- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Spock
csendes tag
majd látjuk én erre azt mondom
közel a megjelenés, de az tény hogy az NV 2,5 éve nem váltott generációt játékos fronton, szóval valami nagyobb volumenű dolog lesz, logikus hogy nem csak egy "átnevezés"
(#6) Keldor papa : bocs, elbasztam a dátumot, aug 21-25 között a gamescon-on tudjuk meg mi a valóság
-
"A Turing valószínűleg létezik, de a Voltát váltó Tesla lehet."
A Turing szerintem a Tesla portfólióhoz hasonló termécsalád lesz, esetleg le is váltja azt. Simán lehetséges, hogy a Turing széria az Volta alapú kártyákat fog tartalmazni, de extra mennyiségű Tensor maggal, mesterséges intelligenciára. A Turing név ugye erre utal. Ha csak Tensorra hegyezik ki, akkor megmarad a Tesla mellett. Ha jó lesz általános számításokra is, akkor leváltja a Tesla szériát. Szerintem az utóbbi lesz. Ez nem új architektúra, hanem új széria.
Szóval szerintem ez nem architektúra lesz, vagy ha mégis, akkor speciális. De szerintem simán csak Turingnak fogják nevezni az a AI-ra kihegyezett kártyákat Tesla helyett. Sokkal jobban cseng a Turing.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest