- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Hidd el, sok mindent megkeresek a google segitségével, de ha minden kérdésre az lenne a válasz, hogy google, nem találna semmit sem a google...
És...mi értelme lenne a fórumnak, ha nem kérdezhetnénk egymástól, nem igaz?
(ezért is utálom, mikor valaki kérdez, aztán azt kapja, hogy olvass vissza, vagy google...akkor inkább az ne válaszolna! Én, ha tudok, válaszolok is annak aki kérdez! Ezért is köszöntem meg az imént a választ.) -
bmwk1200s
őstag
Egy kérdés mindenkihez.
Mikor nem régiben megtapicskoltam a T-be az új 3G-st, feltünt, hogy nagyon halk volt a youtube videók alatti hang, hiába vettem feljebb az oldalsó hangerőgombbal.
Ez mindenkinél igy van, vagy van rá valami mód, hogy jobban szóljon? pl. ki lehet hangosítani? -
bmwk1200s
őstag
Egyszerű, hogy miért nem teszem fel! Mert nekem még nincs Iphone-om!
(mintha egy párszor már ezt tisztáztam volna....nagyon érdekel a kütyü, októberben tuti megveszem, csak látni szerettem volna, hog mennyit gyorsult...mert láttam videót az előző szoftververziókról, és látnám, hogy mennyit gyorsult ha lenne róla video...)Szerintem nem csak engem érdekelne....
-
bmwk1200s
őstag
Aki feltette már a 2.1-et, legyen kedves megosztani a tapasztalatait!
Engem főleg a 3G ( végre nem dobálja e le a netet, illetve végre mindenhol van e megfelelő térerő ott is ahol más telefonnal volt ) és a szoftver gyorsasága, stabilitása érdekel.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest