- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth017
csendes tag
Figyelj, nem utálom rendíthetetlenül a telót.
Jó teló, meg 21 century, meg minden, de most mond meg őszintén, milyen, már, hogy van egy erintő képernyős telefon, full design, meg minden, és nem tudsz rajta MMS-t küldeni, és fogadni, nincs másolás-beillesztés funkció, meg nem kompatibilis egyetlen Bluetooth-os telefonnal sem...stb, tiszta vicc az egész sztem
Reklámozták, hogy internet, meg e-mail, meg minden, de egy kicsit átverés sztem.
De lehet, hogy az lesz, hogy eladom, és inkább veszek egy N95-öt, mert azzal legalább lehet bánni, és a többi -
Stealth017
csendes tag
De mond már el, hogy mit tudok csinálni azon kívül, hogy eladom ezt a fostalicskát, valami hülyének?
-
Stealth017
csendes tag
Mond már el, hogy mit:S
-
Stealth017
csendes tag
Bocsi, tényleg nem értek a telómhoz, végül is tudom, hogy miért ratyi...
Nem én vettem, hanem a muterom, de nem tudtam, hogy milyen fos a teló...
Design-os, nem azt mondom, meg szép kis teló, meg van pár jó funkció benne, de rengeteg hibája van.
A másik, szoktam MMS-t küldeni, meg fogadni is, de ez hiányzik a telóból.
Jó van egy N73-am, de az is előfizus, és nem akarok két telefont magammal vinni:S
A memória nem azt mondom, mert jó, de akkor ne 8 GB-t írjanak, hanem hogy 7 GB+szofver, mert ez kicsit átverés sztem.
A kamera meg egy ilyen telónál még 2 megapixel-es, és nincs video:S
Most nem azért, de azért, a Nokia N73-am ami már kicsit régi sokkal okosabb, csak annyi a szar, hogy nincs érintőképernyő, és kevesebb a memória és a memo kártya se ad hozzá sokat:S, de ezeket leszámítva okosabb az N73, sztem... -
Stealth017
csendes tag
hello!
Nekem is IPhone-om van, kő kemény 2.1-es update-el.
De nekem semmi változás, ugyanolyan silány sz....r, mind eddig volt.:S
Se magyar nyelvű billentyűzet, se másolás-beillesztés funkció, se MMS küldés-fogadás, sőt van amikor telefonálok, és utána nem tudom letenni a telefont, csak úgy, ha nyomok egy bill zárt.
Én mikor legelőször láttam a t-gagyi reklámban, azonnal megtetszett, muter megvette, meglepetésből, de azóta megbántam, hogy szóltam, hogy vegye meg, egy NOKIA N95, vagy N96-al sokkal többre mentem volna.
Még egy ratyi NOKIA is tud MMS-t küldeni.
Ezen még a csengőhangot se lehet áttálítani Feltett MP3-ra, csak a gyári ratyik vannak.
Nemtom mit vagytok oda ezért a telefonért.
2MP-s kamerája van, egy 100.000-es telefonnak, és ráadársul a 8 giga helyből, csak alig 7 GB-t tudok használni.
Nagyon buta telefon, több rossz van benne mint jó.
Ami egyedül és valamit ér az az érintőképernyő, amire bezzeg úgy kell vigyázni, mint a szemünk fényére, nehogy megkarcolódjon.
És a hab a tortán, még a Bluetooth-ja sem kompatibilis semmilyen átlag 2.0-ás Bluetooth-al.
Szóval se nem tudsz küldeni, sem fogadni nem tudsz.
Szóval sztem a rohadt alma, maradjon a számítógépeinél, de azok se érnek, sokat, legalább is az árukat nem érik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest