Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aeromester

csendes tag

Én azonnal telepítettem a frissítést. Azóta fényévekkel gyorsabb a backup és a zinkronizálás is, nem beszélve az összhatásról. Mosoly az arcomon, hogy végre belépek a névjegyzékbe és már görgethetem is. Az akksi időről nincs véleményem, ezt softwaresen nem tudják javítani, max az "alvó állapotot". Ez kissé olyan, mint egy 1.2-es motornak a chip-tuning :Y

A popout problémák nekem eltűntek, a magyar billentyűzet nem tudom mit jelent számukra, mert ugyanúgy néz ki, mint az amcsi, az idegen karakterek is ugyanazok, csak nincs prediktív biszbasz. Ezen felül az időformátum és a napok is magyarul jelennek meg, de a telefon nyelve továbbra se állítható át magyarra (egy nap alatt átfordítanám nekik). Ez számomra érthetetlen - leginkább azért, mert édesanyámnak nem nagy az angol szókincse és imádja az iPhone-ját, amit még egy hót egyszerű minisamsung se tud számára űberelni, mert ezt tudja kezelni. Ennyit az interface-ről, nem véletlenül sikeres telefon.

Aminek még nagyon örülök: sok sms-t kell írnom és most érezhetően gyorsabb lett a betöltő modul. Az asztalok közti váltást továbbra se javították - ez nem hiba, de említettem az Apple-nek: nyisd meg a számológépet és ahogy ráböktél az asztalt húzd el kissé. A számológép (vagy akármelyik másik program) tényleges elindulásakor az asztalok közti váltás leáll, így amikor az adott programból kilépsz, osztva látod az asztalokat (az első és a második felét látod pl.) Ez baromi mókás, de silány programozásra utal. Nincs vele bajom.. de akkoris!!! :F

A 3G-nek más lett a jele, gondolom a százalékos rátát megemelték, így hajlandóbb elfogadni a 3G-t több esetben, ismét nem valós javításról beszélünk, mert érzékenyebb nem lett a telefon, az akksi se kapott több ampert és az antennák se változtak benne.

A frissítés megéri, mindenki töltse le! :R

Új hozzászólás Aktív témák