- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Hidd el, sok mindent megkeresek a google segitségével, de ha minden kérdésre az lenne a válasz, hogy google, nem találna semmit sem a google...
És...mi értelme lenne a fórumnak, ha nem kérdezhetnénk egymástól, nem igaz?
(ezért is utálom, mikor valaki kérdez, aztán azt kapja, hogy olvass vissza, vagy google...akkor inkább az ne válaszolna! Én, ha tudok, válaszolok is annak aki kérdez! Ezért is köszöntem meg az imént a választ.) -
erdoke
titán
Ha a leveleidnek csak a fejlécét, vagy az első 5000 bájtot töltöd le, arra elég az EDGE. Ha látod, hogy nagyobb mretű, vagy sok leveled érkezett, akkor bekapcsolod a 3G-t, és lehívod. Ennyi "xarakodást" szvsz megér pár óra plusz üzemidő. WiFi-t hasonlóan praktikus kikapcsolva tartani, de a legtöbbet a GPS eszi, azt tényleg csak használatkor szabad bekapcsolni.
Nem lehet főképernyőre kitenni valami "Wireless settings" indító ikont? WM-nál az ilyesmi nem probléma. -
megabe
tag
Szerintem is jobb az akku kihasznaltsaga igy 1nap helyett 1.5-2. NApig birja, en a kapott informaciok alapjan a GPs-t es a wifi-t is kikapcsoltam es a fényero is a felén van! Kivancsi vok igy mennyit javul! A 3G kikapcsolasat en csak akkor alkalmazom ha mar 20% on van es fontos h. Meg birja egy darabig! A safari meg mindig kilep időkent es a szovegbevitel is akadozik pl. Most is
szoval van még mit csiholni a szofton!
-
macikos
addikt
Standby-ban csak a wifi-t kapcsolja le, 3G kell a hívásokhoz
Tényleg furcsa, hogy nálad csak ennyit bír. Meddig szoktad tölteni? Csak mert ugye a töltöttség jelző nem teljesen pontos, éppen ezért amikor feltöltött, akkor még érdemes a töltőn hagyni néhány órát, sőt, csinálhatsz 12-16 órás töltést is, hiába mondják sokan, hogy felesleges, ettől baja nem lesz az akkunak, csak jót teszel vele.
-
macikos
addikt
Na ez az "Ugorj" nálam is kiverte a biztosítékot... ezért mondom, hogy teljesen felesleges a magyar nyelv ebbe a telefonba. Én legalábbis ha lesz, akkor is angolon fogom hagyni
Szövegbevitelnél érzek igazán gyorsulást, bár én sima 2.0-ról váltottam.
Youtube videóknál pedig sokkal gyorsabban jelennek meg a bookmarkok.
Akkuidőn segíthet, ha levesszük a fényerőt a felére és bekapcsoljuk a fényérzékelőt, végülis azért van
Eddig mindig maxon volt a fényerő, néha már fájt is tőle a szemem
ráadásul fél fényerőn is tökéletesen látható a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest