minden, és nem tudsz rajta MMS-t küldeni, és fogadni, nincs másolás-beillesztés funkció, meg nem kompatibilis egyetlen Bluetooth-os telefonnal sem...stb, tiszta vicc az egész sztem
Reklámozták, hogy internet, meg e-mail, meg minden, de egy kicsit átverés sztem.
De lehet, hogy az lesz, hogy eladom, és inkább veszek egy N95-öt, mert azzal legalább lehet bánni, és a többi -
robi0604
őstag
válasz
Stealth017 #92 üzenetére
Figyelj!
Látszik, hogy rendíthetetlenül utálod a készüléked, ezért fölösleges segítenem a problémáid megoldásában.
Ha egy kicsit is érdekelne, a linkelt topicban keresve, megtalálnád bizonyos dolgokra a megoldást.
Szerintem add el, valaki nagyon fog neki örülni! -
Stealth017
csendes tag
De mond már el, hogy mit tudok csinálni azon kívül, hogy eladom ezt a fostalicskát, valami hülyének?
-
robi0604
őstag
válasz
Stealth017 #90 üzenetére
Az általad hiányolt dolgokra...
-
Stealth017
csendes tag
Mond már el, hogy mit:S
-
robi0604
őstag
válasz
Stealth017 #88 üzenetére
Ezekre a dolgokra van alternatíva...
Olvass utána!
-
Stealth017
csendes tag
Bocsi, tényleg nem értek a telómhoz, végül is tudom, hogy miért ratyi...
Nem én vettem, hanem a muterom, de nem tudtam, hogy milyen fos a teló...
Design-os, nem azt mondom, meg szép kis teló, meg van pár jó funkció benne, de rengeteg hibája van.
A másik, szoktam MMS-t küldeni, meg fogadni is, de ez hiányzik a telóból.
Jó van egy N73-am, de az is előfizus, és nem akarok két telefont magammal vinni:S
A memória nem azt mondom, mert jó, de akkor ne 8 GB-t írjanak, hanem hogy 7 GB+szofver, mert ez kicsit átverés sztem.
A kamera meg egy ilyen telónál még 2 megapixel-es, és nincs video:S
Most nem azért, de azért, a Nokia N73-am ami már kicsit régi sokkal okosabb, csak annyi a szar, hogy nincs érintőképernyő, és kevesebb a memória és a memo kártya se ad hozzá sokat:S, de ezeket leszámítva okosabb az N73, sztem... -
robi0604
őstag
válasz
Stealth017 #82 üzenetére
Érdemes körbenézni mielőtt kiszemel az ember magának valamit és esetekben kompromisszumot kell kötni...
A problémák egy része, a saját lámaságodból származik és ilyen hozzállással, az N95/96-al is problémád lenne.
Sajnos az írásodból is kitűnik, hogy egyáltalán nem ismered a telefonodat...
-
2T
tag
válasz
Stealth017 #84 üzenetére
Külön tehetség kell megkarcolni az üvegből készült kijelzőt..
Magyar bill van, keresd meg!
A 7 giga mire nem elég? Van 15 gigás is..
Mennyi mms-t küldtél míg más telód volt?És hogy kell nyomni billentyűzárt?
-
macikos
addikt
válasz
Stealth017 #84 üzenetére
Mi van, bezárt az óvoda?
-
Stealth017
csendes tag
hello!
Nekem is IPhone-om van, kő kemény 2.1-es update-el.
De nekem semmi változás, ugyanolyan silány sz....r, mind eddig volt.:S
Se magyar nyelvű billentyűzet, se másolás-beillesztés funkció, se MMS küldés-fogadás, sőt van amikor telefonálok, és utána nem tudom letenni a telefont, csak úgy, ha nyomok egy bill zárt.
Én mikor legelőször láttam a t-gagyi reklámban, azonnal megtetszett, muter megvette, meglepetésből, de azóta megbántam, hogy szóltam, hogy vegye meg, egy NOKIA N95, vagy N96-al sokkal többre mentem volna.
Még egy ratyi NOKIA is tud MMS-t küldeni.
Ezen még a csengőhangot se lehet áttálítani Feltett MP3-ra, csak a gyári ratyik vannak.
Nemtom mit vagytok oda ezért a telefonért.
2MP-s kamerája van, egy 100.000-es telefonnak, és ráadársul a 8 giga helyből, csak alig 7 GB-t tudok használni.
Nagyon buta telefon, több rossz van benne mint jó.
Ami egyedül és valamit ér az az érintőképernyő, amire bezzeg úgy kell vigyázni, mint a szemünk fényére, nehogy megkarcolódjon.
És a hab a tortán, még a Bluetooth-ja sem kompatibilis semmilyen átlag 2.0-ás Bluetooth-al.
Szóval se nem tudsz küldeni, sem fogadni nem tudsz.
Szóval sztem a rohadt alma, maradjon a számítógépeinél, de azok se érnek, sokat, legalább is az árukat nem érik meg. -
tsimora
tag
-
tsimora
tag
Sokan hiányolják a cut&paste funkciót a 2.1-ből is. Gondolkoztatok már azon, hogyan is kellene működnie ennek a funkciónak az iPhone-ban? Arra gondolok, vajon mit, hogyan, hányszor kellene tapogatni egy ilyen művelethez? Nos, arra jutottam, talán nem véletlenül nincs benne... egyszerűen nem jut eszembe olyan megoldás amivel én is elégedett lennék.
-
Polllen
félisten
-
bmwk1200s
őstag
Hidd el, sok mindent megkeresek a google segitségével, de ha minden kérdésre az lenne a válasz, hogy google, nem találna semmit sem a google...
És...mi értelme lenne a fórumnak, ha nem kérdezhetnénk egymástól, nem igaz?
(ezért is utálom, mikor valaki kérdez, aztán azt kapja, hogy olvass vissza, vagy google...akkor inkább az ne válaszolna! Én, ha tudok, válaszolok is annak aki kérdez! Ezért is köszöntem meg az imént a választ.) -
macikos
addikt
válasz
bmwk1200s #63 üzenetére
A 3G-n keresztül lehet netezni és telefonálni is. Tulajdonképpen az IP telefonhoz hasonlítható. 3G-nek a hívásoknál az az előnye, hogy javul a hangminőség, plusz ha közben netezni kell, akkor hála a nagy sávszélességnek, gond nélkül megteheted. GSM-nél vagy telefonálsz, vagy netezel egy időben, a kettő együtt nem megy.
-
erdoke
titán
Ha a leveleidnek csak a fejlécét, vagy az első 5000 bájtot töltöd le, arra elég az EDGE. Ha látod, hogy nagyobb mretű, vagy sok leveled érkezett, akkor bekapcsolod a 3G-t, és lehívod. Ennyi "xarakodást" szvsz megér pár óra plusz üzemidő. WiFi-t hasonlóan praktikus kikapcsolva tartani, de a legtöbbet a GPS eszi, azt tényleg csak használatkor szabad bekapcsolni.
Nem lehet főképernyőre kitenni valami "Wireless settings" indító ikont? WM-nál az ilyesmi nem probléma. -
macikos
addikt
"en a kapott informaciok alapjan a GPs-t es a wifi-t is kikapcsoltam"
Azt hittem, hogy ezt mindenki megtetette már
Egyébként fontos még kikapcsolni a Bluetooth-t (ha már úgyse használható) és a Location Services-t, ami állandóan lokalizálja a helyzetünket. Push e-mail is levesz az akksiból...
-
megabe
tag
Szerintem is jobb az akku kihasznaltsaga igy 1nap helyett 1.5-2. NApig birja, en a kapott informaciok alapjan a GPs-t es a wifi-t is kikapcsoltam es a fényero is a felén van! Kivancsi vok igy mennyit javul! A 3G kikapcsolasat en csak akkor alkalmazom ha mar 20% on van es fontos h. Meg birja egy darabig! A safari meg mindig kilep időkent es a szovegbevitel is akadozik pl. Most is
szoval van még mit csiholni a szofton!
-
dat
senior tag
Mostanában a teljes töltöttség után még rajtahagyom vagy fél órát, de így is ennyire jön ki az akkuidő.
Most usage szerint 48 perc használat (ebből kb 25 perc wifi, 10 perc 3g, maradék telefonálás), 14 óra 15 perc standby után majdhogynem fullon áll az akksi, úgyhogy most kicsit megemberelte magát. -
macikos
addikt
Standby-ban csak a wifi-t kapcsolja le, 3G kell a hívásokhoz
Tényleg furcsa, hogy nálad csak ennyit bír. Meddig szoktad tölteni? Csak mert ugye a töltöttség jelző nem teljesen pontos, éppen ezért amikor feltöltött, akkor még érdemes a töltőn hagyni néhány órát, sőt, csinálhatsz 12-16 órás töltést is, hiába mondják sokan, hogy felesleges, ettől baja nem lesz az akkunak, csak jót teszel vele.
-
macikos
addikt
válasz
bmwk1200s #52 üzenetére
Éppen az van, hogy a Youtube videók elég hangosak a telefonon
Nem volt hangzavar a boltban?
A másik pedig, hogy nem fogtad le a kijelző alján véletlenül a hangszórót? Mert akkor szinte semmi hang nem jön ki belőle
Akinek eddig a kezébe adtam a telefont, az egyből letakarta a hangszórót, utána meg csodálkozott, hogy nincs hang.
-
bmwk1200s
őstag
Egy kérdés mindenkihez.
Mikor nem régiben megtapicskoltam a T-be az új 3G-st, feltünt, hogy nagyon halk volt a youtube videók alatti hang, hiába vettem feljebb az oldalsó hangerőgombbal.
Ez mindenkinél igy van, vagy van rá valami mód, hogy jobban szóljon? pl. ki lehet hangosítani? -
macikos
addikt
Na ez az "Ugorj" nálam is kiverte a biztosítékot... ezért mondom, hogy teljesen felesleges a magyar nyelv ebbe a telefonba. Én legalábbis ha lesz, akkor is angolon fogom hagyni
Szövegbevitelnél érzek igazán gyorsulást, bár én sima 2.0-ról váltottam.
Youtube videóknál pedig sokkal gyorsabban jelennek meg a bookmarkok.
Akkuidőn segíthet, ha levesszük a fényerőt a felére és bekapcsoljuk a fényérzékelőt, végülis azért van
Eddig mindig maxon volt a fényerő, néha már fájt is tőle a szemem
ráadásul fél fényerőn is tökéletesen látható a kijelző.
-
dat
senior tag
válasz
bmwk1200s #48 üzenetére
Akkor a sok pro mellett álljon egy kontra is:
-Akkuidő: nem érzek javulást, nekem továbbra is max. egy napot bír 10 perc beszélgetéssel és 2-3 óra netezéssel, ami szerintem elég kevés
-Safari gyakran fagy
-Contacts valóban gyorsabb lett, de néha még most is röcög.
-Idióta lokalizációs fordítások ("Ugorj" és társai)
-
bmwk1200s
őstag
Egyszerű, hogy miért nem teszem fel! Mert nekem még nincs Iphone-om!
(mintha egy párszor már ezt tisztáztam volna....nagyon érdekel a kütyü, októberben tuti megveszem, csak látni szerettem volna, hog mennyit gyorsult...mert láttam videót az előző szoftververziókról, és látnám, hogy mennyit gyorsult ha lenne róla video...)Szerintem nem csak engem érdekelne....
-
R a y
senior tag
Nagyon meg vagyok elégedve a 2.1-el! Sokkal gyorsabb lett hála, amit már ugye említettem, de a legjobb változás az az akkunál figyelhető meg. Pont most 2 napja h töltöttem, és még mindig szinte fullon van az aksi, pedig a 2 nap során gyakran tapogattam, neteztem, mail, és sok zenét is hallgattam
-
Az OpenClip-et próbálta már valaki? Tényleg széttúrták?
-
czipaocsi
aktív tag
sztem is sokkal gyorsabb lett az új szofttal az iPhone! Kontaktok, backup, sync. A net stabilabbnak tűnik, a magyar billentyűzet is jó, nemcsak az angol T9 kikapcsolása miatt, hanem pl. végre van ű és ő betű is, normális ékezettel. BT és copy/paste azonban kezd érthetetlen lenni....ennek ellenére mindenkinek ajánlom a frissítést!
-
Aeromester
csendes tag
Én azonnal telepítettem a frissítést. Azóta fényévekkel gyorsabb a backup és a zinkronizálás is, nem beszélve az összhatásról. Mosoly az arcomon, hogy végre belépek a névjegyzékbe és már görgethetem is. Az akksi időről nincs véleményem, ezt softwaresen nem tudják javítani, max az "alvó állapotot". Ez kissé olyan, mint egy 1.2-es motornak a chip-tuning
A popout problémák nekem eltűntek, a magyar billentyűzet nem tudom mit jelent számukra, mert ugyanúgy néz ki, mint az amcsi, az idegen karakterek is ugyanazok, csak nincs prediktív biszbasz. Ezen felül az időformátum és a napok is magyarul jelennek meg, de a telefon nyelve továbbra se állítható át magyarra (egy nap alatt átfordítanám nekik). Ez számomra érthetetlen - leginkább azért, mert édesanyámnak nem nagy az angol szókincse és imádja az iPhone-ját, amit még egy hót egyszerű minisamsung se tud számára űberelni, mert ezt tudja kezelni. Ennyit az interface-ről, nem véletlenül sikeres telefon.
Aminek még nagyon örülök: sok sms-t kell írnom és most érezhetően gyorsabb lett a betöltő modul. Az asztalok közti váltást továbbra se javították - ez nem hiba, de említettem az Apple-nek: nyisd meg a számológépet és ahogy ráböktél az asztalt húzd el kissé. A számológép (vagy akármelyik másik program) tényleges elindulásakor az asztalok közti váltás leáll, így amikor az adott programból kilépsz, osztva látod az asztalokat (az első és a második felét látod pl.) Ez baromi mókás, de silány programozásra utal. Nincs vele bajom.. de akkoris!!!
A 3G-nek más lett a jele, gondolom a százalékos rátát megemelték, így hajlandóbb elfogadni a 3G-t több esetben, ismét nem valós javításról beszélünk, mert érzékenyebb nem lett a telefon, az akksi se kapott több ampert és az antennák se változtak benne.
A frissítés megéri, mindenki töltse le!
-
tomasso39
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám, segítsetek légyszi!
Fel szeretném tenni az új szoftvert a tel-emre. Összekötöttem kábellal ( most 2.0.2 szoft. van rajta ) letöltötte az új szoft.-ot majd elkezdte beckup-olni és ezt írja ki mindig ( 2 gépen is próbáltam ), hogy: iTunes could not sync to the iPhone because an unknown error occurred (-30)"
Mi a teendő? Másnak is csinált ilyet?
Segítsetek légyszíves!
-
erdoke
titán
-
infectedmann
őstag
A copy paste látom még mindig nem megy az Apple -nek
-
erdoke
titán
-
kohi
tag
Srácok neekem is jobb lett a teló, de a GPS speciál mintha nem menne mert akoárhogy is akarom GMAPS nem talál meg
-
AMD Power
titán
Ez azért jó dolog ,hogy az Apple ilyen gyorsan kiadja a frissítéseket. Bár ahogy elnézem van is mit.
-
vehement69
senior tag
hmm bevallom, kicsit csalódtam!!
a Copy&Paste, illetve a külsős alkalmazások háttérben való futása szerintem belekerülhetett volna ebbe a változatba... na de majd legközelebb
Ha azután sem, akkor meg egy fekete pont bevésve almáék ellenőrzőjébe!
-
erdoke
titán
válasz
Polacheck #21 üzenetére
THX. A Copy/Paste előbb-utóbb úgyis belekerül, csak mivel eredetileg nem tervezték a szoftverbe, így sok időbe telik, amíg lényegében minden szöveges felületet használó alkalmazásba belehegesztik. A Bluetooth működésének korlátozása egycsatornás headsetre már komoly visszatartó erő, elég gyakran belefutna még az asszony is, hogy átküldene egy kontaktot vagy egy képet.
Kb. a régi (alig) használt D900-amért cserébe el tudnám hozni a 8 GB-ost második/privát/feleség telefonnak, de azt hiszem, inkább valami jobb kamerás, de kisebb kütyüre várok majd, olyasmi inkább megfelelne az asszonynak. Prada utódról mostanában elég kevés hírt olvasni. -
elit_hun
őstag
hehe, szar iphoneba még mindig nincs copy paste lóóóóól
Mondjuk nekem si iphonem van, de attól még lehet kritizálni
-
bmwk1200s
őstag
Aki feltette már a 2.1-et, legyen kedves megosztani a tapasztalatait!
Engem főleg a 3G ( végre nem dobálja e le a netet, illetve végre mindenhol van e megfelelő térerő ott is ahol más telefonnal volt ) és a szoftver gyorsasága, stabilitása érdekel.
Köszönöm -
erdoke
titán
A Copy/Paste-ről nem esett szó. Ez azt jelenti, hogy nincs változás? A2DP profil se került aktiválásra az új szoftverben?
-
-
tiv83us
veterán
Apa, kezdodik...
-
ezek
tag
Nem értem miért fáj neked ennyire, hogy egyes embereknek nem az IPhone az ideális telefon és ennek hangot is adnak. Persze sokszor túl lőnek a célon, de amit most te csináltál az még azt a szintet sem üti meg, ez persze csak egy személyes vélemény és nem szeretnélek vele megbántani, nem kellene ez a felesleges indulatkeltés.
(mintha az utóbbi időben a moderátorok elsiklanának az almatulajok flamekeltő post-jai felett... mondjuk lehet ez az ideális taktika...)Egyébiránt az általad felsorolt "jaj" okoknak a hírhez semmi köze, de az érdekelne, hogy a copy&paste funkciót sikerült-e megoldania az Almának, mert ha nem, akkor az bizony adhat okot a "jaj"-ra a hírhez kapcsolódóan is.
-
evone
őstag
válasz
Kai Hansen #5 üzenetére
nem zavar, orulok neki. csak fura,nemde?
-
evone
őstag
hol vannak mar a fika majmok? ( JAJ NINCS BLUTUSZ JAJ NINCS MMS JAJ JAJ JAJ FUJ UNDORITO APPLE FUJ!!!!!!!!! )
-
spedyboy
senior tag
hát grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új FULL HD webkamera + Számla
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest